İddaa Basketbol (Oranlar ilk mesajda)

Avrupa Basketbolunu bilen renktaşların yardımyla bir kupon yapsak hiç fena olmaz.. :)

237.jpg

Partizan maçı 15 fark ve üstü bitmez bence. O kadar kolay bırakmazlar maçı. Siena ve Tau'ya da duygusal bakıyorum :)

701 2
702 2
703 İY 1 MS 1
704 İY 2 MS 2
705 ÜST

2 misli
Toplam 48,60

Blogda da yayınladığım ilk kuponum tuttu :)

Tugay Aktepe' Alıntı:
CSKA MOSKOVA-PARTIZAN (2) Konuk Takım: 14.5
PANATHINAIKOS-SIENA (üst) 156.5
BARCELONA-TAU CERAMICA (1) Konuk Takım: 2.5

5 misli yapmıştım, Barcelona'dan yattım. Hatta okulca yattık, herkese oynattım. =(

Eh be Kerem Abi, dün gece Msn'de yazdım o kadar bir cevap vermedin. :(

Kerem SEÇER' Alıntı:
Tugay senin mesajından önce yazmışım ama buraya. Siena ve Tau'ya duygusal bakıyorum diye :)

Tamam abi, ben senin duygusal bakmanı anladım. Sen olaya sadece duygusal değil, tamamen duygusal bakıyorsun. :)

Yarın okula nasıl gidecem ben ? :p

Mustafa Yanar' Alıntı:
Yarına ve perşembeye yok mu tahminler? :)

Mustafa,

Perşembe günü aynı maçlar var. Bu defa Tau'ya oynarım gider Barca yener emin ol.. :)

O yüzden bakış açısı duygusal olan abilerimiz,kardeşlerimize bırakıyorum basketbol yorumunu. =)

Tugay Aktepe' Alıntı:
[quote="Mustafa Yanar":1v87b8hv]Yarına ve perşembeye yok mu tahminler? :)

Mustafa,

Perşembe günü aynı maçlar var. Bu defa Tau'ya oynarım gider Barca yener emin ol.. :)

O yüzden bakış açısı duygusal olan abilerimiz,kardeşlerimize bırakıyorum basketbol yorumunu. =)[/quote:1v87b8hv]
Abi o maçların handikapı yarın açıklanacakmış.Onun dışında zaten 2 tane Almanya ligi maçı var ondan da bir şey anlamam :) Perşembe günü birşeyler oynarız artık : )