Hakan Artış Galatasaray Yolunda

  • Konbuyu başlatan dirk nowitski
  • Başlangıç tarihi
Galatasaray camiasından ve Galatasaraylı taraftarlar tarafından sevilen birisi olsunda kim olursa olsun. yani yeterki gelecek kişi Galatasaray kulübüne yakışacak birisi olsun. isim felan pek de önemli değil..
 
Ya madem yatırım yapılıyor; söküp alacaksın Orhun Ene'yi...Yanına da kendi menajerlerinden birini alacak(fbli olmayanlardan :hi )...Tamam alsana teknik ekip.Haa orhun olmassa Cihansever Yşildağ da süper olur, tabi ki karar bizim elimizde değil.
 
Onursal' Alıntı:
Arkadaşlar Hakan Artış haberi kesinlikle masabaşı yapılmış bir haber.

Güvenilir kaynaklara bunu onaylattık.

işin doğrusu şu,

Galatasaray'a seçilecek GM camia içinden olacakmış ve bu konuda da çok hassaslar.

Daha once bahsedilen 4 kişilik komite sadece Galatasarayda olmayacak Fenerbahce ve Beşiktaş'ta da olacak.

Ayrıca Ülker'in kendi bünyesinde sponsorluk işlerinin takibini gerçekleştirecek bir idari kısmı olacak Hakan Artış bu idari kısımda görevlendirilecekmiş. Yani Galatasarayla direk bir bağı olmayacak. Yine Ülker bünyesinde çalışacak.

Böyle bir spekülasyon olmasının şöyle bir faydası oldu. Kulübün ve sponsorluk yapısının işleyişi hakkında daha fazla fikrimiz oldu :)
bugün aynı haberi turkbasket.com'da verdi.
 
bence menajerliğe tamer oyguç'u getirebiliriz.erman kunter'in olduğu sene(3.olduğumuz sene)o menajerlik görevini yürütüyordu
 
Burcin Badem ismi geciyor

Genel Menajerlik yada Takım Menajerligi icin Burcin Badem'in ismi geciyor. Son sampiyon kadromuzda (89-90) vardi... 8-10 sene bizdeydi... Sonra kaptanlik falan da yapti. Gecen sene de beykozda GM olarak cok basarili oldu. Hasta galatasaryli, uygun olur...
 
Burçin Badem olabilir..
Ama Hakan Artış gibi adamların ismi,ni Galatasaray'la yazmak bilr yanlış..
Artık biran evel şu takımı kursalar da bizde rahatlasak..
Şimidi de dünya şampiyonası var,o ara girer..
Bir ay daha bekleriz artık..
 
Burçin Badem çok iyi bir genç oyuncu avcısı. Özellikle 79-80 doğumlu oyuncuların çoğunu o keşfetmiştir.Mesela Fatih Solak'ı Kayseri'den Ülker'e getiren de o'dur
 
Burçin Badem hem galatasaray'ı hem de basketbol camiasını çok iyi bilen bir isim. geçen sezon beykozda yaptıklarının dışında spor okullarında ve çıkarttığı 6.ADAM isimli derigide de önemli işler yapmıştır. Galatasaray'a çok yararlı olacağını düşünüyorum.
 

Üst