alan savynması dixon, arkadaşımız yazısında herşeyi özetlemiş ama o şerefsizleri nasıl protesto edeceğiz onu tartışalım
Para basketten mi?
G.Saray'da yönetim, futbolcu alacakları için basketbol şubesinin sponsorluk parasına göz dikti.. Sarı-kırmızılı camia, "Basketbolun parasına dokunulmasın" görüşünde.
G.Saray'da futbolcuların alacaklarının yüzde 25'ini çekle ödeyen yönetim, geri kalan miktar için kaynak arıyor. Bir türlü oyunculara olan borcun tamamını denkleştiremeyen sarı-kırmızılı kurmayların basketbol şubesinden de faydalanmayı düşünmeleri kulüp içinde tartışmalara neden oldu. Sezon başında Ülker Grubu'yla sponsorluk anlaşması imzalayan G.Saray, basketbol takımının adını "Galatasaray Cafe Crown" yapmış, bu anlaşma sayesinde de yıllık 1 milyon 200 bin dolar civarında gelir elde etmişti. Bu sponsorluk anlaşması basketbol şubesini canlandırdı.
BASKETBOL İVME KAZANDI
Bu sezon paralarını zamanında alan G.Saraylı basketbolcular başarılı bir sezon geçiriyor. Geçen yıl İkinci Lig'e düşen bayan takımı şu ana kadar tüm maçlarını kazandı. Küme düşmekten play-out'lar sayesinde kurtulan erkek takımı ise 11 maçta aldığı 6 galibiyet ve 5 mağlubiyetle geçen yılın çok ilerisinde... Ancak futbolcuların alacaklarının bir kısmının basketbol şubesinin hesabından ödeneceği yolundaki iddialar tartışmalara yol açtı. Camianın önemli bölümü "Amatör şubelerin kaynakları kısıtlı. Buradan gelecek para futbolculara ödenecek miktarın az bir bölümünü karşılıyor. İyi giden bir branşı tehlikeye atmak niye?" görüşünü savunuyor. Çoğunluk, geçtiğimiz yıllarda, "Futboldan gelen para futbola" diyen Canaydın'ın basketbol için de aynı tavrı koymasını istiyor.
FUTBOLCULAR BEKLEMEDE
Öte yandan önceki gün verilen çekler futbolcuları rahatlatmadı. Yönetim, "Alacaklarınızın tümü 3 hafta içinde ödenecek" sözünü verdi, futbolcular beklemede. 3 hafta sonra da paralar ödenmezse yeni bir kriz kapıda...
N.Selim Suner
walla arakadaşlar ben derimki bu söylentilerin gerceklik payı vardır.. ayrıca sayın canaydının bu zamana kadar aklına bile gelmeyen basketbol şubesi( ki-ne ümitlerle gelmişti yok ben basketbolun içinden geliorum flm die )için yap(ma)tıkları.. neyse yaw.. ben gercek olabilecegini düşünüorum ama umarım değildir..SAYGIN AKEL' Alıntı:Çekemeyenlerin işidir Sayın Özhan Canaydın gibi bir Basketbolsever böyle bir şeye asla tenezzül etmez !
ualper1881' Alıntı:Yok artık arkadaşlar bu kadar da olmaz.
Ama şu haberleri izleyip izleyip kıs kıs gülen adamlarada kıl oluyorum, yetti artık bu parasızlık varlık içinde yokluk çekiyoruz ...........[/i]
@gs@' Alıntı:bunun la birlikte insanlar artık gs li olmaktan kacınıyolar.eskiden herkes bizi tutuyordu. simdi aksine.
konuya gelince bir keresinde ülker buna izin vermez. mam verirse işte o zaman sonumuz demektir
onuryavuz' Alıntı:@gs@' Alıntı:bunun la birlikte insanlar artık gs li olmaktan kacınıyolar.eskiden herkes bizi tutuyordu. simdi aksine.
konuya gelince bir keresinde ülker buna izin vermez. mam verirse işte o zaman sonumuz demektir
İnsanlar bu tür sebeplerden dolayı GS´li olmaktan kaçınıyorlarsa yolları açık olsun.
Ekonomik sorunları kendi iç dinamiklerimizi (gayrimenkulleri satmaya gerek kalmadan) harekete geçirebildiğimiz anda çözeriz. O dinamiklerin harekete geçmesi için de güven veren bir yönetimin iş başında olması gerek.
@gs@' Alıntı:ualper1881' Alıntı:Yok artık arkadaşlar bu kadar da olmaz.
Ama şu haberleri izleyip izleyip kıs kıs gülen adamlarada kıl oluyorum, yetti artık bu parasızlık varlık içinde yokluk çekiyoruz ...........[/i]
bunun la birlikte insanlar artık gs li olmaktan kacınıyolar.eskiden herkes bizi tutuyordu. simdi aksine.