• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Hakim Ziyech

Puanları 0
Çözümler 0
@Muhammed Selçuk
Bu dünya markası isim artık bizimle birlikte. Çok başarılı olacağını düşünüyorum şahsım adına. Hepimize ve kendisine hayırlı olsun.

Umarım 10 numarada oynar ve İcardiye çok gol attırır , kendide en az 8-10 tane atar.

Olmasi gerektiginden az konusuldugunu ve abartildigini dusunuyorum.Belki de buna alistiran bizizdir.Ama Ziyech game changer dedigimiz ve bugun Fb veya Bjk alsa canimizi baya bir sikabilecek duzeyde bir topcu.Bu transferin yeterince abartilmadigini dusunuyorum :)

Hayırlı olsun. Form tutarsa ciddi katkı verir. Tutmazsa da sene sonu yollar ayrılır. İyi bir anlaşma olmuş.

Still olarak beşiktaş'ta izlediğimiz ghazzel stilide ve tabii daha kalitelisi. konuştuğum faslı insanlarda kendisinin baskı hissetmediği ve sevildiği ortamlarda daha verimli olduğu yönünde. son yıllarda chelsea'de bayağı sindirmişler adamı. geçen sezon psg transferinin gerçekleşmemesi ve chelsea'de kaldıktan sonra gördüğü muamele sonrası bayağı bir mental düşüş yaşamış. ziyech ve zaha için sabırlı olup destek vermeliyiz.

Feghouli'nin ilk iki yılında verdiğine benzer katkı verirse uçurur. Hoş gelmiş.

Feghouli'nin ilk iki yılında verdiğine benzer katkı verirse uçurur. Hoş gelmiş.
Sakatlık yaşamazsa çok daha fazlasını verir. İcardin ve Zahan varsa Ziyech onları besleyecek dünyada ki en iyi 2 3 oyuncudan biridir. Müthiş transfer👏

Bu hafta takımla idmanlara başlayacakmış. Dört gözle bekliyorum hazır olmasını.

Aldı sazı eline, süperstar olarak ligi bir avuçluk ayağının içinde sallıyor. En ihtiyacımız olan virajlarda sol ayağıyla alıp çıkarıyor bizi. Dün attığı golde Sneijder'in Volkan'a attığı füzeyi hissederek geçmişe gittim resmen. Çok büyük silah oldu. Tabii bu süreçte ondan gerekli zamanda gerekli faydayı almayı başarabilen Okan Buruk'un da aslan payı var.

Biz Rashica'dan boşuna vazgeçmedik Ziyech 'ın süperstar seviyesindeki yeteneği için vazgeçtik. Sene boyu sağlıklı olsa şampiyonlar liginde gruptan çıkmıştık zerre şüphem yok. Adam 3 ayda ligi duman etti.

Yürü be paşam.

Geri