Hırvat uzun?

Birkac gundur Garnett'in yerine dusunulen bir Hirvat uzunun denendigi soyleniyordu. Zannedersem macta bizim benchin arkasinda Livingston ile birlikte oturan beyaz uzun oydu. Bu Hirvat uzunun kim oldugu ve kariyeri hakkinda bilgisi olan var mi?

Adının "Marko" olduğunu arkadaşlar iletti...

Ancak Hırvatistan civarında her 10 kişiden 3-4'ünün adının Marko olduğu düşünülürse,kim olduğunu tahmin etmek de imkansızlaşıyor...

Soyadını bilen,duyan yok mu acep?

Oyun zekası yüksek bir oyuncuysa çok işimize yarayabilir. Bence özellikle iyi pas yapabilen bir uzuna ihtiyacımız var. Bilgisi olan arkadaşlar varsa oyuncunun kariyeri hakkında aktarsınlar. Ama pek kaliteli bir oyuncu oldugunu düşünmüyorum şahsen..

Antremana giden arkadaşlar ismini herhalde öğrenmişlerdir.Kim olduğunu söylerlerse biz de araştırp bilgi edinebiliriz.

Kariyeri ile ilgili bir bilgiye ulaşamadım. Halil Üner transferi diyelim yine... 2 hafta sonra gitmesin de...

Çok etkileyici bir kariyeri olmasa da eğer Hırvat ve benzeri ekollerin yetiştirdiği diğer oyuncular gibi iyi bir fundemental ve altyapıya sahipse faydalı olabilir.Mesela Tuborg'daki Rahimic tipi bir oyuncu ise bize çok faydalı olur.

Bana umut verici gelmiyor. Garnett'ı göndereceklerse ayarında bir adam almasınlar. Alınacak oyuncu tam pivot olmalı. 2.10 un üzerinde iyi size da.

bencede bizim aradıgımız pivota gore kısa kalır hem yaslı hem riband istatistikleri iyi degil bencede aranan oyuncu gibi degil

ya bıze zamn zamn fatıhı dınlendırecek adam lazım o yuzden super olmasa bıle top tutmayı bılsın ve gereklı zamnda yarar saglayan bı oyuncu olsun yeter ornek vıncent jones :)

BuRaKGS' Alıntı:
ya bıze zamn zamn fatıhı dınlendırecek adam lazım o yuzden super olmasa bıle top tutmayı bılsın ve gereklı zamnda yarar saglayan bı oyuncu olsun yeter ornek vıncent jones :)
Bende Vincent Jones'u çok istiyordum ama takımda belli bir oyun anlayışı var.Mersin maçında izlediğim kadarıyla Jones gibi showa yönelik bir uzun yerine sade ve yararlı bir uzun bizim takıma daha iyi olabilir fikrine kapıldım.

arkadaslar oncelikle merhaba foruma yeni katıldım...

bu adam klasik avrupalı pivottur, potaya sırtı dönük oynamayan, genelde post-up şutlar atan ve skorer bir oyuncudur. pivottan cok forvet oynamasında yarar var, ancak kesinlikle bir pivot degildir...

mutlaka PİVOT almalıyız...

Bence aradığımız tarz bir adam,hem 4 hem 5 oynayabilecek bir tazrzı var ve gözüken blokçu bir oyuncu,yakından gördüğüm kadarıylada oldukça kalın bir adam...Yugo ekolünde kötü oyuncu olmaz zaten disiplinli bir beyaz oyuncu,Fatih Burak ve Hüseyinle birlikte takımın pota altına güç katacağından eminim... Hayırlısı olsun...

Bnm anlamadığım bi olay var bzm sorunumuz uzunlarda idi,ama halil hoca iyi olan guard mevkine bi iyi isim daha getirdi ona verilen para iyi bi uzuna verilemezmiydi?NNese artık görecez hiç bi fikrimiz yok inş iyi çıkar
acaba iki guardla mı oynıcaz :roll: