İki önemli maçımız aynı gün aynı saatte!(Yönetime Ricamızdır

  • Konbuyu başlatan Guest
  • Başlangıç tarihi
Re:

Burak Ceyhan' Alıntı:
valla maç saati değişse bile evinde d-smart olmayanlar basket maçını seyredicekler .. futbol maçını izleyenler cafeye, kahveye gidecekler :D :D sanmıyorum kahvede basket maçını izliceklerini.. basket maçı saat 7 'ye alınsa daha iyi olur basket maçını izler kahveye gider yerimizi alırız :D :D , İstanbul'dakiler de Ali Sami Yen'e gidecektir mutlaka !


Sonuna dek katılıyorum.Benim yandığım yönetime değil :) İki maçtan birini riske atacam :)
 
Turgut Sahin' Alıntı:
Yönetim nefes alsa eleştirilir oldu.Hepimiz yönetimi eleştiriyoruz fakat bu kadarı da abartıya kaçıyor.
Kesinlikle katılıyorum.Basketbol takımı için bu kadar güzel şeyler yaparlarken bir maç saatini ayarlayamadılar diye yönetimi suçluyoruz.Bu kadarı abartının yanında biraz da ayıp bence.
 
UEFA'nın karşılaşmanın saatini değiştirmeyeceği tabii ki Dünyanın Güneş çevresinde döndüğü gibi kesin birşey.. :D O yüzden TBF basketbol maçının saatini değiştirmelidir..Bu nu da onlara arz etmek yönetimimize düşmektedir..Gerçi ben basketbol maçını izleyemeyeceğim maalesef :( O gün Yeni Açık Üst Tribün'deki Yerimizi Alacağız.. :)
 
En ufak bir girişimimiz olmadı sanırım bu konuyla ilgili!!!
Sahada ve Tribünde ezilince gerekli demeçleri tv'lere verirler yöneticilerimiz.
 
Re:

Eyüp YILDIZ' Alıntı:
En ufak bir girişimimiz olmadı sanırım bu konuyla ilgili!!!
Sahada ve Tribünde ezilince gerekli demeçleri tv'lere verirler yöneticilerimiz.
eyüp abi bişeyler yapalım hiç iyi bir durum değil :( yani gerçekten önemli bir konu.. yönetim bu konuyu kaale almıyor gerçekten yazık !! basket maçını 2 saat önce alsınlar..bişeyler olsun artık yada mac tarihi değişsin :(
 
arkadaslar herkes gs.org taki ''bize yazın'' bölümüne isteklerini yazarsa belki birşeyler olabilir.olabilir diyorum çünkü hatırlarsanız geçen seneki gs t.telekom macını o sayede yayınlatmıştık saati neden değiştittirmeyelim:D
 
Arkadaşlar bize ayrılan bölümün biletleri tükenmek üzere şoktayım şaralaylay:)
 
Ntv nin yayin akisina baktigimda ne yazikki mac yok. Aceba kanallardan birisi verecekmidir ?
 

Üst