İlgi Alaka!!!

Görsel ve yazılı basında şubeyle ilgilenildiği,biraz olsun onları düşünen insanlar olduğunu bilen oyuncularımız belli ki maça çok iyi konsantre olmuşlar ve senelerdir yenemediğimiz Telekomu yenmişler. Helal olsun onlara.
Şimdi sıra bu ilgi ve alakayı arttırmaya ve bunu sürekli hale getirmeye geldi...
Tüm arkadaşlardan ricam bu takımı destekleyelim ve bu forumun gücünü herkese gösterelim,herkese duyuralım...
TEKRAR HELAL OLSUN ÇOCUKLARA...

Bu konuda söyleyecegim tek sey takım deplasmanda iken cok daha fazla taraftara oynuyor. İstanbul da en fazla 20-30 kisi oluyor maclarda....

önümüzdeki hafta daçka maçı içinde çok ii oldu bence bu galibiyet
haftaya 20-30 u geçeriz artık
ordanda bi galibiyet çıkarırsak
yükseliş başlar bence

abıler bısey sorcam bu naklen yayın ısı noldu ya?ben trabzonda yasıyorum ne macı seyredebılıyorum nede maca gıdebılıyorum.kısaca sunu solemek ıstıyorum naklen yayınlar baslayınca daha cok destek alabılcez.ılk soruma cevap beklıorum.naklen yayın durumu nedır??maclar yayınlanmayacak mı

20-30 mu ülker maçında bile 100 e yakın kişi vardıki takımın durumunun kötü olduğu belliydi bu maçda insanlarda umutlanmıuşken 100 ü geçeriz.

burakiverson' Alıntı:
abıler bısey sorcam bu naklen yayın ısı noldu ya?ben trabzonda yasıyorum ne macı seyredebılıyorum nede maca gıdebılıyorum.kısaca sunu solemek ıstıyorum naklen yayınlar baslayınca daha cok destek alabılcez.ılk soruma cevap beklıorum.naklen yayın durumu nedır??maclar yayınlanmayacak mı

Bunu federasyon bile bilmiyor. Beklemekten baska yapacak birsey yok. Eger ki gecen seneki gibi olacak ta yayın parası verilmeyecekse hic yayınlanmasın daha iyi !

Bu konuda Yalçın Abi çok doğru söyledi iş başkanlarda bitiyor federasyon baskanından daha onemliler gerçekte.

3 başkan çıkıp başbakanın huzuruna yayınlar konusunda gorusse, başbakan hayır mı diyecek?

Oyuncular onlarla ilgilenildigini anlarlarsa tabi daha iyi oynarlar.

Destege devam.

arkadaşlarresmi sitede hala maçla ilgili sonuç yok istatistikleride gönderdim ama... ayrıca daçka maçına bir organizasyon yapılacak mı?

Walla bu sitede yazan we istanbulda yaşayanlar ın hepsi (maşallah deyin ) maçlara gelio organizasyon derken nasıl 1 organizasyon düşünüyosun ?

promete' Alıntı:
arkada?larresmi sitede hala maçla ilgili sonuç yok istatistikleride gönderdim ama... ayr?ca daçka maç?na bir organizasyon yap?lacak m??
Telekom mac sonucunun giris saati: 13.11.2004 19:54:00

gs.org' Alıntı:
Türk Telekom: 84 - Galatasaray: 89 Galatasaray: 57 - Mersin Büyük?ehir Bld.: 76
Galatasaray Erkek Basketbol Tak?m?, ligin 4. haftas?nda deplasmanda Türk Telekom'la kar??la?t?. Ba?tan sona çeki?meli ge...
13.11.2004 19:54:00
Istatistikleri nereye gonderdin ?

Kerem Ersuna'nın dediği gibi, birazcık ilgi bile bizim takımdakileri ne biçim hırslandırmış. "artık alalım şu galibiyeti" havasındaydılar dün. naklen yayınlar olsa daha çok kişi takım hakkında fikre ve ilgiye sahip olur, bu da olumlu bir baskı yaratabilir belki yöneticiler üzerinde. ama bu naklen yayın meselesi maalesef rezil bir hal aldı artık. sanıyorum federasyon seçimi sonuna dek bu konu çözülmeyecek. yalnız ben bu konuda üç büyüklerin pozitif bir ayrım görmesine sonuna kadar karşıyım, onu da belirteyim.
takım deplasmanlarda daha çok kişiye oynamıyor belki; ama ankara için söylersem, burada maçlara ilgi belli bir seviyenin altına düşmüyor. telekom maçlarında genelde daha az ümidimiz olduğu için son senelerde giderek daha bir düşüş var seyirci sayısında (hele orhunlu yıllarda en az bir tribünü doldururduk salonda, ah ah). ama büyük kolej maçları hem kafa kafaya göründüğü, hem de büyük kolej de kendi seyircisi ve oyunuyla güzel bir maç sunduğu için epey ilgi görüyor. ben mesela her sene büyük kolej maçını iple çekiyorum.

telekom maçı saat 18.49 da bitmiş 19.54 de girilmiş resmi siteye kesinlikle turkbasket ve basketbolseverler de daha önce haber girildi en geç resmi sitede girildi.ben bize yazın kısmından girdim ve maç skorunu yazdım istatistik için attığım mesaj gitmemiş olabilir ama en azından maç skoru yarım saat öncesinden gitti siteden teyidini alabil
irsiniz.Organizasyon kısmına gelince ben sadece sordum iyi niyet çerçevesinde ben en azından ipekçideki maçlara gelmeye çalışıyorum organizasyon olmasada daçka maçına gidicem maltepeden gelecek olan arkadaşlarıda götürebilirim

Resmi Sitenin webmasteri Zoban oda haberleri ve skorları anında geçmek ister ama oda elindeki imkanlarla en hızlı bilgi girişini yapmak için uğraşıyor.

Bu konuda bir iletişimsizlik ve eksiklik varsa resmi site dışında şubedeki yetkili isimlerde bu durumdan sorumludur.

koch' Alıntı:
"Resmi" sitemiz zaten bütün haberleri ve skorları turkbasketten alıyor.Bu nedenle kendimizi sıkmaya gerek yok.

Simdiye kadar mac skorlarını bizden daha önce veren bir site oldugunu sanmıyorum. Canlı yayın yapıyoruz hemen her maç...

promete' Alıntı:
Organizasyon kısmına gelince ben sadece sordum iyi niyet çerçevesinde ben en azından ipekçideki maçlara gelmeye çalışıyorum organizasyon olmasada daçka maçına gidicem maltepeden gelecek olan arkadaşlarıda götürebilirim

Biz maclara gitmek icin genellikle organizsyon falan yapmıyoruz ama maclarda beraberiz hep. Gel tanısalım...

Beyler benim http://www.gsbasket.org'la ilgili bir sözüm yok.Bir de zoban'ın galatasaray.org'un webmasterı olduğunu bilmiyordum.Ondan ayrıca özür dilerim.Tekrar söylüyorum ben galatasaray.org'u kastetmiştim.Meğerse olayı yanlış biliyormuşum.Bir yanlış anlaşılma yüzünden kimseyle ters düşmek istemem.