Yani şaşırarak okuyorum yorumları. Gözümden emin olduğum halde tekrar tekrar 10 defa daha seyrettim o pozisyonu. Ne bir mimik var , ne bir kaş göz hareketi, ne bir ağız dil hareketi, ne bir el hareketi, ne bir gülümseme tebessüm, ne başka bir şey yani... Gözüne mil mi çeksin adam bakmamak için ? O pozisyona teknik çalınıyorsa Melih, Göksenin, Vesely falan hiçbir maçı tamamlayamaması lazım. Yapmayın Allah aşkına. Dün zaten skandal hakem kararları vardı. Skor 40 olduğu için unutuldu. Singleton mesela Sadık'ın boğazına attığı dirsek; geçtim sportmenlik dışı faulü falan, Sadık faul yaptı diye çaldılar. Yok rakibi kışkırtmış da yok bilmem neymiş de. Şu ana kadar hiçbir ofsayt hareketini görmedim bu adamın. Sadece işini yapmaya çalışıyor bize geldiğinden beri. Kazan'da ne yaptığı-yapmadığı beni ilgilendirmiyor.
Efes benchini provoke etmişmiş falan dün spiker de Tufan da öyle söylüyor. Ulan adamlar gram tepki bile vermedi bir şey görmediğinden, nasıl provoke olmuşlar ? Hakemlerin şu yaptıkları Efes'i küçük düşürmekten başka bir işe yaramadı maç boyu. Ergin Ataman bile durumu anladığından haklı oldukları pozisyonlarda bile hakeme kimseyi itiraz ettirmedi.