Halı saha maçı

değerli forum üyeleri aramızda ben bi etkinlik olmasını istiyorum bunun için bi halı saha maçı yapmak istiyorum veya aramızda bir kaç takım kurup turnuva şeklinde yapmak ve turnuva şampiyonuna kupa ve madalya diyorum tabi katılmak ücretli oclak turnuvaya katılmak isteyenler veya böle bir şey yapmak isteyenler düşüncelerini yazabilir.

burakeyvel' Alıntı:
değerli forum üyeleri aramızda ben bi etkinlik olmasını istiyorum bunun için bi halı saha maçı yapmak istiyorum veya aramızda bir kaç takım kurup turnuva şeklinde yapmak ve turnuva şampiyonuna kupa ve madalya diyorum tabi katılmak ücretli oclak turnuvaya katılmak isteyenler veya böle bir şey yapmak isteyenler düşüncelerini yazabilir.

Oncelikle sitenin formatı dolayısıyla basketbol macı yapılması daha mantıklı olmaz mı Burak Eyvel?

Arda EZER' Alıntı:
burakeyvel' Alıntı:

Oncelikle sitenin formatı dolayısıyla basketbol macı yapılması daha mantıklı olmaz mı Burak Eyvel?

ya asıl yazarken aklıma geldi ama değişik bi spor yapmamız daha güzel gelir dedim ama illa futbol olması gerekmez yeterki bi turnuva yapalım:D

Bir ara gene böyle birşey vardı forumda hatırlar gibiyim.

Neyse eğer basket turnuvası olursa 3 e 3 mesela istediğim kadro

Ben-Ali Emre-Levent Öktener :)

Ali Emre' Alıntı:
nooluyor burda :) tehlikeli bir turnuva olur yalnız yaz yaklaşıyor formumdayım valla ama vakit yok oynamaya :)
Aman abi 10 dakikada bitiririz biz rakiplerin işini.

Pek vakit kaybın olmaz. Özellikle şu Ömer'in kadrosu ile karşılaşırsak vallahi iyi idda basabilirim. ;)

O kadar güveniyorum Ali Emre ve Öktener'e. :)

Onur BALCI' Alıntı:
Onur Abi (Yavuz) 3.'yü bul, bir Ankara takımı çıkaralım. :)
Sen kadroya beni koyarak yenilgiyi baştan kabul ediyorsun yani :) Ahmet (Arif) oynar mı bilmiyorum ama en azından iyi bir koç olacağından şüphem yok. Gerçi sahada istediğini yapamayan oyuncular olduktan sonra koç sağlam olsa neye yarar ki :)

Vallahi çok iyi olur ya böyle birşeyler ayarlasak.Hatta bir kere yapmakla kalmasak aslında.
Şöyle bir afiş hazırlamışız düşünsenize:
"20. Geleneksel gsbasket.org spor şenliklerine hoşgeldiniz." :p :p
Şaka bir yana da zaman mekan uygun olursa futbol ya da basketbol turnuvasına ben de katılmak isterim.

Ben de istatistikçi. :)

Neyse 3. bulamayan olursa free agent olarak tekliflere açığım.Minimum kontrata oynarım,elimden geleni yaparım;ama elimden ne gelir orası soru işareti.

Ayrıca Arda Abi'nin zamanında hazırladığı federasyon yönetmeliğinden uzun kural kitapçığı forumda duruyor zaten.Geçende tekrar üste çıkmıştı.

Yazın okullar da bittikten sonra ciddi ciddi böyle bir organizasyon yapılamaz mı bir haftasonu?

Ben artık bu olaylar icin yaşlandım. Ömer ve Gökçe v.b. organize etsinler bizler de oynayalım derim.

Kadrolara gelirsek; Gokce-Ali Emre-Levent uclüsünün ikisi fena değil ama Gökçe sen bu takım içinde ne yapacaksın merak ettim :roll:
Ömer-Arda-Önder üçlüsü ise Önder hariç fena sayılmaz hahahaha 8) Ama yine de ilk takımdan daha potansiyelli oldugumuzu söyleyebilirim.

Bu arada formda oldugunu iddia eden Ali Emre kardesim; form grafigi göbekle doğru orantıdaysa korktum şimdi eheh ama unutma ki aynı göbek hatta daha fazlası bende de var.

Imza :
Arda MASSEY :)

Arda EZER' Alıntı:
Ben artık bu olaylar icin yaşlandım. Ömer ve Gökçe v.b. organize etsinler bizler de oynayalım derim.

Kadrolara gelirsek; Gokce-Ali Emre-Levent uclüsünün ikisi fena değil ama Gökçe sen bu takım içinde ne yapacaksın merak ettim :roll:
Ömer-Arda-Önder üçlüsü ise Önder hariç fena sayılmaz hahahaha 8) Ama yine de ilk takımdan daha potansiyelli oldugumuzu söyleyebilirim.

Bu arada formda oldugunu iddia eden Ali Emre kardesim; form grafigi göbekle doğru orantıdaysa korktum şimdi eheh ama unutma ki aynı göbek hatta daha fazlası bende de var.

Imza :
Arda MASSEY :)
Böyle bir itam ile karşılaşacağımı biliyordum ve buna hazırlıklıyım.Gözlerimden alev,ellerimden haşmet çıkacak orada.Hep beraber göreceğiz. ;)

Arda başkan böyle küçük pskolojik oyunlar bizim takımı etkilemez ona göre. ;)

Kerem Porazan' Alıntı:
Ankara takımı 'nın III. oyuncusu olarak beni kabul eder misiniz gençler..

[quote="Onur BALCI":246m387y]Onur Abi (Yavuz) 3.'yü bul, bir Ankara takımı çıkaralım. :)
[/quote:246m387y]
Kerem´im yerin hazır. Ancak organizasyon komitesi Kapadokya´dan, İskenderun´dan da katılım olduğunu düşünerek fikstür çekip deplasmanlı hale getirmeli :)

herkesin oynamak istedğini gördüm peki sokak basketbolumu yoksa bi salon fln ayarlayacak bi arkadaşımız varsa bi okul salonuda ayarlasak olur

belki de ben bursa dan bir takım adına katılırım,
belli olmaz : )
Saldır burssaaaaspoorrr oooooo
saldır oyaaak renoooo ooooooo
: )