Ian Hummer

Seviye atlatır mı bilemem ama şu var organizasyon açısından koç un elini rahatlatacaktır dış atışı olması sebebiyle. Ayrıca bu dış atış tehdidi rakip pivotu da üstüne çekmesine sebep olacağı için Dylan Ennis'e de potaya hücum etmesi için daha fazla alan yaratacaktır. Yani keşke sakat dönmüş Morgan yerine sezon başı tercih edilseydi. Hummer'ın gelişi Morgan'ın gidişi anlamına mı geliyor bilmiyorum ama bana öyle geldi. Morgan' a göre daha hareketli keşke 6-7 cm uzun versiyonunu bulabilseydik. Genele baktığımda faydalı Bi transfer olacağı kanaatindeyim. Hayırlı olsun Galatasarayıma.
 
Galatasaray formasıyla izlediğim en kötü 5 yabancıdan biri. Sahada durduğu her dakika acizlik. Kendisi bile ben bu takıma nasıl beğenilip de transfer edildim diye düşünüyordur muhtemelen.
 
Sıcağı sıcağına yazmamaya dikkat ederim ama her şeyi geçtim, bu kadar yeteneksiz bir oyuncunun Pleiss fiziğinde filan da olmadığına göre bizde işi nedir? BCL-Eurocup gibi yerlerde final; Macaristan tarzı ligler dışında Avrupa Liglerinden birinde en az yarı final hedefleyen bir takımda bu haliyle yabancı kontenjanı doldurması şaka gibi!
 
Ian Hummer transfer edildiginde gercekten Ted Kolejiler,Yalova Semt Basketbol zihniyetinde yoneticilerin ancak boyle bir oyuncuyu getirebilecegini soylemistim. Bu oyuncunun oynadigi takimlar,istatistikler,gecmisi nedir ki , Galatasaray'da Pistiolis'in takimina transfer ediliyor? Ian Hummer gibiler transfer edilecekse hocamiz Ertugrul Erdogan,Hakan Demir ayarinda birisi olmali. Bu net. Pistiolis'in de acilen kendi kariyerini zedelememe adina boyle sacma sapan oyuncularin oldugu organizasyondan ( Mahir,Hummer,Yunus) kacmasini dogru bulurum.
 
Dünkü maça kişisel olarak olumsuz anlamda damga vuran biri yoktu. Takım olarak son periyot kötü hücum ettik kötü savunduk. Koça bu konuda sitem edilebilir.
 
Ian Hummeri izleyince aklima yillar once kume dusen Ted Kolejliler takimi geliyor. Bu Hummer oyle vasat bir oyuncu ki, rezil otesi.
 
Morgan ve Floyd'u alarak zar atıldı ikiside olmadı. Floyd geçirdiği sakatlıklar yüzünden çok az oynadı o yüzden çok büyük eleştiriler yapmak doğru olmaz diye düşünüyorum. Ama bu iki oyuncunun yerine yapılan hatalardan hiç ders alınmamış bir şekilde zar atmayı geçtim 5 numara için bu kadar alakasız bir oyuncuyu getirmek hangi mantıkla yapıldı?

Eğer biz Hummer'ı 5 numara için almadık deniyorsada cv'si bu kadar kötü bir oyuncuyu yine hangi mantıkla hangi pozisyon için aldınız?

Ben burada Hummer'a da çok büyük eleştiri yapamıyorum, hangi pozisyonda ne vereceği belli olan ve hiçbir ihtiyacımızı karşılamayacak bir oyuncuyu hangi mantıkla buraya getiren kişilere eleştiri yaparım.
 
Son yillarda ihtiyacimiz olan pozisyonlara cok kotu denemeler yaptik.Aklima bir suru isim geliyor.Guard lazimken Russ Smith,pivot lazimken Maric gibi basarisiz transferlerimiz olmustu.Bu iki ornek disinda en az yirmi oyuncu daha sayarim bir cirpida.
Ancak Ian Hummer bunlarin hic biri degil.Cunku Hummer hem kotu oyuncu hem de bizim ihtiyacimiz olan bir pozisyonun oyuncusu degil.Yani ben bu kadar manasiz,gereksiz bir transfer gormedim.Adamin bizim herhangi bir ihtiyacimizi karsilayabilecek ne yetenegi var ne de pozisyon olarak zaten bize uymuyor.Cok kotu bir hamle oldu.Hem de sezon icindeki ilk hamle olarak cok kotu hamle oldu.
 
Son düzenleme:
Morgan'ı gönderip yerine yine kötü bir oyuncu aldık ve yetersiz olduğunu forumun geneli söylüyordu. mahir ile hummer oyuna girdiğinde hep aksıyoruz. pivot transferi gelene kadar hummer'ı kullanmaya maalesef mahkumuz.
 
Ringlerde yapılan herhangi bir dövüş sporunu icra eden bir sporcu olabilecek fiziğe ve duruşa sahipken her nasılsa basketbolcu olmuş bu arkadaş. Peki de bu kardeşi bu takıma getiren akıl veya akıllara ne demeli? Hakikaten pes ! Mahir Ağva, Hummer falan filan, nedir bunlar ya? Bakın daha geçenlerde gönderdiğiniz sene başı alınan çöpleri de saymıyorum. Yazıklar olsun. Bu şube nasıl yönetiliyor böyle yahu? Ucuz olsun diye bu kadar zavallı oyunculara koskoca GS forması giydirilir mi?
 
Topu yere vuran iç dış oynayan kombo forvet aranıyorsa bile Hummer tip olarak uysa da kalite olarak yetersiz asıl önemlisi formsuz geçen sezon AEK de iyi istatistik yakalamış ama burda devrilme sonrası bitirtmiyorlar Hummer'a, ligimiz Yunan ve İsrail liginden daha sert. Ucuza oynayan 6.yabancı takımdaki rolü. BCL de başarı için yeterli olur mu zor.
 
Bu arkadaşı da göndermek gerekiyor. Araya kaynamasın.

O kadar dip seviyede bir pota altı oluşturmuşuz ki, hangisi daha kötü diye sıralama yapar hale geldik.
 
7.yabanci olarak bile daha fazla tutulmaması lazım bir ayı aşkındır formsuz. Hummer kadar şut atan ayakları hızlı daha güçlü ve daha iyi bitirici oyuncu bulunur. Manisa'da Merkezefendi 'de Büyükçekmece 'de oynasa kadroya girmekte zorlanır. BCL icin tutuluyor ancak tek kıstas Mahir'den iyi olmak olmamalı zor maçlarda bize yardım edebilecek durumda değil.
 
Son düzenleme:
Peristeri BC takımına gitmiş. Jehyve Floyd'un üçte bir parasına ve neredeyse Mahir Ağva'yla aynı paraya oynadı ama onlardan kat ve kat takıma yarar sağladı. Aldığı paraya oranla yararlı oldu. Yolu açık olsun.
 
BCL bitti yerel ligde zaten 5 yabancı oynuyor. Geç kalmış bir ayrılık. AEK maçında basketbolu bilen atlet bir power forvetimiz olsa belki maça ortak olacaktık. Neden geldi kimse anlamadı. En azından maaşını ödemeyiz.

Lisans hakkımız kaldiysa darısı Floyd'un başına.
 
Son düzenleme:

Üst