İddia zamanı(Cumartesi 14:00)

Alperen Kaplan' Alıntı:
[quote="Alperen Kaplan":2pws739k]Vay be, yakında NTVSPOR'a transfer olacak Eyüp Abi. :)

Böyle yazmıştım iki gün sonra transfer haberi geldi. Tebrikler Mr. Yıldız.[/quote:2pws739k]Kalbin temiz olunca söylediğinde gerçekleşiyor:)

Saol Alp:)

İnanmıyorum yaa nasıl kaçırdım.. Ben Efe Uysal'ın programını her zaman takip ederim dalgınlığıma denk gelmiş bugün.. Efe Uysal'ı çok severim yanında bir de Eyip abimiz olursa tadından yenmez o programın.. :) Her haftasonu Efe Uysal için Fanatik alırdım Ama artık Fanatik ile birlikte Fotospor da alacağım..

Başarılarının devamını diliyorum Eyüp abi.. ;)

Eyüp Abi Ntvspor'daki programın ve Fotospor'daki iddaa köşen hayırlı olsun.

Ntvspor'daki programda yorumların basketbol üzerine mi, yoksa futbol maçlarıyla ilgilide tahminlerde bulunuyor musun?

Ntvspor'da programın günü ve saati nedir?

Birde Ntvspor'daki program için hangi adrese e-mail göndereceğiz?

Umut selam!

Ben sadece basketbol iddaa yorumu yapacağım, program 11.30-13.00 arası yayına giriyor.

Eyüp Abi Ntvspor'a geçiceksen telaffuzlara biraz daha dikkat et.Cem TV'deki programdaki gibi 40 yıllık Tony Parker'ı Anthony Parker yapma... :)

Volkan Kızıltaş' Alıntı:
[quote="Burak Barut":2dh2jwkz]Eyüp Abi yakında bizi tanımaz :p

8)
Orası garanti :).Ben onla olan fotoğraflarımı saklayacam lazım olur ilerde :)[/quote:2dh2jwkz]
Tüh..Keşke Ankaradayken fotoğraf çektirseydim Eyüp abile.. :oops: :)

Eyüp Abinin sesi oldukça karizmatik geliyordu :)

Ntv az gelir, kendisini Ali Kırca'nın yerine bekliyoruz :)

Gerçekten Eyüp Abi çok aşırı rahat görülüyor televizyonda ee basketbol maçlarından idmanlı :p

Bugün 17.00-19.00 saatleri arası Radyospor'da canlı yayındayım :)