içinde bulunduğumuz durum ve gerçekler

Arkadaşlar bildiğiniz gibi gelecek sezon için yeni koçumuz belli oldu.

Fakat şubede hala belirsizlikler var.

En önemli belirsizlik bütçemiz. Öncelikle bu konuda kimsenin büyük hayalleri ve beklentileri olmasın. Özellikle Fenerbahçe kadar bir bütçemiz olmayacak, olamayacak. Anladığımız kadarıyla tüm olanaklar zorlanabildiği kadar zorlanıp Beşiktaş'ın bütçesine yaklaşılmaya çalışılıyor.

Bu belirsizlik ne zaman sona erecek derseniz. Ülker ile yapılan anlaşma sonrası ve yapılacak basın toplantısından sonra ortaya çıkacaktır.

İkinci belirsizlik idari yapıdır. Şuan belli olan tek şey koçumuzdur. Diğer bildiğimiz konu ise şubenin bir komite tarafından yönetileceğidir. Ama bu komitenin yapısı nedir işlevi nasıl olacak zaman gösterecek. Benim kişisel beklentim bu komitenin yurtdışındaki gibi kulüp ve sponsor tarafından gelecek kişilerce çift taraflı oluşturulması. Buda sanırım basımn toplantısıyla açıklanacak veya basın toplantısı sonrası oluşturulacak. Bu arada kulüp için Genel Menajer kim olacak oda belirsiz. Tanıdık isimlerlede karşılaşabiliriz sürpriz isimlerlede...

Yerli transfer konusunda malesef pazarımız dar ve gün geçtikçede daralıyor. Öncelikle Fatih Solak'ın durumu netleştirilecektir. Bu kadar belirsizlik içinde bu işler ancak kişisel görüşme ve niyetlerle sınırlıdır. Bunun hız kazanması bütçe ve idari yapının şekillenmesiyle mümkün olacak.

Yabancı transferi yerli transferi sonrası yapılacaktır. Herkesin merakı Malik gelecek sene kalacak mı sorusuna şunu söyleyim. Malik'i geçen sene verdiğimiz para miktarına oynatmamız mümkün değil. Gönül isterki bunu birilerine satıp para kazanalım. Fakat onun maliyetini karşılayacak kulüpler o mevkiyi farklı isimlerle doldurmuş veya dolduracak. Bundan dolayı Malik büyük ihtimalle gelecek sezon farklı bir ligde oynayacak.

o kadar karamsar olma onursal abi gün doğmadan neler doğar sıkma canını :eek:key

bütün dediklerine katiliyorum ama malik kalmalidir
genel menajer heralde yine müge berkalp olur
transfere 1 an önce baslamaliyiz kaliteli türk oyuncusu olmayan takim bisey yapamaz
yabanci transferi zaten en kilit konu
bütçe olarak ta tahminim besiktas kadar olacaktir ve daha da önemlisi ülker anlasmasinin detaylarini bilmeliyiz

karamsar değilim:)

Sadece içinde bulunduğumuz durumu resmettim.

Gelecek sezon geçtiğimiz sezondan çok daha iyi olacak. Ama öncesiyle sonrasıyla zahmetli ve zor bir sezon olacak. Herkesin özveriyle çalışıp, işini çok iyi yapması gerekiyor.

bence bı komıtenın olusması cok ıı yanı tek baslılık yok herkes demokratık sekılde dusunup kararları alacak.
gm konusunda ıse eskı basketcılerden bırı olabılrı dıe dusnuom mesela tamer oyguc..
onun yanı sıra trasnsferde gec kalındıgını pek dusnumuom onemlı olan koc sendromuydu oyle yada boyle astık bunu bundan sora guzel gunler gelcek ben emınım..
cunku gun gectıkce herkes subeye destek vermeye baslayacak.
cunku gaklatasarayın yarayan tek kanası..

