Hey Basketçiler! Basketbol Oynuyoruz 3 Mayıs Pazar @ Ataköy

Eveet bir önceki organizasyonun müthiş başarısı gerçekten gözlerimi yaşarttı bu nedenle tekrarlamak istedik :)

3 Mayıs Pazar günü ataköyde basket maçı yapacağız.Geçen sefer derbi olması nedeniyle fazla katılım yoktu.Eğer katılım olursa bu hafta sonu düzenlemeyi düşünüyoruz.Gelmek siteyenler haberdar etsinler.

Re: Hey Basketçiler! 12 Nisan Pazar Yer:Ataköy

İyi, güzel vakit geçirebiliriz. 12 Nisan' da Galatasaray- Fenerbahçe maçı var. Ben şahsen tv' de izleyeceğim, ama ben Sami Yen' de izleyeceğim, o yüzden gelemem diyen olursa, tarihi yeniden düzenleyebiliriz. Bizim yapacağımız maç için uygun saat; 16:00 -17:00 .
11 Nisan' da da yapabiliriz. Fikirlerinizi yazın, arkadaşlar. 10 gün var önümüzde.

11 Nisan' da Dost Meclisi Toplantısı olduğunu unuttum. 11 Nisan'ı es geçiyoruz. :)

beni ilgilendirmez belki renktaşlar ama 12 Nisanda Galatasarayımız-fenerbahceyle oynicak ondan dolayı katılımın fazla olacagını sanmıyorum 1 gün öncede dost meclisi toplantısı var herkes yorgun olur bence 1 hafta daha erteleyin nacizhane fikrim

Re: Hey Basketçiler! 12 Nisan Pazar Yer: Ataköy

yigit arkadasimiz yogun oldugunu belirtti bu nedenle o tarihi sectik.duruma gore haftayada oynayabiliriz

Yoğun derken, 13-25 Nisan arası vizelerim var. İsterseniz bu cumartesi, pazar yapalım. Bana uyar.

ben gelirim hatta takım getiririm 4 yada 5 kişilik forumdanda bi takım çıkar güzelce oynarız :p

Tamam, Emre getir takımını. Konuyu üstlere taşımak istedim. Kimse gelmeyecekse, Aykun ile karşılıklı yapacağız galiba maçı. :) Tarihi de size bırakıyorum. Akşam üstü saatleri olursa iyi olur. Hafta içi de olur, hafta sonu da.

Re: Hey Basketçiler! Basketbol Oynuyoruz ? Yer: Ataköy

aslında bu işi deplasmanlı yapma imkanımız olsa süper olur. mesela buraya gelseniz biz sizi yenip geri yollasak süper olur :D

Selçuk Kahveci' Alıntı:
aslında bu işi deplasmanlı yapma imkanımız olsa süper olur. mesela buraya gelseniz biz sizi yenip geri yollasak süper olur :D

nerede oturyorsun?Eğer kemik bir kadro oluşursa seve seve olur.

Aykun Alan' Alıntı:
[quote="Selçuk Kahveci":1l4nx0hz]aslında bu işi deplasmanlı yapma imkanımız olsa süper olur. mesela buraya gelseniz biz sizi yenip geri yollasak süper olur :D

nerede oturyorsun?Eğer kemik bir kadro oluşursa seve seve olur.[/quote:1l4nx0hz]çorumda oturuyorum :D

istanbulda olsam sağlam bir takımla gelirdim ama değilim.

3 mayıs tarihinde Cumhuriyet Lisesi karşısında olan sahada oynayacağız. En son orada 1.5 yıl önce oynamıştım, potaların yüksek olduğunu hatırlıyorum. :D Umarım, güzel bir maç çıkarırız. Bu seneki siftahım olacak.

Evet arkadaşlar 3 mayıs pazar günü saat 17.00 da cumhuriyet lisesi çaprazındaki sahada maç yapacağız.Gelen herkese kapımız açık.Gelirken yanınızda birilerinide getirebilirsiniz.Ne kadar kalabalık o kadar iyi.