Hep Beraber İdmana Cuma Saat 16:00 İpekçi

Yeni sezon oncesi takımımıza moral vermek hemde gelen oyuncular üzerinde iyi bir motivasyon olacağı düşüncesiyle idmana gidiyoruz arkadaşlar.

Bugun Halil Hocaylada görüştük bu konuda..

Çalışma Saat 16:00'da İpekçide Bakırkoyden gelecek arkadaşlar 15:00 hareket edeceğiz..

Katılımın iyi olacağını düşünüyorum.

Bugün sabah 9'dan itibaren süren çalışmalardan sonra

Halil Hoca ile görüştük ve yarın için Taraftarı İDMANA davet etti.

Gidiyormuyuz ?

kaçta nerde buluşulacak bilgi verirseniz gelmeye çalışırım..

Mehmet ben bu işten birşey anlayamadım. Cuma günü yazılacagına Perşembe mi yazıldı ? Aşağıda yazdıgın mesajı biraz önce yazmıssın da .

jackal*tr Tarih: Prş Ekm 13, 2005 7:38 pm Mesaj konusu:

--------------------------------------------------------------------------------

Satt 14:50 Bakırkoy meydan.

ARdaQue' Alıntı:
Mehmet ben bu işten birşey anlayamadım. Cuma günü yazılacagına Perşembe mi yazıldı ? Aşağıda yazdıgın mesajı biraz önce yazmıssın da .

jackal*tr Tarih: Prş Ekm 13, 2005 7:38 pm Mesaj konusu:

--------------------------------------------------------------------------------

Satt 14:50 Bakırkoy meydan.

Cuma yalnışlık oldu ozür dilerim...

Salona direkt olarak gelsek alınmama gibi birdurumla karşılaşabilirmiyiz?

Bana da uyuyordu ama topici daha yeni gördüm. :) Şaka maka bu organizasyonlar çok güzel oluyor.Gsbasket'in en sevdiğim yanlarından birisi bu.

İdman süperdi

ultrAslan-BH Olarak gittiğimiz idmanda

7 kişiydik

Güzel sohbet ortamı oldu

Fatih Solak ile yapılan makara ise ayrıydı :)

Sonrasında benim Burak ile geçen bir diyalog varki süper ;)

Neyse artık :)

Mehmet abi anlatır.

İdmanda 10 kişiydik takımda moraller gayet iyi.

Şu anda en cok merak edilen konu sanırım garnett arkadaşlar bu hafta maçta oynuyor ama genel hava gitmesi yonunde Halil Hoca mersin macında birkez daha sahaya surecek yani Mersin macına baglı.

Çalışmada adı Marco olan Hırvat asıllı uzun bır oyuncu vardı bugün gelmiş direk idmana çıkmış vasattı bızım gördüğümüz ama ılk günü..

Fatih cok formda burakta oyle Halil hoca özellikle Hüseyin de oldukça hırslıydı..

Utku'nun bahsettiği olay fotograf çekilirken Burak artık altına yazrsın dedi onu kastediyor sanırım :) !

Takımın havası cok iyi. Burak'ı süper gördüm bugün.Umarım hep böyle devam eder...Gecen seneki sansızlıkları yasamazsak bu sene bayagı iş yapacagız gibime geliyor.