Re: işler yolunda gidiyor mu..şüphelenmeye başladım
Bir uzun'a daha ihtiyaç duyduğumuz kesin.Bayan Takımını örnek alsak biraz transferde
Bir uzun'a daha ihtiyaç duyduğumuz kesin.Bayan Takımını örnek alsak biraz transferde
Yani Pivot'larlamı süpürüleceğiz ..Aykun Alan' Alıntı:ama aynı guardlar ile ligde süpürüldük.Ben bu sene geçen seneye oranla tam tersinin olacağı kanısındayım.
Emre Aydın' Alıntı:Bu konunun açılması bile bence doğru değil.Yav daha hazırlık maçları yapıyoruz,lig maçları değil.Aslında bu mağlubiyetler bir yerinde de iyi oluyor.Takımın eksiklerini Murat hocamız iyi analiz ederse ligde çok iyi işler yapabiliriz.Hazırlık maçlarında ki yenilgilere göre böyle eleştiriler yapılırsa acaba ligde yenildikten sonra nasıl bir tepki verilecek merak ediyorum.Bizler daha hazırlık maçlarını izliyemedik ve maçlarada gidemedik.Bu takımın A.Şahenk'de taraftarıyla neler yapıcağını lig başladınmı cümle aleme göstereceğiz diye düşünüyorum....
Semih TİYANŞAN' Alıntı:[quote="Emre Aydın":33rs4bix]
İlk yenilgide üstü kapalı da olsa istifa isteği geldi. Bize de yakışan budur zaten...Ender Tunasız' Alıntı:evet bu gün bu işin bayağı bozuk olduğu anlaşıldı..eyy özyer..ya bu takıma ciddi bir ayar yap..ya da ne yapacağın belli.