Işıl Alben

Işıl eleştirileri var galiba sosyal medyada (okumadım ama yorumlardan öyle anladım). Muhtemelen rakip kalemşörlerdir. Yok eğer salondan ise önerim; zaten 5-10 taraftarı olan bir branş onu da mülakatla seçsinler. Ağzı olan konuşunca tadımız kaçıyor.
 
Işıl'ın son zamanlarda geliştirdiği bir özelliği dikkatimi çekiyor. Önceden içeri girip bu kadar iyi bitiremezdi ancak son zamanlarda içeriye penetre edip çok güzel turnikeler bırakıyor. İki elini de çok iyi kullanıyor. Işıl kendisini bu konuda çok geliştirdi.
 
Işıl 2 yıl kaybetti çok ağır bir sakatlık sonrası. Sonrası da toparlanması ise uzun sürdü. Eurocup şampiyonluğunun baş mimarı kıza edilmedik hakaret kalmadı. Toparlanınca da zaten en iyi olduğunu kanıtladı.
 
Galatasaray'da başantrenör Ekrem Memnun'dan sonra Işıl Alben de ayrılmayı düşündüğünü söyledi.


Galatasaray'ın milli basketbolcusu Işıl Alben yurtdışına dönmeyi istediğini söyledi. İstek Atanur Oğuz Okulları'nda düzenlenen panele katılan milli basketbolcular Işıl Alben, Ayşe Cora, Şaziye İvegin Üner ve Tilbe Şenyürek, A Milli Takım Başantrenörü Aziz Akkaya ile menajer Arzu Özyiğit öğrencilerin sorularını yanıtladı.

Galatasaray ile iki yıl önce Şampiyonlar Ligi kupasını kaldıran Işıl Alben yurtdışı deneyimi ile ilgili, "Rusya'da 7 ay geçirdim. Farklı bir kültür ve deneyimdi. Türkiye'ye geri dönerken çok düşündüm. Ama Galatasaray'ın bana ihtiyacı vardı ve geri döndüm" yorumunu yaptı.


Milli basketbolcu, geleceği hakkında ise, "Devre arası ve sezon sonu teklifler aldım, tekrar yurtdışına gitmeyi düşünüyorum" diye konuştu.


Işıl Alben, Emrem Memnun'un görevi bırakmasının ardından "Bir gün yine buluşacağız" paylaşımında bulunmuştu.
 
Kalması gönül verdiği takıma yük olması demektir mevcut zihniyette.

Ve seneye kimse bütçe düştü, hedefler küçüldü demez. Sallar mağlubiyetlerin ardından; Işıl Alben ancak üçlü çektirsin diye.

Kal seneye, kal seneye, alınacak çok kupa var seneye diyemedikten sonra..
 
Bu arada kaptan bugun video paylaşmış.Gözünde sakatlık vardı geçmiş olsun.Morarmış ve sargıdaydı.Kaptan ve Moriah umarım en yakında dönerler.

ASUS_T00J cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Yani ne diyebilirim bilmiyorum.


Bizim efsanelerimiz var evet ama Işıl Alben gerçekten bambaşka bir boyutta. Keşke bir futbol maçında yapılacak bir kareografi ile ona olan sevgimizi tüm dünyaya gösterebilsek. Keşke.
 

Üst