Detaylarını bilmemekle birlikte Hakan Aydınolun görevinden ayrıldığını duydum.
Bakalım bundan sonra nasıl gelişmeler olacak
Bakalım bundan sonra nasıl gelişmeler olacak
Burak Barut' Alıntı:Oooo sonunda Mithat ABi başardı.
Yarın Mithat Duran göreve gelirse ya da getirlirse ( ! ) şaşmayın ...
Çok doğru demişsin.Biz kendi kendimize yetinelim yeter.Başkalarını bu kulübe sahip çıkmalarına gerek yok.Eğer istediğimiz şekilde olursa işler bu kulübün en büyük sadıkçıları oluruz.Volkan Ozger' Alıntı:Sanırım maddi konuda zorluk cekeriz ülker bu konuda zorluk cıkatıcaktır.Kendi fikrimce bence gayet güzel oldu bunların kuklası olup rezillikle 4 cü olucagıma kendı basımıza 8 cı olalım kabulum sadece GALATASARAY olarak
Zaten araları o kadar iyi ki baba oğul gibiydi nerdeyse . Belkide Ledo'nun gidişi , Strickland'ın gidişinin bir sinyali olabilirAli Demirci' Alıntı:Levent Topsakal'ın kaldığı süre boyunca gerekli katkıyı verdiğine inanmıyorum. Heleki Strickland üzerine toz penbe yorumlarını aklıma getirdikçe, geç bile kalındı diyorum...
Emre Sarp Kocaoğlu' Alıntı:Hakan Aydınol, GSK İletişim ve İş Geliştirme Direktörü Oldu
26 Kasım 2008 itibarıyla Galatasaray Spor Kulübü İletişim ve İş Geliştirme Direktörlüğü?ne Hakan Aydınol getirildi. Türkiye?nin en eski spor kulüplerinden ve en değerli markalarından olan Galatasaray, bundan böyle iletişim çalışmalarını ve yeni projelerini Aydınol yönetiminde hayata geçirecek. Tüm iletişim faaliyetlerinin yanı sıra Galatasaray markasıyla yaratılacak yeni iş alanlarından sorumlu olacak olan Aydınol aynı zamanda kulübün basın ilişkileri görevini de üstlenecek. Aydınol, tüm görevlerini Başkan Yardımcısı Yiğit Şardan?a bağlı olarak yürütecek.
Hakan Aydınol
1964 yılında İzmir?de dünyaya gelen Hakan Aydınol, Dokuz Eylül Üniversitesi İşletme Bölümü'nü birincilikle bitirdikten sonra Boğaziçi Üniversitesi İşletme Bölümü'nden yüksek lisans derecesi aldı. İstanbul Üniversitesi?nde de Yönetim dalında doktora yapan Aydınol, 1988-2005 yılları arasında finans sektöründe çeşitli banka ve kurumlarda yönetici olarak çalıştı. 2005 yılında katıldığı Ülker Grubu?nda, spor alanındaki yatırımları yönetti. Evli ve bir çocuk babası olan Aydınol, İngilizce biliyor.
galatasaray.org'dan alıntı