İlk yarı değerlendirmesi

Evet arkadaşlar isteyen herkes ilk yarıdaki eksikliğimizi atrımızı kısaca hertürlü yorumu yazsın. Bakalım bize ve takımıma 2.yarı neler düşecek :atki


Bu benim yorumum

Geçen seneden çok daha iyi bir kadroya sahip olan takımımız Galatasaray meyvelerinide almaya başladı.. Ligde 5 mağlubiyeti bulunan Galatasaray yenilgilerini sırasıyla Türk telekom
Casa Ted , F.Ülker , Efes Pilsen , Darüşşafaka dan aldı.. Şöle bir izleyici gibi baksak takımımızın 4 . olması içten bile değildi aslında.. Casa Tedlerden büyük yenilgi belki tam kadrolaşmayı sergilememişsede;
özellikle Darüşşafaka dan alınan yenildi şok etti biyebilrim taraftarları... Daha sıkı bir kondisyonla 2. yarıya atak çıkabiliriz. Özellikle bazı oyuncuların etkisiz kalması bir kaç mevkide zorlanmamıza yol açtı desek doğru olur.
Saymak gerekirse Mithat Demirel bana göre en etkisiz e ikdidarsız oyuncumuz oldu ilk yarıda ; bunla birlikde büyük kaptan Burak dan da tam randıman alamayımışımız zorlanmamıza yada bir kaç oyuncuya yüklenmeye yol açtı.
Tolga ve İsmetin suskunluğunun yanı sıra parlama yapanlarda ıktı elbet. Bunlardan en önemlisi bana göre Cemal oldu.. Takımda sorumluluğu almayı öğrenmiş gibi oynaması çok katkılı oldu.
Aynı şekilde Murat Kaya nın skorer ve paylaşımcı oyunuda takımımızın pas dağılımını ve atak gücü dahada arttırdı.. Bir diğer konu ise ilk yarıda sayı kralımız Gerald Fitch in skorer oyunu oldu. Maç başına 20 sayı gibi bir ortalamaya
sahip olan oyuncumuz kilit anlarda ''bende varım ! '' demesini öğretti rakip takımlara .. Küçük guard Darrel Mitchell benim jokerimdi.. Tadım Türkiye kupasındaki etkili oyununu bir çok maçda göstermesi galibiyet sayımızın artmasında etken oldu.
Her ne kadar tam guard lık görevini yapamıyor densede bana göre takımda yeri olması gereken bir oyuncu konumunda.. Hollman ve Fatih in düz bir istikrar çizmeside gözden kaçmadı. Hollman ın bu sene patlama yapacağını düşünüyordum açıkcası;
fakat nedense olmadı ilk yarı Pınarkarşıyaka daki performansı , yineden etkili blokları ve ribaundları takımıza + yükü getirdi..
İlk yarı acı tatlı ama bizim lehimize sonuçlandı.. Playoff lara katılma hakkımızda olan takımımızı 2. yarıda daha azimli ve hırslı olarak en kötü bir kupaya katılma başarısını hedefliorum. Tabiki taraftar desteğimizide unutmayarak ;)


Herkese selamlar ve saygılar
_Çapkın.olguN_
 
bencede mithat bize abilik yapmaktan başka bişey vermedi.tolga da birkaç maç hariç fazla bişey vermediğini düşünüyorum.cemal ve murat performansları yükseltiyolar ve eğer bu devam ederse 2 .yarı bizim için daha fazla sayı daha fazla maç demek.tufan tekeldeki günlerden farklı bir görünüm içinde.tekelde skorer olan tufan burada çok ii bir dış savunmacı oldu.takımın savunmadaki bence kilit adamıydı.kaptan yine bilindiği gibiydi.ismeti fazla göremedik.fatih dünya kupası geçirmesine karşılık bence sayı yönünden çok zayıf ve pivot hareketlerinide ii yapmiyor bence...yabancılara gelirsek;mitchell bence bizim aradığımız guard değil.çünkü yeni kurulmuş bi ekip için daha tecrübeli takımı yönetebilecek bir guard daha ii olurdu(mesela eski tofaşlı davis gibi)sutları istikrarlı değil.bazen çok kötü şut atabiliyor.fitch takımın sayı kralı çünkü en çok top kullanan oyuncusu.küçük takımlara karşı sokak basketbolu tutuyor ama büyük maçlarda,sistemli takımlarda o sokak basketbolunu oynayamıyor ve çok zorluyor.buda bizi büyük maçlarda yakıyor bence... inş.ikinci yarı daha ii olacak tabiki sisteme uyarsa.hollman eski günlerine dönebilirse pota altımızı karartır.inş.eski hollman olacaktır diye umut ediyorum.
murat hocaya çooook güveniyorum.efes-ülker maçlarındaki performansı çok iidi.ama yönetim fazla iş yapmıyor bence.çünkü ülker,tuborg,tekel gibi külüpler kapandı fakat kapanan külüplerden kaliteli oyuncular alınıp kadro geniş tutulabilinirdi......burada yabancı transferinide bir an önce bekliyoruz!!!!!!fazla uzağa gitmesinler selçuk veriyorsa boddicker çok ii bir tercih olur bizim için...hem 4 hem 5 numara oynayabilecek oyuncu alınması gerekir.ama skorer olması gerekir.dudley wright boddicker gibi.
 

Üst