İlk Yarı İstatistikleri

Galibiyet
Galatasaray Cafe Crown 85-77 Mersin Büyükşehir Belediye
Galatasaray Cafe Crown 70-45 İ.T.Ü.
Banvitspor 83-84 Galatasaray Cafe Crown
Galatasaray Cafe Crown 79-76 İst. Tekelspor
Galatasaray Cafe Crown 86-80 Pınar Karşıyaka
Galatasaray Cafe Crown 89-55 Tuborg Pilsener
Büyük Kolej 70-85 Galatasaray Cafe Crown
Galatasaray Cafe Crown 87-68 Erdemirspor

Mağlubiyet
Beşiktaş Cola Turka 80-62 Galatasaray Cafe Crown
Galatasaray Cafe Crown 75-78 Beykoz
Galatasaray Cafe Crown 59-93 Ülkerspor
T.Telekom 100-91 Galatasaray Cafe Crown
Efes Pilsen 69-62 Galatasaray Cafe Crown
Galatasaray Cafe Crown 77-82 Darüşşafaka
Fenerbahçe 78-71 Galatasaray Cafe Crown
 
ustumuzdekılerden bır tek banvıtı yenebılmısız hedef macları kazanmamıza ragmen bı turlu ust sıralardakı takımları yenememısız umarım ıkıncı yarı bu ozellıgımız degısrı cunku bu taraftarın artıkderbı galıbıyetlerıne ıhtıyacı var
 
üstteki takımları yenemediğimiz sürece istediğimiz yere gelemeyiz.böyle galibiyetleri alabilmek için de kenarda maçın kritik anlarında oyuna müdahaleleriyle oyunun gidişatını değiştiren bir coach gerektiğini düşünüyorum.bu isim de halil üner değil bence.
 
İkinci yarı 15'te 13 yapabilecek güçteyiz. Efes ve Ülker'den de birini yenebilirsek 15'te 14 bile olabilir.
BJK ve FB ile Ahmet Cömert'te oynayacağız. Yeneriz.
Daçka'yı zaten yeneceğiz. O maçı nasıl kaybettiğimiz malum.
Telekom ve Banvit'e karşı zorlanırız elbette ama Ahmet Cömert sonuçta.. İkisi de çok güzel maçlar olacak kimse kaçırmasın bence.
İzmir ve Karşıyaka deplasmanları da kuşkusuz zor olacak ama Karşıyaka zaten eski gücünde değil yeneriz, Tuborg da yakaladığı çıkışı ne kadar sürdürür bilmiyorum.

Kısacası 13 maçın kazanılabileceği bir ortam var takımımızdan bunu bekleyebiliriz diye düşünüyorum özellikle beklentilerin altında bir derece olan 7 mağlubiyetli ilk yarıdan sonra.
Şu an 9.yuz ve playoff dışındayız. İlk 8'e gireriz diye tahmin ediyorum. Halil Üner'in sık sık esas hedef olarak belirttiği Türkiye Kupası için de birşey söyleyemiyorum ama alırsak süper olur gerçekten.
 
sene başında 6.lık beklediğimi söylüyordum. bjk nin kötü bir başlangıcı itibariyle belki 5.likde olabilir diyordum.
6. bitireceğimize inancım tam

oytun kardeşime de aynen katılıyorum. ahmet cömertten atılmadığımız sürece hedef maçları kazanırız orada.
 
Çoğu kişiye biraz komik gelecek belki ama ben ilk 4 içinde bitiriceğimizi düşünüyorum.Bunu da fiksürümüze bakarak yorumluyorum.Zor deplasman olarak yorumlayabileceğim İzmir deplasmanları ve Daçka maçı var.Onun haricinde zor maçlarımızı evimizde oynayacağız.Evimizde ii oynadığımız zaman geçit vermediğimiz de bi gerçek.Bence Beşiktaş ikinci yarı çok zorlancak.Çünkü Telekom hariç tüm zor maçlarını Akatlarda oynadı.Telekom'un da form grafiği giderek düşüyo.Bu durumda ilk 4'te olmamamız için bi sebep göremiyorum.
 
ben şampiyon olup Türkiye kupasınıda müzemize götürceğimizi düşünüyorum :D
yahu biraz gerçekçi olun bu takım 2. yarıda bundan farklı olmaz hedef takımlar birer birer gelir yener bizi alttaki takımlarıda yeneriz yeniliriz Maliğe göre işte başka bişi olmaz ne bekliyosunuz bu hocayla merak ediyorum.
 
Tequila



Yaş: 23
Kayıt: 03 Eyl 2004
Mesajlar: 1728
Nerden: 7tepe
Tarih: Pts Oca 16, 2006 12:13 am Mesaj konusu:

--------------------------------------------------------------------------------

ben şampiyon olup Türkiye kupasınıda müzemize götürceğimizi düşünüyorum
yahu biraz gerçekçi olun bu takım 2. yarıda bundan farklı olmaz hedef takımlar birer birer gelir yener bizi alttaki takımlarıda yeneriz yeniliriz Maliğe göre işte başka bişi olmaz ne bekliyosunuz bu hocayla merak ediyorum.

aslında doğru söylüyosun da insan inanmak,umutlanmak istiyo işte.heleki iyi bi kadron varken böyle yıllar snr başarısızlığı çabuk kabullenemiyo hele bi de tuttuğun takımın adı GALATASARAY sa.
 
