• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Hamachi(Online Oyun)

Mert yarın sırf senin hatrın için Kobe'yi yenmek için daha çok çaba göstereceğim... Mert sende Nba 08 yükle al Lakers'ı senle de yapalım iki devi karşı karşıya getirelim...

::: Forever T-MAC :::

Burak sende iyice sardın bu işe... :)

Burak Ceyhan' Alıntı:
Houston Rockets ( burak ) : 74 Lakers ( Tolga ) : 55

T-MAC : 55 sayı 1 ribaunt 2 asist 1 blok 4 top çalma !!

Burdan Kobe'cilere selam olsun... Saygılar sevgiler :D

Tolga rövanşı yarın yapıyoruz unutma al yarın da kobe'yi iyice hırsımı atayım Kobe'den :D !

Arkadaşlar farka bu kadar aldanmayın !!! son 2-3 dkka ben hiç basketbol oynamadım orta sahadan atışlar filan yoksa fark bu kadar açılmazdı yani :)

Bu arada Burak genel durum 2-1 oldu.Yani anlıcağın hala ben öndeyim ;) :)

Bu arada rövanşı da sırf Mert için alcam. :D :D

Hangi oyun bu. NBA Live 08 mi. Yükliyelim hemen.

paso yenip duruyodum seni 2005 ' te hahaha..Nash hatırlarsın :D o oyundan sonra bozdu NBA Live hele pc ' de zerre kadar zevk vermiyor..orda ps dururken hele bide..neyse oynayin bakalım alır yüklerim bende bi ara..turnuva yaparız. :)

Murat İnal' Alıntı:
Hangi oyun bu. NBA Live 08 mi. Yükliyelim hemen.
Evet Murat abi yükleme şansı olanlar yüklesinler yapalım bir lig maçı herkes takımını alsın 16 kişilik bir turnuva kurarız yani bir şekilde ayarlarız gerçekten süper olur !

Aa doğru bende niye oynamıyorum diyordum bu nba i :) Bu Levent delirtiyordu beni. Neyse yüklerim bir ara belki.

2005 ten sonra nba cidden bozuldu eski tadı vermiyo ama turnuva varsa benide yazın :)

Tolga Erin' Alıntı:
[quote="Burak Ceyhan":3vk7c4wb]Houston Rockets ( burak ) : 74 Lakers ( Tolga ) : 55

T-MAC : 55 sayı 1 ribaunt 2 asist 1 blok 4 top çalma !!

Burdan Kobe'cilere selam olsun... Saygılar sevgiler :D

Tolga rövanşı yarın yapıyoruz unutma al yarın da kobe'yi iyice hırsımı atayım Kobe'den :D !

Arkadaşlar farka bu kadar aldanmayın !!! son 2-3 dkka ben hiç basketbol oynamadım orta sahadan atışlar filan yoksa fark bu kadar açılmazdı yani :)

Bu arada Burak genel durum 2-1 oldu.Yani anlıcağın hala ben öndeyim ;) :)[/quote:3vk7c4wb]

Ses çıkmadığına göre seride durum 2-2 oldu :D :D

Ağa katılanlar lakaplarının yanına kendi adlarını da yazarlarsa, birbirimizi daha iyi tanırız.

PES 6 oynayacak varsa kapışabiliriz.

Emre Özdoğan' Alıntı:
PES 6 oynayacak varsa kapışabiliriz.

Bende bilgisayarda yüklü oyun.Cdsiz çalıştığı için arkadaştan yüklemiştim.Cd gerekmiyorsa oynayabiliriz...

oooo arkdaşlar burası çok sessiz kalmış biraz hareket getirelim şuraya . Burak nedersin abi 2-1 den devam edelim mi ! :)

Arkadaşlar Fifa 2008 oynayanlar var mı aramızda ?

Tugay Aktepe' Alıntı:
Arkadaşlar Fifa 2008 oynayanlar var mı aramızda ?

Yok mu bana rakip olabilecek bir babayiğit yahu. :)

Tugay Aktepe' Alıntı:
[quote="Tugay Aktepe":vs9vr3id]Arkadaşlar Fifa 2008 oynayanlar var mı aramızda ?

Yok mu bana rakip olabilecek bir babayiğit yahu. :)[/quote:vs9vr3id]
2008 olmazda 2007 yada EURO 2008 olabilir :)

Güzel bir konuymuş aslında :)

bilen biri düzgün anlatırsa nasıl oynanabildiğini çok sevinir sizleri zevkle yenerim :)

Emre Evren İçöz' Alıntı:
bilen biri düzgün anlatırsa nasıl oynanabildiğini çok sevinir sizleri zevkle yenerim :)
Aynen :)

Geri