Hakemlerin gazabına uğrayan bir takım: Galatasaray!..

Ben hakemleri bir basketbol sever olarak beğenmedim. Birçok hata yaptılar. Bir kısmına Ahmet bey değinmiş zaten.Çoğunlukta bizim aleyhimize idi kararlar Bence ortamın etkisinde kaldılar.Yoksa maça Galatasaray nasıl yenilir ne yapsak ki bunun için diye çıkmamışlardır tabi ki.

Ama bu yenilginin sorumlusu asla hakemler değil olamaz
 
Beşiktaşın sahası en az bir maç kapanmazsa ve para cezası gelmezse hemen hemen belli olan renklerini iyice belli ederler(Sarı kırmızı dışında hepsi).Televizyondan görülen bu kadarsa orada olanlar kim bilir neler gördü neler yaşadı.Oraya gelenler güya beşiktaşa destek vermeye gelenlerdi ama amaçları sadece ligtv ye bağırmaktı.Arada maçla da ilgilendiler tabiki.O da Kutay Abi'nin dediği gibi sahayı doğal yollardan ıslatmak.Dersiniz biz çok mu farklıyız en azından Beşiktaş'a karşı bunları yapmayız geeçen seneki maçta hemen hemen hiç birşey olmamıştı.
Hakemler için ise kasıt yok eyvallah ama aynı hakemler biz aynı baskıyı yapınca dur bakalım ayar çekelim bir bunlara diye yaklaşıyor Beşiktaş'a bitsede gitsek diye yaklaşmaları garip geldi bana...
 
Bugunku maçta hakemlerin bizim takımımızı inceden doğrama çabaları devam etmiştir, ancak skor böyle olduğu için fazla konuşulmadı.
Milo'nun aldığı fauller, Atkins'e çalınan steps kararları gerçekten çok komik derecedeydi.
Lütfen tepkimizi koyalım artık.
 
Burak Barut' Alıntı:
Atkins'e çalınan steps kararları gerçekten çok komik derecedeydi.
Komikten öte skandaldı.Bu hakem nasıl birinci ligde maç yönetir anlamış değilim.Şike yapsan belli ederim diye böyle bir karar veremezsin...
Miloya çalınan ucuz düdüklerde cabası,hele o kadar nizami çaldığı bir top vardıki....
Pota altında Polata çalınan faulde komikti...
 
Atkins'e çalınan stepsten sonra mola oldu zaten, baş hakem düdüğü çalan hakemin yanına gidip yanlış düdük çaldığını filan söyledi sanırsam. Düdüğü çalan hakemin yüzü ekşidi, haklısın der gibiydi. Valla hakemlik konusunda euroleague hakemleri haricinde hiçbir hakem grubunu beğenmiyorum.
 
bugün futbol maçından sonra çıkıpta 2 kelime laf etmeyen yönetimden basketbol için çıkıpta 1-2 laf etmesini beklemek hayalden öteye geçmez..
 
Milo' ya çalınan faullere sadece gülüyorum. Maçı aldığımız için pek konuşulmadı ama skandal kararlardı. Ha bi de Atkins' e çalınan stepsler var onlar da ayrı bir saçmalık.
 
Taraftarımızı artık öyle bir asimile etmişlerki,alınan yanlış kararlara alışmış ve tepkisini koyamayacak hale gelmiş.Bizi bu duruma getiren ve getirtenlere yazıklar olsun.
 

Üst