Umarım dejenere olmuş insanlar şubede görev almazlar.
Onursal' Alıntı:
Gelecek sezon geçtiğimiz sezondan çok daha iyi olacak. Ama öncesiyle sonrasıyla zahmetli ve zor bir sezon olacak. Herkesin özveriyle çalışıp, işini çok iyi yapması gerekiyor.
Böyle olacağına inanmak istiyorum.

koch' Alıntı:
Umarım dejenere olmuş insanlar şubede görev almazlar.
Onursal' Alıntı:
Böyle olacağına inanmak istiyorum.

inanıyorum bende we eminim nedenini bilmiyorum ama içimde böyle bir his war. :p

Bu topic bize az da olsa umut verdi.En azından daha akıllı bir yapılanma olacak gibi görünüyor.
Dixon'ın fiyatını arttırmasının sebebi nedir acaba?
Edit:Dixon Bulls'un yaz ligi kadrosunda yer alıyor.

sarpemre' Alıntı:
Bu topic bize az da olsa umut verdi.En azından daha akıllı bir yapılanma olacak gibi görünüyor.
Dixon'ın fiyatını arttırmasının sebebi nedir acaba?
Edit:Dixon Bulls'un yaz ligi kadrosunda yer alıyor.
bu fiyat artisi gecen seneki muthis performansa ve ona gelen teklifler nedeniyle artmis bulunmaktadir bence.
sube yapilanmasi umit veriyor ama bikac yil onceki yapilanma yani ozellestirme yapilanmasi gibi altindan kalkamaz yada gerekn kisiler bu komitede bulunmassa yine sikintili gunler gecirebiliriz gibime geliyor

önemli olan bütçe değil.1 milyon dolarlık bi takım 10 milyon dolarlık bi takımı ezebilir.ama nasıl:iyi yönetilerek işte futbolda bu örneği gördük.herşey sezon başında belli olur.bütçeye takmayın kafanızı...

BuRaKGS' Alıntı:
bence bı komıtenın olusması cok ıı yanı tek baslılık yok herkes demokratık sekılde dusunup kararları alacak.
gm konusunda ıse eskı basketcılerden bırı olabılrı dıe dusnuom mesela tamer oyguc..

Burak GM olarak Tamer Oyguç bence de iyi bir tercih olur. Ancak diğer düşüncene katılmak biraz güç. Parayı veren düdüğü çalar zihniyetiyle istediği hocayı takımın başına getiren sponsor fikir ayrılığına düşülen konularda verilecek kararları kendisi belirler. Tecavüz kaçınılmaz bari zevk almaya bakalım. Sponsor belli olduğuna göre geç kalınmadan yerli ve yabancı transferler yapılsa da önümüzü görebilsek...

onuryavuz' Alıntı:
BuRaKGS' Alıntı:

Burak GM olarak Tamer Oyguç bence de iyi bir tercih olur. Ancak diğer düşüncene katılmak biraz güç. Parayı veren düdüğü çalar zihniyetiyle istediği hocayı takımın başına getiren sponsor fikir ayrılığına düşülen konularda verilecek kararları kendisi belirler. Tecavüz kaçınılmaz bari zevk almaya bakalım. Sponsor belli olduğuna göre geç kalınmadan yerli ve yabancı transferler yapılsa da önümüzü görebilsek...

deyiminle beraber ayni bu dusunceye katiliyorum artik bazi seyler belli kacari yok bari en iyi sekilde degerlendiorelim

Tamer Oyguç iyi bir GM olamaz.
Malik Dixonda bu sene "müthiş" bir performans sergilemiş olamaz.
Bu sene geçen 3 seneden daha kötü olamaz.

