Haftanın Oyuncusunu Seçelim

• Konbuyu başlatan Guest
  • Başlangıç tarihi

Haftanın Oyuncusu

• Boddicker

Oy: 0 0.0%
  • Arda

• Johnson

• Evren

• Kullanılan toplam oy
    9
G

Guest

Misafir
Evet arkadaşlar bir kez daha sizlerle bu köşede buluşmaktan mutluyum. Özellikle bu haftaki galibiyet bu mutlulugumu ikiye katladı. Sizce buhaftanın yıldızı kimdi? Bence boddicker beklenin üstünde bir performansla ben dahil eleştirenleri şaşırttı. Ucuz etin yahnisi yenmez lafını tekzip etti desek yeridir belki de...

Tabiki maçın yıldızı sezon başı her türkü eleştiriyi alıp kendini yeni yeni bulmaya başlayan Boddickerdir.
İverson3 dostum her hafta senden böyle bir anket bekliyoruz.

İstikrarı kimseyi tatmin etmese de Brian Boddicker.Türk Telekom gibi önemli bir takıma karşı bu performans gerçekten çok güzel.Yalnız bu performansını sürekli kılmalı.

saolasın seko aksilik olmadıkça yapmaya çalışıcam bazı haftalar anlamsız gibi gelse de...

Washington bombaydı harbiden. son senelerde GS a gelen en kötü yabancıladan biriydi. En kötü yabancı oscar'ı açık ara Wilangowski ye aittir.

Gelen adam maç oynadıkça iyi olur alışır derdik ama Washington iyice geriledi Kalas lakabını hak eder duruma geldi :)

Gerçi Washington'ın geldiğinden sonra gerilemesinin sebebi özel yaşamı .

Wilangowski'nin fiziğide bir tuhaftı.

Bana Wilangowski demeyin. Kim onu basketci diye transfer etti hala cok merak ediyorum.

Hadi rengi siyah olsa yine anlıcam ama o da yok :)

İverson3 dostum kaybetsekte sen bu işi yap çok güzel oluyor. Wilangowskiyi Koray hoca 7 maç alıp havaya girince şampiyon olacağız diye 7maçlık serinin karamanı Tarık Valyavası göndererek getirdi.