• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

How I Met Your Mother

Son birkaç bölüm eski bölümlerini aratsa da Barney izlettiriyor kendisini her haliyle..

Ben ilk iki sezonu düzenli bir şekilde izledim. Sonrasına ne zaman denk gelirsem izliyorum.
Barney'i tek geçerim.
En sevdiğim repliği:
Yes it's coming, legend.....ery.Legendery.

Diziyi iki haftada bir vermeye başladılar artık..Bu hafta bay geçtiler..

21.Bölüm dün yayınlandı..

Önümüzde ki haftalarda her hafta bir bölüm olucak merak etmeyin.

22.bölüm çıktı..

4.sezon da bitti..

Yeni sezonda Ted , anlaşılan çıktayı yükseltiyor.. :)

Bu kadar eğlendiğim bi dizi daha yok ama bitirdim tüm sezonları şimdi kendimi boşlukta hissediyorum :) .

Dizinin 5. sezonu başladı ve dün 8. bölümü yayınlandı.

9. bölümü de yayınlandı ama onu seyredemedim daha..

az önce seyrettim 5.sezon 9. bölümü. bu bölüm de güzel olmuş:)

Sona yaklaşıyoruz sanırım en son 5-15 çıktı, tadı damağımda kalıyor her seferinde bitince yokluğunu hissetcem :) .

Az önce 5 17 yi izledim, Jennifer Lopez konuk oyuncu idi, çok güzel bölümdü gerçekten hala izlemeyenlere duyurulur.

En son 3. sezondan bi kaç bölüm izlemiştim.Çok keyifli.Diğer sezonları da hemen ele geçirip,zevkli seyre kaldığım yerden devam etmem lazım.

Çok geride kalmış konu.Yukarı taşıyim biraz :)

Sezon bitti ondan geri kalmıştır:) Keyfli dizi gerçekten..

Sühan Cem' Alıntı:
Sezon bitti ondan geri kalmıştır:) Keyfli dizi gerçekten..
Ben yeni başladım heralde ondan garip geldi abi :)

5.sezon 8.bölüm Barney zamparalık kitabı cok güldüm gece gece :) :)

Ben diziyi izlemekte geç kalanlardanım 3 gün önce başladım 3. sezonu izliyorum şimdi Barney herkes gibi favorim 2. sezon 16. bölümdeki sırf Lily'e işkence olsun diye 40 dakika boyunca moist demesi ve yüzüne su sıkması şimdi yazarken bile gülüyorum hiç unutmayacam su sıkarkenki suratını :) :) :) :)

Barney'e atılan tokatlarda çok gülmüştüm bende
Malesef ki 5.sezonu bitirdim :(

Geri