ömer onan'ın shipp'in bloğundan kaçmak için kendini yere atmasına yorum bile yapamadılar. Mesele Hüsnü Çakırgil değil Nur Germen. O'da aynı şekilde olayı sadece f7'ye endekslemiş. Umarım f7 eurolig top 16 maçlarında yaşadığını yaşayacak.
İki pozisyon var dünkü maçtan, birincisi Shipp'in Kinsey'e yaptığı hücum faul. İlk yarıda hızlı hücumda. Net bir şekilde savunma faulü, hücum faul ile alakası yok. Kinsey hareketli. Paşamlar diyor ki hücum faul. Diğeri son çeyrekte Andric'in hücum faulü. Net bir şekilde ayaklar oval çizginin içinde. Basket faul olması gerekiyor. Yine "net hücum faul" diyorlar. Ama Kinsey'in ayağına çarpan topta "ayağına çarptı" diyemiyolar, hakemlerin kararı bu yönde diyorlar. Yeter be arkadaş, ben TKBL final serisini FB TV'den izlerken bu kadar küfür etmedim.
Bu arada maçın başında "Galatasaray korkmazsa maçın sonuna kadar oyunda kalabilir" diye buyurdular. Yok ya. Kim kimden korkuyormuş. Bi' tarafınızda patlamıştır umarım Shipp'in basketi.
Yok Berkan kesinlikle ayağına değiyor. Ayağını sıyırıyor bu yüzden de topun falsosu değişiyor yere değdiği yerde durup havalanıyor. Topda ileri doğru olan kinetik enerjiye müdahale var yani. ))
Çetin Yılmaz adam gibi yorumlar yapıyordu bence niye final serisinde hiç yoktu?
Çetin Yılmaz Efes'e sportif direktör mü oldu?
Efes'in düştüğü duruma bak sen.
Çetin Yılmaz bu ülkede baskaetbolu çok iyi bilen koçlardan biri. Yorum yaptığı zamanlarda oyunu ne kadar iyi okuduğun u da gördük hepimiz.
Tek kusuru yorumlarını biraz taraflı yapmasıydı. Benim de sinirimi çok kez bozdu. Yaptığı yorumlardan da anladığım kadarıyla kendisi bir bjk taraftarı bence.