Hep böylemi olacak!!

  • Konbuyu başlatan Guest
  • Başlangıç tarihi
G

Guest

Misafir
Yaa arkadaslar neden gercekleri acıkca söylemiyorsunuz besıktasa yeniliyoruz beykoza yeniliyoruz bunlar sizi hiç endişelendirmiyor mu?Niçin ben kendimi bildim bileli takımızın basarısını görmedim valla 3.bitiriyoruz basarı deniyor bizim hedefimiz 3.lükmü gercekleri söyliyelim bu konuda HODRİ MEYDAN DİYORUM !!!.
 
Bn ztn bu yıl içn yabancı transferi olmadıkça pek umutlanmıorum. Orta sıralarda bitirirz herhalde...
 
dostum dar bır kadro we butceyle takım kurmaya calısıyoruz.fatıh mıllı takımda 2 yabancı alınacak denıyor yanı ılk 5ın 3 oyuncusu yok bu sonuc normaldır acele etme dur bır lıg baslasın ondan sonra konusuruz ulkerle efesı sayma onlarla zaten zor rakıp oluruz gıbı o yuzden daha erken sabırlı ol bız destegımızı werelım gerısı gelır.
Bizler salonlara gıtsek hermac 10 kısı degılde 1000 kısı olsa kayıtsız kalınır mı bız kendı gorewımızı yapalım gherısıne yonetım!! we oyuncular karar wersın
 
tylardurden demiş ki:
fatik milli takımda ve iki yabancı alınacakmış
arkadasım sen yabancıların yararlı olacağını nerden biliyorsun gecen yıl yabancıları gördük Bide Fatih ona laf yok ama takımı tek fatihmi kalkındıracak.
Zor cok Zor.Bu takıma denecek cok seyvar cookk ama satırlar yetmiyor bu takımın eksiklerine..
 
dostum koch geldıgın de ben kufur etmıstım ama adamı hala arıyoruz ne olacagı bellı olmaz bızler gorewımızı yapalım gerısını onlar yapsın cok erken konusuyorsun bıraz sans we cok az paraya ıyı yabancılar bulabılırız.
 

Üst