X' Alıntı:
Tamer Oyguç iyi bir GM olamaz.
Malik Dixonda bu sene "müthiş" bir performans sergilemiş olamaz.
Bu sene geçen 3 seneden daha kötü olamaz.
X cim arkadaşlar daha yeni bu kulüpte hala Florya da Osman HATTAT ' ların Çaykun ERTAN 'ların yaptıklarının sayesinde yürüyen işler var ...

kulislerde jeff treapegnier in galatasaraya gitmesine yardımcı olunacak deniyordu işallah yarın açıklanır

herkez bisey diyor zatende bakalim hangileri gerceklesicek sorun burda zaten ozellikle ulkerin basket subesine soz verdigi veya belirttigi transferleri yapmasi yapilmalarina yardimci olmasi lazim f5 e bukadar yardim ettikten sonra bukadarini yapmalari lazim

Galatasaray Kulübü ile Ülker Grubu arasında geniş kapsamlı sponsorluk anlaşması törenle imzalandı.

Galatasaray'ın Mecidiyeköy'deki kulüp binasında yapılan anlaşma törenine kulüp başkanı Özhan Canaydın, yönetici Atilla Kınay, Ülker Grubu Kurumsal İletişim Koordinatörü Ali Doğan ve Ülker Grubu Yöneticisi Ali Ülker katıldı.

Başkan Canaydın, yapılan sponsorlukların başlangıcının geçen seneye dayandığını ifade ederek, ''Bu örnek bir başlangıç oldu. Cafe Crown ile ilk adımları attık. Bu kez basketbol için Cafe Crown markası ile 5, Cola Turka markası ile futbolda 3 senelik anlaşma yaptık'' dedi.

Yapılan sponsorluğun Türk basketboluna büyük etkileri olacağını anlatan Özhan Canaydın, Cola Turka için de Ülker Grubu'na çok ciddi bir çalışma ile gittiklerini ifade ederek, şöyle konuştu:
''Cola Turka geniş ufukludur, çok ciddi bir çalışma ile karşılarına gittik. Bu iyi çalışmaların neticesi, grupla birlikte kulübümüze ve Türk sporuna katkı sağlayacaktır. Bu birlikteliğin uzun süre sürmesini diliyorum. Sizin uğurunuza inanıyorum.''

Başkan Canaydın, bu çalışmaların sonunda Galatasaray'ın Cafe Crown ile daha ciddi yatırımlara gideceğini de vurgulayarak, açılacak kafeler ve storeler ile kulübe büyük gelir elde etmeyi planladıklarını söyledi.

DOĞAN: ''PAZAR PAYIMIZ YÜKSELDİ''

Törende Ülker Grubu adına konuşan Ülker Kurumsal İletişim Koordinatörü Ali Doğan ise, Galatasaray ile geçen yıl yaptıkları anlaşma ile Cafe Crown'ın pazar payını sıfırdan, yüzde 30'a yükselttiklerini ifade etti.

Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Adnan Polat'ın yaptığı çalışmalar neticesinde, Ülker'in de sponsorluk alanında daha ileri gittiğini belirten Doğan, ''Galatasaray başkanı ve yardımcılarını kutluyorum. Bu birliktelik bizim pazar payımızı daha da yükseltecek. Biz başkalarının da bu alana girmesini istiyoruz. Yapılan bu
anlaşmalarla Türkiye'de sporun kalitesi artacak, çıtanın seviyesi yükselecek. Galatasaray Avrupa'da Türkiye'nin tanıtımını daha önce nasıl yaptıysa, aynı başarıların devamını bekliyoruz'' şeklinde konuştu.

Törende başkan Canaydın, Ülker Grubu'na katkılarından dolayı bir plaket hediye etti.
--------------------------------------------------------------------------------------
tam bir rezalet fenere euroleague hakkı salon para verecekler
bizede cafe ve store yapacaklar yazıklar olsun!!!!!

Herkese şapur şupur bize gelince yarabbi şükür...

açılacak kafeler ve storeler ile kulübe büyük gelir elde etmeyi planladıklarını söyledi.

Acaba imzalanan anlaşmayla Storelarımızda Ülker ürünleri mi satılacak veya Ülker Shop ile Storelarımız ortak çatı altında mı hizmet verecek? Bu yönetimden her şey bekliyorum bu saatten sonra...