Işıl Alben

Yani ne demiş Murat Özyer. Yahu haberimiz vardı tekliften imzayı atacağından ne de olsa ELW'yi kazanmayı beklemiyorduk ligi de kazanmayı beklemiyorduk o yüzden imza atınca tınmadık desene delikanlı gibi. Kızların başarısı sizi gözüne ışık tutulmuş tavşana çevirdi.

Işıl Alba Sancho'nun gideceğinden Nevriye'nin bırakacağından hatta gitmek isterse Bahar'ın da gideceğinden biz kasım ayında biliyorduk. Biz derken mühim bir adam değilim ben. Tribüne gelen herkes de biliyordu. Burda maçlara gelen arkadaşlar bir düşünsün bakalım hangisi bilmiyordu? Seneye Işıl GS'da kalacak diyen var mıydı aranızda?

Işıl Rus kulüpleriyle görüşmüş. Murat Özyer'in veya basketbol şubesindeki herhangi bir idarecinin hatta malzemecinin bundan haberi olmadığını mı sanıyorsunuz? Ekrem Hoca Işıl'ın bu sene kalacağını mı düşünüyordu sizce? Bu yüzden mi sezon bitmeden Nuria Martinez ile anlaşıldı imzalar atıldı? Kadronun ufalacağı biliniyordu buna göre de planlamalar yapılamaya çalışılıyordu.

Herkesin planını takım bozdu. Oysa UMMC'ye yenilselerdi ne güzel olacaktı. Fİnal serisinde de FB'ye iç sahada bir maç yenilinirdi Işıl'a daha ne kadar sabredeceiz kardeşim!! diye birileri başlardı. Keşke yarı finalde Botaş'a elenseydik demiştim ben bunu!! diyen biri çıakrdı o gürültüyle biri de KAPATIN LAN ŞUBEYİ!! derdi ve her şey plandaki gibi işlerdi. Işıl Kursk'a Alba UMCC'ye Sancho Moskova'ya Nevriye evlenir Şebnem avukat olur Bahar da Rusya'ya giderdi.

Ama öyle olmadı. UMMC'yi yendik o rüzgar ile öyle bir geldik ki TBF'nin bile sempatisini topladı bu takım ve hakemler kıyamadı bu kızlara. Şampiyon olduk. Ve GS'a değil türklere has bir üslupla emen (Türkün aklı sonradan çalışır) yeni planlanma yapıldı camia baskısı ile. Başkan olaya el koyuyorum!! dedi tüm popülizm ile:)

Işıl kalacak Nevriye dönecek Şebnem Sancho devam edecek dendi:) Öyle ya her sene böyle olmuyormuydu. Planlara göre değil o anki rüzgara göre hareket ediliyordu. Planlara göre Şaziye takıma katıldı. Ama rüzgar ters esti, rezalet bir kararla 3'e anlaşılan kıza 1 verildi resmen "s.ktir" anlamında bir teklifti yani. Aslında 1'e de oynayacak biri Şaziye ama bu hakareti sindiremezdi gelmedi. Yani bu seneye has bir durum değil bu geçen sene de aynı rezillik vardı. Ama takım şampiyon olmaıştı yalnızdı kimsesizdi kimse tepki vermedi bugün Işıl'da olduğu kadar.

Neyse süreci çok iyi bilenlerinbilmiyormuş gibi davranması çok ilgi çekici gerçekten. Işıl'ı bilmem ama Nevriye ŞEbnem Sancho'nun kalması bile benim için büyük sürpriz o sürprize tutunurum. Hatta Marttaki planlar işleseydi takımda Yasemen bile kalmayacaktı ama ben gene tutunacaktım GS'a derdim isimler değil.

Işıl'a gelirsek, Sezon ortasında da demiştim bunu bu başlıkta, inşallah gider en azından bir sene yurtdışında oynar. Hem içindeki ukdesini yerine getirir hem kafasını da dinlemiş olur. Hem de onun guard olmadığını utanmadan söyleyip GS için değerinin ne anlama geldiğini bilmeyen şebelekler kendini mutlu hisseder. Çünkü biliyorum misal sezon başı Cumhurbaşkanlığı kupasında FB'ye yenilelim aynı adamlar "yahu hala mı Işıl-Bahar" diyecek.

Düşman pusuda Işıl.

Git kafan rahatlasın!

Ya bende nasıl bir şans var arkadaş anlamış değilim.Benim gitmediğim maçlara Işıl gidiyor , benim gittiğim maçlara Işıl gelmiyor artık yeter ya ne kadar şansızım.Bu 3. maçım oldu Işıl için gittiğim bakalım Salı günüde gidecem Işıl için artık tanışıyım , maçına gittim ama bi tanışmak muhabbet etmek nasip olmadı inşallah bu sefer olur.

ısıl alben.jpg

sonunda ya sonunda akşam görebilecem 4. maçım olacak bu onunla tanışabilmek için gittiğim.Büyük bir heyecanla akşamı bekliyorum :))) Nasıl geçecek bu zaman ya :D

Ya renktaşlar şuan ki mutluluğumu anlatamam ya sonunda 4. maçımda verdim ona yazdığım mektubu (http://www.gsbasket.org/forum/kadin-takimimiz/5596-10-isil-alben-83.html#post599825) .Sonunda ya. Görevlilere çok rica ettim vermeleri için onlarda beni kırmadı.Verdikten 5 dakika sonra bana baktı jest ve mimiklerle ben yazdım felan dedim o da başını eğdi öne sonra gülümsedi felan,bana yardım edenlere özel mesaj atanlara çok teşekkür ederim adamsınız.Bu arada mektubumun içinde 'Neyse kaptan bu sayfalar,bu yazılar senin elinde olacak.Bir şekilde ulaştıracağım sana bu yazıları,bu kağıtları.' dedim sözümüde gerçekleştiğim için ayrı bir mutluluk yaşıyorum inşallah iletişim kurar benimle heyecanla bekliyorum :) İlk yarı full elinde tuttu kağıdı çünkü ilk sayfaya 'abla evde oku sakin kafayla' gibisinden şeyler yazmıştım.Ne diyebilirim ki ben bu gece nasıl uyuyacam onu düşünüyorum :D Ancak böyle bir fotoğraf çekebildim

IMAG1043.jpg

anıl tebrikler kardeşim helal olsun çok çabaladın karşılığını aldın

valla kardeşim maltepeden taa kazlıçeşmeye kadar elimde taşıyodum şeffaf dosyanın içinde.Biletler çıkar çıkmaz koşa koşa gidip alırdım.Bu fener maçı biletlerini nasıl aldığımı anlatayım istersen :).Bilet çıkar çıkar maltepeden metroya atladım hemen göztepeye gittim.Tam bilet isteyecem satış elemanı 'makine bozuk bilet basamıyorum' dedi benim hayallerim yıkıldı bi an bende çok sinirlendim şansıma sonra eve geldim bu sefer şansımı caddebostandaki şubede denedim oldu.Allah'a şükürler olsun.Caddebostandan biletleri aldığım günde hani üsküdar felan sular altında kalmıştı felan o gündü yani sel vardı sel :)

Diğer konuda da yazdığım üzere şu gün şu saatte yapılan açıklama şaka gibi. Işıl'ın kalmayacağını hepimiz biliyorduk. Bazılarımız inanmak istemedi sadece. Şimdi de çalıştık ama tutamadık, alamadık, getiremedik demeye getiriyorlar ama yemezler.