İngiltere Premier League (Futbol)

Liverpool 2-0 kazandı.Macsherano ve Kuyt.Liverpool'a kafa tutulmaz... :p

Everton-Liverpool maçını izledim.Everton golü yedikten sonra müthiş bastırdı iyi pozisyonlar buldu ama değerlendiremedi 2 tane golde attılar ama ikiside ofsayttı.

liverpool a çok koymuş şampiyonlar liginden elenmeleri. taraftarlarına iyi bir hediye verdiler. özür yerine gecebilecek değerde. chelsea bu sene beni unutun kendiniz takılın aşağıda modunda.. yani bir mavi bir kırmızı

Tebrikler Ferhat.

Bu yenilgi bizim için iyi olmasa da zirve yarışından vazgeçmediğimizi eksik Bolton maçını kazanarak herkese göstermeliyiz. Van Persie'nin yokluğu takımın düzenini bozsa da en kısa zamanda bu sorunu da aşacağımıza şüphem yok.

Wenger ve Aslanlarının Arkasındayız !

Chelsea deplasmanda Manchester City'e 2-1 mağlup olarak bende dahil olmak üzere Dünya üzerindeki milyonlarca taraftarını ve Londra'dan hemşomuz Tugay Aktepe'yi derde kedere boğdu.. Özelliklede maçın 82. dakikasında Frank Lampard penaltıyı gole çeviremeyerek adeta üç puanı ev sahibi ekibe ikram etti. Önümüzdeki maçlara bakacağız artık.. :)

Ferhat Yeşiltaş' Alıntı:
Chelsea deplasmanda Manchester City'e 2-1 mağlup olarak bende dahil olmak üzere Dünya üzerindeki milyonlarca taraftarını ve Londra'dan hemşomuz Tugay Aktepe'yi derde kedere boğdu.. Özelliklede maçın 82. dakikasında Frank Lampard penaltıyı gole çeviremeyerek adeta üç puanı ev sahibi ekibe ikram etti. Önümüzdeki maçlara bakacağız artık.. :)

Sorma hemşerim sorma...

Ne güzel Adebayor kalleşi kendi kalesine atmıştı bu şekilde Chelsea'nin kazanması çok güzel olacaktı ama olmadı. Zirvedeki takımlardan sadece City'e kaybetti Chelsea.

Neyse, biz bu hafta kazandık da keyfimiz biraz yerine geldi... :)

tretro.png

Ferhat Yeşiltaş' Alıntı:

Hani intikamımızı alacaktınız valla teessüf ederim :)

arsenal'i çok sevmem ama arsene wenger'i hiç sevmediğim kesin..
arsenal ve liverpool 'un hocaları nasıl takımlarının başında anlamıyorum..
arsenal sürekli genç oyuncu yetiştiriyormuş.. doğru.. 16-17 yaşında oynatıyorlar, sonra da satıyorlar.. takım, başka takımların pilot takımı gibi çalışıyor.. belki para kazanıyorlardır ama sportif anlamda arsenal, rakiplerinin çok gerisinde kaldı son 10 senede.. neyse başka bir şey yazacaktım. bir haber de gördüm.. wenger yeni bir genç bulmuş.. thomas daniel cruise adı ama tom cruise diyorlarmış.. bir tom cruise eksikti zaten takımda.. 17 yaşındaymış.. arsenal tesislerinin kapısında 18 yaşından büyük futbolcular giremez yazıyor zaten.. henry bile isyan edip kaçmıştı.. şimdi de sammer çocuk bahçesi benzetmesi yazmış..

arsenal'in gittiği yolun doğru yol olduğuna hiç inanmıyorum.. a takımın altyapı takımı gibi çalışmasının kimseye faydası yok..

Emre Yuksel' Alıntı:
arsenal'i çok sevmem ama arsene wenger'i hiç sevmediğim kesin..
arsenal ve liverpool 'un hocaları nasıl takımlarının başında anlamıyorum..
arsenal sürekli genç oyuncu yetiştiriyormuş.. doğru.. 16-17 yaşında oynatıyorlar, sonra da satıyorlar.. takım, başka takımların pilot takımı gibi çalışıyor.. belki para kazanıyorlardır ama sportif anlamda arsenal, rakiplerinin çok gerisinde kaldı son 10 senede.. neyse başka bir şey yazacaktım. bir haber de gördüm.. wenger yeni bir genç bulmuş.. thomas daniel cruise adı ama tom cruise diyorlarmış.. bir tom cruise eksikti zaten takımda.. 17 yaşındaymış.. arsenal tesislerinin kapısında 18 yaşından büyük futbolcular giremez yazıyor zaten.. henry bile isyan edip kaçmıştı.. şimdi de sammer çocuk bahçesi benzetmesi yazmış..

arsenal'in gittiği yolun doğru yol olduğuna hiç inanmıyorum.. a takımın altyapı takımı gibi çalışmasının kimseye faydası yok..

bir taraftar olarak dediklerine kesinlikle katılıyorum. pilot takımı gibi çalışan bir hocayı ne yapayım. Ama hissedar olarak baktınmı da. Arsene Wenger gibisini bir daha bulamam bana para kazandıran:)

Chelsea : 3 - 3 : Everton

Man.Utd : 0 - 1 : Aston Villa

----------------------------------------------------

Dağıtın bakalım puanları, biz toplarız.. :)

Şu Anfield'ı öve öve bitiremiyorlar ama orası bizim için bir cennet.

Boşuna demiyoruz; Ne kadar övünsek az, Anfield deplasman sayılmaz !

Liverpool : 1 - 2 : Arsenal

Andrei Arshavin..