bu haftanın oyuncusu kim olmayı hakediyor ki?
E Emre Emre 0 12 Nis 2005 #3 YA 30 sayi yedigimiz bir fb macinda nasil haftanin oyuncusu secersiniz ??
S Saygın Akel 0 12 Nis 2005 #4 Yinede canla başla mücadele ettiği ve yine yüreğini ortaya koyarak oynadığı için Burak Sezgin.
G Guest Misafir 12 Nis 2005 #5 maçın oyuncusumu... Ama yinede burak sezgin vede sonradan katkıda bulunmaya başlıyan bod...
O Onur Uncu 2 12 Nis 2005 #6 Böylesine berbat bir maçtan sonra bu ankete oy vermek insana acı veriyor.Kötünün iyisi Burak Sezgin.
G Guest Misafir 14 Nis 2005 #9 kaemre' Alıntı: bence iyisi de , kötüsüde taraftar, Genişletmek için tıkla ... KAEMRE sana katılıyorum her türlü cefayı çeken dayağı yiyen taraftar maçın ve salonun yıldızıydı :atki :atki :atki :atki :atki :kop :claps
kaemre' Alıntı: bence iyisi de , kötüsüde taraftar, Genişletmek için tıkla ... KAEMRE sana katılıyorum her türlü cefayı çeken dayağı yiyen taraftar maçın ve salonun yıldızıydı :atki :atki :atki :atki :atki :kop :claps
Levent Öktener 0 15 Nis 2005 #10 woody1905 ben burda atkı sallanıp gülüncek bir durum göremiyorum.. çokmu hoşuna gitti olanlar Maçın oyuncusuda bizden yoktu fenerbahçeden ise geldiği günden beri en ii oynunu oynuyan Salyers tı
woody1905 ben burda atkı sallanıp gülüncek bir durum göremiyorum.. çokmu hoşuna gitti olanlar Maçın oyuncusuda bizden yoktu fenerbahçeden ise geldiği günden beri en ii oynunu oynuyan Salyers tı
S Saygın Akel 0 16 Nis 2005 #11 Tequila' Alıntı: woody1905 ben burda atkı sallanıp gülüncek bir durum göremiyorum.. çokmu hoşuna gitti olanlar Maçın oyuncusuda bizden yoktu fenerbahçeden ise geldiği günden beri en ii oynunu oynuyan Salyers tı Genişletmek için tıkla ... Çok doğru o insanlık dışı muameleye gülmek değil ağlamak lazım olanları TV'den izlerken içimden birşeyler koptu ki anlatamam.......
Tequila' Alıntı: woody1905 ben burda atkı sallanıp gülüncek bir durum göremiyorum.. çokmu hoşuna gitti olanlar Maçın oyuncusuda bizden yoktu fenerbahçeden ise geldiği günden beri en ii oynunu oynuyan Salyers tı Genişletmek için tıkla ... Çok doğru o insanlık dışı muameleye gülmek değil ağlamak lazım olanları TV'den izlerken içimden birşeyler koptu ki anlatamam.......