Haydi GALATASARAYLILAR Pamuk Eller Cebe

Büyük Galatasaray Taraftarı,

Yıllardır hepimiz imkanlarımız ölçüsünde Galatasaray’ımıza maddi ve manevi desteğimizi karşılıksız olarak vermeye çalıştık. Kimilerimiz tribünde destek verdi, kimilerimiz lisanslı ürünlerle destek olmaya çalıştı, kimilerimiz maddi destek verdi, kimilerimiz sabahlara kadar pankart boyadı, kimilerimiz ise pozitif enerjilerimiz veya dualarımız ile destek verdi.

Verdiğimiz en somut destek ultrAslan markamızın hiç bir karşılık beklenmeksizin kulübümüze devredilmesiydi. Galatasarayımızın bu devir sebebiyle halen düzenli bir gelir elde ettiğini görmek biz ultrAslanları sonsuz mutlu kılıyor.

İçinde bulunduğumuz dönem itibariyle Galatasaray’ımızın daha fazla maddi desteğe ihtiyacı olduğu gerçeği ortadadır. Bu dönemde eleştiri yapmanın veya eski defterleri açmanın kimseye bir fayda sağlamayacağının da bilincindeyiz. Kanaatimizce artık yeni bir başlangıç yapmanın zamanı gelmiştir ve bu yeni başlangıcı yapabilmek için Galatasaray’ımızın bazı yaralarının sarılması gerekmektedir.

Bu bağlamda Sn. Adnan Polat bir harekete öncülük etmiştir. Bu hareketin doğruluğu veya yanlışlığını tartışmaksızın amacına ulaştığını görmek en büyük dileğimizdir.

Kişiler önemli değildir... Önemli olan GALATASARAY'DIR.

Bu amaca ulaşabilmek için, imkanlar ölçüsünde her ultrAslan'ı aşağıda belirtilen hesap numaralarına yardımda bulunmaya çağırıyoruz...

Onurumuzu, asaletimizi , değerlerimizi , birlikteliğimizi ve kardeşliğimizi dosta düşmana gösterelim.

ultrAslan'ın reklama ihtiyacı yoktur. O yüzden bu organizasyonu "Toplu Para Yatırma Kampanyası" olarak şekillendirmiyoruz.

İmkanı olan parasını yatırsın ve açıklama kısmına "ultrAslan" yazsın kafi... Ve bunu bilmesi gerekenler bilsin o da kafi.

''Galatasaray'ımıza yardım'' kampanyasının hesap numaraları şunlardır:

Ziraat Bankası Mecidiyeköy Şubesi 45111475-5001 numaralı Adnan Polat YTL Hesabı.

Ziraat Bankası Mecidiyeköy Şubesi 45111475-5002 numaralı Adnan Polat Dolar Hesabı.

Ziraat Bankası Mecidiyeköy Şubesi 45111475-5003 numaralı Adnan Polat Avro Hesabı


(uA forumundan Alpaslan abinin yazısından alıntıdır)
*Ana Forum da kalması gereken bir konu kanaatimce
 

Üst