İrem Naz Topuz

En çok ve iyi de süre alan gençlerden biri ama bir oyuncu bir gram ilerlemez mi buna rağmen? Çok vurdum duymaz görünüyor, ben kendisinden umudu kesmek üzereyim.
 
Çok umut bağlamıştık kendisine ama mental ve fiziksel olarak bu seviyede kalmaya devam ederse formayı zor görür ve 2.lig yolunu tutar.

Saygılar.
 
Ah be güzel kardeşim, ne güzel A takımda bu kadar şans buluyorsun doğru düzgün çalışıp geliştirsene kendini. Çok yazık ediyorsun yeteneğine.
 
Bugün Kursk maçı var ama kendisi geçe eğlenceye gidiyor ve instagramdan paylaşım yapıyor. Bu kafayla devam et kızım aynen!
 
Böyle ne oldum delisi oyuncular varken hiçbir sporda ülke olarak kendimizi geliştiremeyiz. 2 maça çıkıp iyi para kazanınca misyonumu tamamladım diye düşünüyorlar. Hiçbirinde ben basketbolumu ilerleteyim, adımı tarihe yazdırayım gibi bir hedef bulunmuyor. Bu yüzden de ne yetenekli genç oyuncular parladıkları gibi düşmesi de erken oluyor.
 
İrem ve diğer çoğu genç oyuncuyu bulup Galatasaray'a kazandıran ve gelişimlerinde büyük payı olan Halil Demirbilek ayrıldıktan sonra bu kızların hali ortada. Kendi yaş gruplarında harikalar yaratıp herkesin gözü üstünde olan bu oyuncular Halil hoca gittikten sonra adeta geriye gitmeye başladılar. Bu da iyi idman yemediklerinin çok net bir göstergesi. Saha dışında da aynı şekilde yapmamaları gereken şeyler yapıyorlar. Onlara doğruyu gösterecek kimse yok şubede.
 
Galatasaray forması ile efsane olmak istiyorum diyordu, böyle ddavranarak öyle olması imkansız.
 
Bak güzel kardeşim. O kadar süre alıyorsun katkın 0. yanından vızır vızır geçip sayı atıyor rakipler, bom boş şutları sokamıyorsun. Hiç baskı olmayan pozisyonlarda hatalı yürüme yapıyorsun. Fizik desen zaten en ufak omuzda dağılıyorsun. Nasıl ve ne çalışyorsun meraklar içerisindeyim. Kendine özel bir mentör tut ve menecerin kimse değiştir. yoksa yazık edeceksin kendine hala geç değil.
 
Kendisine dair ümitlerim tamamen tükendi. 21 yaşına geldi ve sürekli geriye gidiyor.
 
1+1 yeniden sözleşme yapmışız. Eline büyük bir şans geçti değerlendirmesin umut ediyorum.
 
Bizi hayal kırıklığına uğratan gençlerden biri daha oldu irem maalesef. Çok iyi bi jenerasyon yakaladığımızı düşünüyorduk ama bu arkadaşlar oyuncudan çok instagram güzeli olmayı tercih etmiş gibiler. Seda diye bi kız vardı aynı irem gibi umutla beklediğimiz o da böyle olmuştu. İnci de ha keza böyle. Bilemedim demek ki iyi bir jenerasyon değilmiş. Yolun açık olsun irem.
 

Üst