• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Işıl Alben

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Önder Ç.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:38
Öncelikle belirteyim Sühan, önceki mesajını düzenleyen benim.

Belki bendeki hoşgörü üst seviyede ama ben kazanmaktan yanayım her zaman için, özellikle de gençleri. Zaten art niyetli olanlara yapılacak şey belli. Onur, Kaan´ın uyarısıyla Bahar´ı sert eleştirerek hata yaptığını kabul etmiş. Bu memlekette yaptığı hatayı kabul eden insanı bulmak zor, genciyle yaşlısıyla. Biz hata yapanı uyaralım, bir daha yaparsa bir daha uyaralım... Hata yapanı yerden yere vurup forumdan, tribünden soğutmak işin kolay kısmı.

Bugün yazılarını keyifle okuduğunu düşündüğüm gençler sence bundan 5 sene önce de böyle yapıcı, takımı her daim sahiplenen havada mı yazıyordu? Şimdi onların hepsi ayrı bir değer benim için..

SÜhan Cem'de bu forumda bilir kişi olduysa dağılalım gitsin.Bilmediyim konular hakkında konuşmamalıymışım.Bunu 35 inden sonra basketbolu seven bir delikanlı ihtiyardan duymak duygulandırdı beni.

Neyse Işıl başlığı altında daha fazla konuşmak Işıl'a zarar verir hernekadar birileri sadece birşeyi övmenin ve kötü yanlarını görmemenin bir bağlılık bir sevgi göstergesi olduğunu düşünsede durum herzaman bundan farklı işlemiştir.

Hem Işıl'ı eleştir hemde zarar vermeyelim de diyebilecek tez akıllılara peşin cevap olarak yazayımda birdaha ileti atmayayım bu başlığa dedim.Tabi saçma çıkarım ve söylemler gelmediği sürece.

Benim sadece okuduğum dönemlerden bir dönem forum bu haldeydi,şimdi bi süredir yine böyle.Forumda nerdeyse kimsenin birbirine tahammüllü yok.Herkes birbirine saldırmaya yer arıyor.

Eleştirenlerden birçoğu lafını bilmeden konuşuyor,onlara cevap verenler aynı şekilde.

Şu insanların hakkını yemeden eleştiri yapmasını öğrenemedi bazı arkadaşlar.Ağzına geleni söyleyerek eleştiri yapıyorlar,sonra da karşılık alınca yok X kişisini koruyun,yok eleştiriye gelemiyorsunuz.

Sİpariş fake'e yanıt vereyim:

Neresinden başlıyayım ki bilmediğin konuya. Hemen anlattığın her şey cahillik koktuğundan ben unuttum artık. Şimdi anlatayım sana. Avrupa'da Işıl ne statüsünde oynuyor? ABD'li statüsünde mi? Ne demek Işıl Avrupaya gittiğinde adam kendi vatandaşını seçer Işıl'ı istemez demek? Bunu bir araştır bakayım. Senin uzman basketbol alimi abinlere sor olmadı google amcana sor.

Işıl'ı 5 senedir yurtdışından istiyorlar. Bu Mayıs ayında bile gidiyordu. Bunu biliyormusun? o zaman kabaetinden ne uyduruyorsun da konuşuyorsun? Utanmıyormusun! Bahar başlığında zaten bir terbiyesizlik yapmıştın zamanında. Senin forumdaki görevin GS basketbol takımında birilerine GSDan gitmesini emretmek mi? Son şanslar vermek mi?

