• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Işıl Alben

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Önder Ç.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:38
Birazda olaya ışıl'ın gözünden bakmak lazim . Şuan 28 yasinda . Belkide avrupa'da oynayabilecegi en iyi zaman onun icin .. Rusya'da yaşamak , farkli bir kültür tanımak , bunlarda cok onemli bir insan icin . Olaya sadece basketbol olarak bakmamak gerekir . Gönül ister ki jübilesini galatasaray'da yapsin ama avrupa hedefi varsa bize saygı duymak düşer.

Umarım doğru haberdir. Artı olarak temennimiz Kaski'ye bile diş geçiremeyen bu rezil şubenin kapatılması yönündedir.
Not: Yanlış anlaşılmasın. Işıl ayrılırsa daha da b*ka batacağımız bariz. Mazoşistliğin lüzumu yok.

Bir facebook sayfası bir haber başlığı paylaşmış, ama "Galatasaray kaptanından ŞOK karar! Ayrılıyor..." şeklinde sunmuş. Bizim okuma(!) aşığı gençlerimiz önce kafasında yorumlamış sonra da haberi okuyup altına yorumlamış.
Yorumlar şöyle:
-Ohh be Selçuk zannettim.
-Selçuk gidiyor sandım.
-Selçuk sandım, yüreğime iniyordu.
-Admin niye dalga geçiyorsun, Selçuk sandım.
- ısıl albenın a...... selcuk sandım (taraftar değil bu müsveddenin teki, at çöpe)
buna benzer şeyler.
Yönetimin vizyonu mu taraftara yansımış, yoksa bizim taraftar bozuntuları kafası ancak futbola mı basıyor. Yoksa ikisi mi bilemedim.
Üslup için özür dilerim lakin hem kaptanın gidecek olması hem de bu yorumlar öfke ile sonuçlanıyor.
Arda gitti Avrupa'da zirveye çıktı, aynı başarıları Işıl için de dilerim.
Biz de böyle şube koordinatörleri ile güzel güzel takılırız, retweet manyağı ederiz.

Şu anki Basketbol Şubesi Işıl gibi yürekten arma aşığı bir kaptanı hak etmiyor. Giderse çok üzüleceğim fakat kendisi açısından çok mutlu olacağım. Gittiği yerde başarılı olacağına olan inancım tam. Türkiye de bizimki gibi şube yöneticileri ve bu fenerasyon olduğu müddetçe şampiyonluk görmemiz zor Işıl kaptan da bıkmıştır artık bu kısır döngüden her maç kırk dakika parkede kalmaktan. Umarım gittiği yerde hak ettiği sevgi ve saygıyı bulur, tek isteğim bu...

Işıl'ın maç sonunda ne dediğini bilen var mı ntvspor da? Transferle ilgili konuştu mu hiç kaçırdım orayı.

Eğer kaptan gerçekten gidiyorsa - kaynaklar sağlama benziyor - boşluğunu kapatmak inanılmaz zor olucak yerli olmasını geçtim belki de tüm branşlarda kalan tek sembol oyuncumuzu kaybediyoruz ruhumuzu.Taktiksel olarak boşluğunu ise 2 numarada oynayan yerlilere sulanıp 1 numarayı yabancı ile kapatmak en uygunu gibi.Son dileğim Şampiyonluk kazanmadan gitmemesi !

Işıl maç sonu: Çok yorgunduk ama kazanmayı bildik.Dün Fb maçı çok moralimizi bozdu açıkcası ama yinede kendimizi toplayıp bu maça çıktık.

Hadi kaptan, iki maç kaldı. Birinci maçta da yorulun ve finalde Şampiyonluk. Ben inanıyorum. Bunu başarabilirsiniz.

O kadar eleştirildi yıllarca ama son 2 senedir oynadığı basketbol gerçekten çok iyiydi. Takımda tek elle tutulur yerli o vardı. Şimdi seneye ne yapacağız ? Nilay Kartaltepe !?

Yerli guard yokken Işıl kaybetmek salakça bir davranış ama bu ilk değil.

Bütçenin daralacağını da göz önüne alırsak seneye işimiz daha zor olacak gibi duruyor.

Işıl'ın maç sonunda ne dediğini bilen var mı ntvspor da? Transferle ilgili konuştu mu hiç kaçırdım orayı.
Evet, konuştu. Videosu burada, yükleyenlere teşekkürler. :)

[video=youtube_share;SBM03Ym_Org]http://youtu.be/SBM03Ym_Org[/video]

Işıl kopmuş gidiyor. Ne diyim hayırlısı neyse o olsun.

10 # Işıl Alben

Kaptan sanki kendi yurt dışına gidip bir denemek istiyor gibi. Ama Yönetim zorlarsa kesin kalır acaba taraftarı ve klubü yalnız mı bırakırım düşüncesine de çok net sahip. Kendisi için en hayırlı tercihi yapar inşallah.

Benim yorumum eğer takım bütçe olarak bir küçülmeye gidecekse ve hedefler küçülecek ise kaptanı takımda tutup önünü kapamanın bir gereği yok.Söylenecek çok fazla şey var yönetim ile ilgili ama burası yeri değil.Eğer kaptan gidecekse biz arkasındayız.Biz diyorum çünkü eminim ki burada ki bütün taraftarlar onu çok seviyor ve iyiliğini istiyor.Kursk'a giderse çok sevinirim Seimone ile birlikte oynarlar ve inşallah başarılı olurlar.Sen takıma seneler boyu emek ver,ver,ver fakat yönetim gelsin içine peçete doldursun.Uzun lafın kısası kalbim seninle kaptan!

Işıl'a iki sene öncesinde git kurtul dediğim için bugünde vermişse bu kararı kendisine hayırlı olsun diyorum.

Galatasaray taraftarı olduğunu iddia eden zerzevat bu kıza hakaret etti.

Sende ne yürek var be kaptan. Aldığın hücum rib. kurban olsunlar tıkandığımızda attığın üçlüğe kurban olsunlar aldığın sorumluluğa kurban olsunlar helal olsun be.

Maçın bitmesine son 1:30 kala aldığı hücum ribauntunda benden çıkan sese uzun zamandır şahit olmamıştım:) SOn günlerin moda tabiri ile konuşmak gerekirse Işıl = Sağlam İrade :) GS'ın sembolü tarif edilemez insan:))

Kızım sen tez canlı bir insansın. Hal hareket tavırlarından belli. Sıkılırsın oralarda. Yemin ederim çok sıkılırsın Rusya'da. Hem zaten BM de ilişkilerini kesti. Ukrayna filan ortalık karışık. Neyse ; gitme işte.

Geri