Halil Hocaya sorular...

sor abı bu sene basarılı olamazsa bahanelerı hazır mı???

ayrıca daha ıı turk oyuncular alınamaz mıydı?

ayrıca son transfer hakkını hangı bolge ıcın kullanacak ve kım olacak

onu en son galatasaray sıvas macında gormustum numaralıya gırıyodu ben eskı acıga:)
neyse anılara gerek yok sormak ıstedıgım
lıgdekı takımları oncelıkle turkıye kupasındakı rakıplerımızın hazırlık maclarını ızledımı

halıle ne sorayımkı ıcraatı olmayan basarısı olmayan galatasarayı 2.lıge dusurmesı ıcın programlandırılmış bırı gecen sene basaramadı bu sene garnetla dev bır adım atmıs bana kımse halılı savunmasın artık cevapta vermem lıttle ve garnetı alan adam basketbolu o kadar bılıyor demektır 2*2=4 ne kadar doğruysa halıl*garnet=2.lıg tır o forma o kadar buyukkı gucu yetmıyor dusurmeye

biglion' Alıntı:
ya harbi ulasabilen sorarsa sevinirim bu garnet isi ne olcak ya nezaman gidecek o kalas
Halil hocaya ulaştık ve sorduk diyelim, "kalas" diye mi soralım? Tamam belki çok fazla birşey gösteremedi ama ne Halil Hoca'ya "o kalas" diye sormak bize yakışır ne de foruma öyle yazmak ;)

buda guzel bi soru macları hangi salonda oynıcaz ya bi ahmet comert bi abdi ipekcide olmaz bu bence busene en iyisi ahmet comert????

abi bi sorarmısınız halil hoca bizim bukadar emek verdigimiz yazı yazdıgımız bu siteye bakıyomu ???? kendisini elestirdigimiz bolumler dısında trasferlerle ilgli tekliflerde fikirlerde bulunuyoz yorum yapıyoz???