• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Hangi İnsanlar Sizi Çileden Çıkarır?

Bu başlıkta kim kime laf soktu anlamadım ki..

Saadet Unal' Alıntı:
Bu başlıkta kim kime laf soktu anlamadım ki..
saadetcim forumdan kimse kimseye laf sokmadı ama biliyorsunuz ki rakip takımlara ait sporcular ve taraftarları aşağılayıcı cümleler kullanmak forum kurallarına aykırı, o nedenle yazdıklarımıza dikkat etmeliyiz bu konuda..

Bişey söyliyicem diyip sonra boşver zaten önemli değildi diyen insanlara sinir olurum.

Kim olursa olsun, birilerinin hakkının yenildiğini görürsem çileden çıkarım, ayrıca insanlar üzerinden kendince espri yapan insanlardan, hor görmeyi seven insanların tavırları da beni çileden çıkarır.

durmadan eski başlıkları yukarı taşıyanlar..

şaka şaka iyi nostalji oluyor eski yazıları okumak.. :)

Beni ilk tanıyanlar sakin yapım var zanneder hep. Ama olmadık seylerden dolayı cileden cıkabiliyorum. Ona gore kızdırmayın beni. :P

Nilay KIZILOK' Alıntı:
Beni ilk tanıyanlar sakin yapım var zanneder hep. Ama olmadık seylerden dolayı cileden cıkabiliyorum. Ona gore kızdırmayın beni. :P
Sağı öldürürür, solu süründürür.Ona göre. :ehue

Fırsatçı(!) ve fesat insanlar beni çileden çıkarmak için başlı başına unsurlar. Ayrıca çok bildiğini sanan insanlara da sinir oluyorum!

Erdal sen hala basketbol blogu icin gmail vericeksin bana laf arasına sıkıstırayım.

Bunu bana 1 haftadır bildirmedigin icin cileden cıkabilirim. :P

Galatasaray'a laf sokan insanlar beni acayip çileden çıkartır !

Değil mi Nilay abla ? :P

İşte o zaman tanınmayacak durumda olabilirim. Galatasarayıma kimse laf demesin.

An itibariyle skor taraftarlarına.

Beni kimse çileden çıkarmaz

Yüzsüz insanlar beni çileden cıkarır..

İTALYAN İNSANLAR beni çileden çıkarıyor.

Beni İNSANLAR çileden çıkarmaz!

Uğur GÜVEN' Alıntı:
Beni İNSANLAR çileden çıkarmaz!

:) güzel laf Uğur...:) Benim çileden çıkmam için birilerine ihtiyacım yok. Çok kolay çileden çıkabiliyorum. Ama bunun dışında çok da sakinimdir. Birilerini delirtirken rahatlıkla gülebilirim eğlenebilirim

Sühan Cem' Alıntı:
[quote="Uğur GÜVEN":11p7og95]Beni İNSANLAR çileden çıkarmaz!

:) güzel laf Uğur...:) Benim çileden çıkmam için birilerine ihtiyacım yok. Çok kolay çileden çıkabiliyorum. Ama bunun dışında çok da sakinimdir. Birilerini delirtirken rahatlıkla gülebilirim eğlenebilirim[/quote:11p7og95]

Teşekkürler abi arada böyle güzel sözler söylüyorum :) Ama bazen en ufak birşeyde çiledende çıkabiliyorum.

Aslında rahat olmak lazım cool takılcaz 8)

Geri