Ben şahsım adına gayet gerçekçiyim.İlk üçle aramızda sadece 3 galibiyet fark var ve biz zor maçlarımızı deplasmanlarda oynadık.Son haftalardaki form durumumuzu devam ettirmemiz halinde ilk 4 içinde bitirmemiz hiç de hayal ürünü olmayacaktır.Ben de hocamız farklı olsaydı daha iyi yerlerde olabilirdik görüşüne katılıyorum o da anti parantez.Mesela hocamız biraz geniş düşünebilseydi;üç yabancı hakkını da guard tipinde oyunculardan kullanmazdı.
 
Bu arada ilk yarı bitti ama devre olmayacağı söyleniyor be ne kadar doğru?Mersin maçı ne zaman oynanıcak?
Bi de All-Star oylamasının 16 ocak yani bugün tbf.org tan yapılabileceği söyleniyordu.Tbf nin sitesinde böyle bi linke rastlamadım.Bu iki konu hakkında bilgi verebilen biri olursa sevinirim.
 
Özellikle Beykoz ve önde götürüp kaybettiğimiz Telekom maçlarına yanmamak elde değil.Bu kısma katılıyorum.
Yalnız başka bir noktaya değineceğim.İkinci yarı 15 maçın 9'unu deplasmanda oynayacağız.İlk yarıdaki deplasman karnemiz ise 2-4.İkinci yarı kendi seviyemizdeki çoğu takımla deplasmanda oynayacağız.Bu maçlar play-off'a katılıp katılmayacağımızı,katılırsak hangi sıradan katılacağımızı belirleyecek.Bu yüzden deplasman performansını arttırmak şart.
 
Deplasmanda oynayacağımız maçlara baktığımda Beykoz, Ülkerspor, Darüşşafaka, Mersin B.B., İ.T.Ü., Tekelspor, Karşıyaka, Tuborg Pilsener ve Erdemir çok da zorlu rakipler (Ülker hariç) olarak görünmüyor. Bu takımların yarısı zaten İstanbul takımı dolayısıyla seyirci avantajları olacağını sanmıyorum. Dolayısıyla takımın ikinci yarıda çok daha iyi bir performans göstereceğine inanıyorum. Yeter ki biz desteğimizi vermeye devam edebilelim salonlarda.
 
onuryavuz' Alıntı:
Deplasmanda oynayacağımız maçlara baktığımda Beykoz, Ülkerspor, Darüşşafaka, Mersin B.B., İ.T.Ü., Tekelspor, Karşıyaka, Tuborg Pilsener ve Erdemir çok da zorlu rakipler (Ülker hariç) olarak görünmüyor. Bu takımların yarısı zaten İstanbul takımı dolayısıyla seyirci avantajları olacağını sanmıyorum. Dolayısıyla takımın ikinci yarıda çok daha iyi bir performans göstereceğine inanıyorum. Yeter ki biz desteğimizi vermeye devam edebilelim salonlarda.
Onur abi dediklerin doğru ama mesela Tekeli genelde seyirci olarak üstün olmamıza rağmen 3 senedir -ben öyle hatırlıyorum belki daha fazladır- yenemiyoruz.Deplasman maçlarında belki de salonu yadırgamaktan şut performansında iç sahaya göre düşüşler oluyor.Bu durumda pota altında daha sert olmalıyız.Özellikle Whisby'nin bu nedenle 2. yarıda sükse yapmasını bekliyorum.
 
ılk yarıda özelıkle son erdemir macı gıbı itü-tekel takımları küçümsedıgımızden nedir kolay rakıplere karşı bu maçlarda motıvasyon zaafımız vardı. bu yuzden maçların başlarda değil sonlarına doğru açıldık.
beykoz macı da belkı de bunun kotu sonucuydu malesef.
 
Halil Üner sezon sonu için başarıyı ligte ilk 6 ve Kısa vade de Türkiye Kupası olarak gösterdi ilk yarı maçlarına bakıldığında bizim için önemli olan Efes, Ülker, Beşiktaş, Telekom, Fenerbahçe, Karşıyaka ve Banvit maçlarından sadece Karşıyaka ve Banvit maçlarını kazandık. diğer maçları alamadık sezon başı hedeflere varmak için ikinci devre bu 7 takımın 5'ni yenmek zorundayız.
Bu takımlar karşısında pota altında ki sıkıntılarımız ortaya çıkıyor Whisby'nin yerine daha kaliteli bir pivot almassak bırakın ilk 6 playofflara
bile kalamayız lig tek devre olsaydı şuanda lig 9 olarak playofflara giremiyorduk Türkiye Kupasınıda rüyamızda görürüz takıma kesinlikle takviye yapılmalıdır.
 
Arkadaşlar, takımın daha bu sezonun başında
kurulduğunu unutmayın, bence takımımız birbirine
alıştıkça ilk yarıdan daha iyi bir performans
gösterecektir.

Hücumda pota altını daha çok kullanıp, müdafayı
daha sertleştirmemiz gerekir.

Ben ilk dört e gireceğimizi düşünüyorum.
 

Üst