• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

İngiltere Premier League (Futbol)

Chelsea 7 - 1 Kazandı.
Bİrmingham 1 - 1 Arsenal

Messi'den bahsederken Lampard'ı unuttuk. O da kendini hatırlattı. 4 gol Lampard.

Aston Villa gibi bir takımdan beklenmeyen bir mağlubiyet.İlk yarıdaki maçta Chelsea yi yenmişlerdi.Chelsea intikamı öyle bir aldı ki...7 tane atılır mı ya...

aston villayı hiç sevmiyorum.7 yemesine sevindim. ;)

Bolton 0 - 1 Manchester United dakika 58.

Bolton 0 - 4 Manchester Utd
38.dk (Kendi Kalesine) Samuel
69.dk Berbatov
78.dk Berbatov
82.dk Nani

81'de öne geçip 90'da gol yedik. Birmingham deplasmanında beraberliğe razı olduk maalesef...

yaşlı kurt eski gol kralı philips dün kendini hatırlatmış.

Chelsea - Manchester United maçı var. Bir beraberlik gelirse Arsenal şampiyon olur bence.

uzun zamandır premier lig sayfasını takip ediyorum.artık ingilterede tuttuğum takımı açıklıyorum
8) West Bromwich Albion 8)
asansör takım olabiliriz.ama gururlu takımız. :)

geçen hafta readingle 1-1 berabere kaldık.tek golümüz eski defans oyuncumuz gabriel tamasdan geldi.

Tugay EREN' Alıntı:
geçen hafta readingle 1-1 berabere kaldık.tek golümüz eski defans oyuncumuz gabriel tamasdan geldi.

Adaş sen konu başlıklarını karıştırdın sanırım. =)

Tugay Aktepe' Alıntı:
[quote="Tugay EREN":1p2efubz]geçen hafta readingle 1-1 berabere kaldık.tek golümüz eski defans oyuncumuz gabriel tamasdan geldi.

Adaş sen konu başlıklarını karıştırdın sanırım. =)[/quote:1p2efubz]
o zaman yeni konu açıyım.
coca cola championship league diye. :P
zaten sabredin takım premier ligi garantilemek üzere. :)

Siteye bir tane West Bromwich'li gerekliydi zaten :) .Nottinghamlılar'ı,Readingliler'i,Doncasterlılar'ı ve daha nicelerini de bekliyoruz :) .

Selim Aktepe' Alıntı:
Siteye bir tane West Bromwich'li gerekliydi zaten :) .Nottinghamlılar'ı,Readingliler'i,Doncasterlılar'ı ve daha nicelerini de bekliyoruz :) .
ben ilklerin adamıyım. :)

Fabregas 6 hafta yok. Tam şampiyonluk yarışında, al bi de burdan yak... Pehh. =(

Gallas sezonu kapatmış.
Fabregas 6 hafta yok.
Arshavin 2-3 hafta yok.

Tugay Arslan' Alıntı:
Gallas sezonu kapatmış.
Fabregas 6 hafta yok.
Arshavin 2-3 hafta yok.

Bahtsızlık mı dersiniz, şanssızlık mı dersiniz artık adı neyse...

Bu arada Rooney de yaklaşık 4 hafta yok.

Chelsea'nin işine geldi herşey...

bugün premier lig yolunda saat 19.15 te leicester cityle yapıyoruz.pazartesi akşamı maçlarından sonra newcastle ile birlikte premier ligi garantileme şansımız var.
ayrıca bu haftaki manu-chelsea maçı bence çok ilginç bir maç olacak.

Geri