Hüseyin Demiral

Bu sene vasat.Kaçırdığı serbest atışların haddi hesabı yok.Whisby kaçırsa anlarım ama Hüseyin bu kadar kaçırmamalı.

hüseyin i tuborg macında izledim.sahaneydi. cok formda

ya bu adamda potansiyel var potansiyel olmasa milli takımda akdeniz oyunlarında 25 dk süre alamazdı

Ben Hüseyin'den çok ümitliyim.

Bu sezon çok iyi maçlar çıkarmasını bekliyorum...

ÇOK ETKİSİZ ÇOOOOK..İÇERİDEN KOLAY POZİSYONLAR DIŞINDA Bİ YARATICILIĞI YOK.DIŞARIDAN İSE YÜZDESİ DÜŞÜK Kİ ZATEN BENCE KOLAYA KAÇIP DIŞ ATIŞ KULLANMAMALI ..

İlk yarı performansının altındaydı kesinlikle.Ayrıca üçlük yüzdesi de geçen senelerin çok altında.Çıkış yapması şart.

bu sezon bize cok faydalı oldu ozellikle garip şut sitiliylee maclarda beni cok eglendirdii pota altındada fena sayılmazdıı

Ben Tofaş'ta iken kendisini beğenirdim.İlerisi için umut veren bir basketbol oynuyordu.Ama daha sonra kendisini yeteri kadar geliştirdiğini düşünmüyorum.Ama potansiyeli var takım için iyi bir alternatif.

kempes89' Alıntı:
Bu sene Murat Özyer'in gelisiyle birlikte hücumda çok etkili olucagını düşünüyorum ;)

Aynı fikirdeyim Arman ....
Murat Hoca gibi bir coach için biçilmiş kaftan...
Hüseyin Demiral'ın bu sene sisteme oturacağı kesin gibi...

Şahsen Hüseyin'i çok beğeniyorum, özellikle dış şutunun da olması oyunu açmamızı sağlıyo, ayrıca hareketli bir uzun. Pozisyonuna göre kalıbı biraz zayıf ama avantajları çok daha fazla, umarım takımda kalır.

sportturk' Alıntı:
Şahsen Hüseyin'i çok beğeniyorum, özellikle dış şutunun da olması oyunu açmamızı sağlıyo, ayrıca hareketli bir uzun. Pozisyonuna göre kalıbı biraz zayıf ama avantajları çok daha fazla, umarım takımda kalır.

sımdı ıı guzelde burak sezgın bu ısı zaten yapıodu...huseyın ve burak ıkısı aynı anda 5 te oldugunda dusunun komedıyı rıbaund da dıxon ve hadley mı kalcaktı

Yeni sezonda düşünülmese birşey kaybedilmezdi bence.Benchde derinlik yaratacağını düşünmüyorum.Faydalı olması için geçen sezonun çok üstüne çıkmalı.