İşte cahilliğin son paragrafından iyicene su yüzüne çıkmış :))) "Hem Işıl'ı eleştir hemde zarar vermeyelim de diyebilecek tez akıllılara peşin cevap" Demişsin :)) Şu yazdığını tekrar oku yahu!! Eleştirmek demek zarar vermek demekmidir? "Işıl bounce passların zayıf ona yüklen" dersem Işıl'a zarar vermişmi oluyorum? Benim kimsyee bağlılığım yok. En sevdiğim adamın GS'a yaramadığını bildiğim gün çok rahat çıkıp eleştiririm. Bu yüzden bana geçen sene Romantik iyimser diyorlardı bu sene muhalefet diyorlar. Ama en azından kelli felli adamım. İsteyen herkes benimle gelir görüşür. İsmim cismim bellidir. Senin yüreğin yetiyormu benle tanışmaya? Buyur gel yüzüme anlat konuşalım ipekçi de 30-40 dakika Işıl'ı Ceyhun'u Bahar'ı bir maçı senle seyredelim sadece sahaya bakıp "takım şu an nasıl savunma yapıyor" diyip savunmanın adını soracağım sana başka bişi değil. Biliyorsan ben de adam değilim. Varsa yüreğin gel konuş. Eminimki bugün Alimsin (Alim ismini de neden aldıysan. Emrah'ın filmlerinde Üniversite öğrencisi olması gibi sende fake adını Alim olarak almışsın) yarın nurettin öbür gün ismail olursun ipekçiye gelsen mustafa olursun. Önce adam olacaksın. Ondan sonra ne olursan ol GS sporcusuna hakaret etmeyeceksin. Burda kimseye kalmamış birilerini göndermek kovmak basgit demek.

Basketbolla ilgilenmem de 35 değil 36 yaşında başladı gel anlatayım sana bir senelik maceramı şamşeytanı.

Anlasilan Isilin'da sonu Arda Turan gibi olacak sezon sonu..Demedi demeyin..

Vurmayın agalar kız öldü yahu yapmayın artık. Gsbasket buluşmalarından birinde yalvarmıştım Mayıs'ta gitme diye. Yazık şu kıza yemin ederim. Bizim çocuğumuz ya ; vurun acımayın hiç. Hala yaşıyo , az daha vurun daha ölmedi.

Isili ve Bahari silkeleyecek kendine getirecek kenar yonetim olmadiktan sonra her ikisininde bizim takimimizda basari sansi yok.Iyi bir kocun elinde bu iki oyuncu hem skor tehdidi hemde oyunun savunma yonunde insiyatif alan onemli degerler haline gelebilirdi.Ben bu aslan kizlara aciyorum basketbollari surekli geri gidiyor.Avrupada oynama sanslari varsa hic dusunmeden gitsinler mevcut kocla iki yil sonra Botas oyuncusu haline gelirler.

Hocanın böyle maçlarda Işılı dinlendirmesi çok iyi. Çünkü artık Epiphany de yok daha fazla iş düşecek Işıla. Zinde kalması lazım. Hem böylece Yasemen de biraz tecrübe kazanır gelecek seneler için.

yine manasız bir koruma çemberine alınmış,en son hangi maçta takımı sırtladığını,takımı sırtlamayı geç en son hangi maçta iyi bir oyun kurduğunu merak ettiğim vasat oyuncumuz .ışıl şut atmaz,ışıl mücadele etmez,ışıl oyun kuramaz,ışıl savunmayı delemez ama ışıl sempatiktir,sürünse de fenere gitmez,kıymetlidir,el üstünde tutulmalıdır öyle mi.bu tutum galatasaray taraftarına hiç yakışmıyor.ancak gerçekleri konuşarak,akılla,mantıkla çözebiliriz bazı şeyleri.

yine manasız bir koruma çemberine alınmış,en son hangi maçta takımı sırtladığını,takımı sırtlamayı geç en son hangi maçta iyi bir oyun kurduğunu merak ettiğim vasat oyuncumuz .ışıl şut atmaz,ışıl mücadele etmez,ışıl oyun kuramaz,ışıl savunmayı delemez ama ışıl sempatiktir,sürünse de fenere gitmez,kıymetlidir,el üstünde tutulmalıdır öyle mi.bu tutum galatasaray taraftarına hiç yakışmıyor.ancak gerçekleri konuşarak,akılla,mantıkla çözebiliriz bazı şeyleri.

Işıl savunma yapmaz, Işıl mücadele etmez mi?

