İddaa Basketbol (Oranlar ilk mesajda)

Re: İddaa Basketbol

Bir aksilik olmazsa bir süprizim olacak sizlere:)

Haftasonu 72 maçla açılacakmış iddaa. İtalya, İspanya, Fransa, Yunanistan, Almanya ve NBA. Bekliyoruz ama haydi :)

Elimde bir örneği var.Bu adamlar alt/üst için nba maçlarında 148.5 filan vermişler.Gerçeği böyle olmaz sanırım :? Bide çok maç oynamak lazım oranın artması için. Bence basketbol iddaaya iyi bir gelir kaynağı olacak :)

Tabi Eren. Öyle kek olmayacak kesinlikle. Adamlar boş işe imza atar mı? :)
Resmileşse ama artık ya :)

BBL maçları ne zaman iddiada sunulacak ?

Basketbolda Alt/Üst 157.5 olucak diye okudum.İddaa bayisinden aldığım basketbol yazısında söyleniyordu.

oynıcak arkadaşlar para kazanmak istiyorsunuz oranlar belli 4 tane yazıcan 6 oran mı veriyor basıcan 100 al sana 600 olay böyle 1 e 10a hiçbişey olmaz...

erenbekdemir' Alıntı:
http://www.iddaa.com/stellent/groups/public/documents/iddaa_images/gp_406130.png

başladı arkadaşlar kuponları bekliyoruz yada ayrı bir konu mu olsa veya topic?

ey yönetici...
Nasıl ben bundan hiç bişey anlamadım :?

Benim anladığım şu;

İlk sırada İY H, MS H deplasman takımı için handikaplar. Maçtan sonra yazanlar da ev sahibi için handikaplar.

Mesela 824 numaralı Real Madrid maçına 7,5 handikap vermiş. Yani 8 farkla yenmesi lazım Real'in yoksa Badalona alır.

Ama bu handikaplar ters gibi geldi. Sanki ev sahibi için solda deplasman için sağda olsa daha iyi olurdu.

Tabi burada oranlar yazmıyor, onlar programda yazacaktır.

Aynı şekilde Pana'nın Aegeleo'ya 29 fark atması lazım. Yoksa galip sayılmaz. Zaten kimse Pana kek, o galip gelir, parayı götürürüz gibi hayalleri yoktu herhalde ;)

Kerem SEÇER' Alıntı:
Benim anladığım şu;

İlk sırada İY H, MS H deplasman takımı için handikaplar. Maçtan sonra yazanlar da ev sahibi için handikaplar.

Mesela 824 numaralı Real Madrid maçına 7,5 handikap vermiş. Yani 8 farkla yenmesi lazım Real'in yoksa Badalona alır.

Ama bu handikaplar ters gibi geldi. Sanki ev sahibi için solda deplasman için sağda olsa daha iyi olurdu.

Tabi burada oranlar yazmıyor, onlar programda yazacaktır.

Aynı şekilde Pana'nın Aegeleo'ya 29 fark atması lazım. Yoksa galip sayılmaz. Zaten kimse Pana kek, o galip gelir, parayı götürürüz gibi hayalleri yoktu herhalde ;)
* handikaplar ev sahibi için değil her iki takım için de geçerli ;)
Yani 824 nolu maçta maç sonucu olarak Badalonayı seçersek Badalonanın 8,5 sayı farkıyla kazanması gerekir.
Aynı şekilde Real'i seçersek Real Madrid'in 8,5 sayı farkıyla kazanması gerekir.

* iddaa baskette oranlar futboldaki gibi değişken değil hepsi için sabittir.
Kuponlarda MBS en az 3 olarak yazılmış. O zaman üsteki 824 nolu maç gibi 2 maçı daha kuponumuza kattığımızda, 825 ve 826 yı katalım.
Oran 3 maç için her zaman 4,80 dir. (Ancak ilk yarı-maç sonucu oynarsanız onun tablosundaki değeri de çarpıma katarsınız)

824,825,826 maçlarına sadece maç sonucu oynarsak ve 10 TL yatırırsak;
4,80 * 10 TL = 48 TL kazanırız :) Düşük di mi, iddaa dan ne beklenir ki? :(

Benim anladığım o şekilde değil çünkü maçların sağ ve sol tarafından ikişer adet handikap var ve her maçta sadece 1 tarafı dolu. Artı iki takıma da handikap olmaz ki. Bu maç 3 farkla biterse sadece İddaa alır parayı.

Artık Aegeleo'nun maçı 29 farkla bitirmesi gibi bir ihtimal var mıdır? :)

hımm tamamdır şimdi kontrol ettim, senin bahsettiğin gibi sol taraf ev sahibi, sağ taraf konuk handikapı.
yanılmışım ;)

İki tarafa koyunca ben de anlamakta zorladım ama Pana maçından bu sonucu çıkardım diğer maçlardan pek anlaşılmıyor :)