Eleştirilecek yerleri var ama Işıl için bunları söylemek için ne gibi bir nefretiniz var merak etmekteyim. Zira kötü oynasa bile bu takımın en çok mücadele eden oyuncusu Işıldır.

Saygılar.

Işıl'a birisi 'mücadele etmez' diyorsa ben bunda art niyet ararım.

Yeter artık. Her mağlubiyet sonrası şu kızın üzerine gelmeyin. Maçta baskın olduğumuz tek dönem Işıl'ın karşı oyun kuruculara soluk aldırmadığı dönemdi. Evet Işıl mücadele etmiyormuş. Ama diğerleri çok takıyor değil mi? Mücadele etmeyen bir oyuncunun bu kadar çok top çalabilmesi de şaşırtıcı. Biraz kendini zorlasa demek karşı takım bizim yarısahaya top getiremeyecek.

İlk yenilgimizde çıktınız gene ortaya :) Neyse şimdilik meydan sizin, konuşun durun :) Ne demişler; İt ürür kervan yürür :)

Eksikleri var hataları var ve bunlardan forumda bi sayfayı kapatacak kadar yazı çıkartabilirim. Ama bu 40 sayfadan 1 sayfalık eleştiri çıkmaz belki de... Mağlubiyet yüzünden bugüne kadar yazmadım sinirden kadın takımı bölümüne ama üzüntü değil nefret oluşmuş forumda artık. Cidden yazık...

10 suz bir Galatasaray düşünemem...

Öyle dememek lazım.. Türkiye'de Işıl'dan kaliteli (!) onlarca yerli varken niye katlanıyoruz ki?(!!!)
7 sayı 5 r 5a 3 tç ile oynadı son maçta.. Triple double yapması gerek herhalde Işıl iyiydi demek için...
Işıl'ı beğenmeyenlerin, takımda istemeyenlerin alternatifi varsa saygımızı sonsuz tabi ki..
Yoksa "Gölge etme başka ihsan istemez." çok uygun düşüyor...

Seneye gidiyor Işıl. Artık Gizem gelir onu eleştirirsiniz. Birsel 4 sayı ortalama ile oynuyor Gizem 3.7 ile der gönderilsin dersiniz! Hatta Bahar ile de konuşalım o da gitsin Naile İvegin gelsin. Hah bak hayalinizin dream team'ini kuruyoruz

Şu Işıla laf söylemek bana bile koyuyor be kız daha ne yapsın ne bekleniyor .

top çalmakla iş bitse bende sesimi çıkarmam.hem bu bir meziyet değil ki.tabi ki top çalacak,o bunun görevi.ama bize oyun kurması lazım oyun.takımı yönetemeyen bir oyun kurucudan sadece top çaldığı için övgüyle mi bahsetmemiz lazım.bunu sadece mağlubiyetin etkisiyle söylemiyorum.bir birsele bakın bir ışıla.benim ne ışıla karşı bir nefretim var ne de birsele büyük bir hayranlığım.sadece gerçekleri görelim artık diyorum.birselin bizde olduğunu düşünün.bu takım uçar uçar.ışıl bana top çalmasın kardeşim oyun kursun.takımın en önemli figürüdür oyun kurucu.o pozisyonda sorun varsa sizin denginiz olan hiçbir takımı yenemezsiniz.galatasaray taraftarının ışıla olan sevgisi ''sıkıntı'' boyutunda,onun sempatikliği,rakip takımlara karşı tutumu,tribünlere karşı üçlüleri gerçeği görmemize bir engel teşkil etmekte.objektif bakınız.bıkakın şu manasız övmeleri,yüceltmeleri.bu takıma oyunu okuyabilen,asist yapabilen ve en önemlisi gerektiğinde ipi eline alabilecek,rakibe gerektiğinde cezayı kesebilecek şutları atacak bir oyun kurucu lazım.o kişide malumdur,gereken yapılmalıdır.bu hamle ve koç değişikliği ile bu takım her zaman zirvede kalır,yenilmez armada küllerinden o zaman doğar.

Geri