İsmet Hacıoğlu

1 numaraya yabancı alınmalı yedegide ismet olmalı ismet en azından 6 8 10dakika almalı 3 4sene sonra ismeti NBA görürseniz hic sasmayın tabi milli takımdada görürsünüz tabi bu ismetin calısmasına baglı cok calısırsa 20 21yaslarında ismeti NBAsov yaparken izleriz
 
İlk defa Temmuz 2001 tarihinde düzenlenmeye başlayan ve değişik ülkelerden gelen genç basketbolcuların kaynaşmasını ve basketbolun ruhunu öğrenmeleri için düzenlenen Basketball Without Borders kampına milli oyunculardan Efes Pilsen'de oynayan Mehmet Şahan ile Galatasay'lı İsmet Hacıoğlu katılacak 28-31 Temmuz tarihleri arasında İtalya'nın Treviso kentinde La Ghirada'da yapılacak kampa bugüne kadar 72 ülkeden 440 oyuncunun katıldı.

Basketbolseverler den aldım bu haberi. İsmet için güzel bir haber umarım kamp yararlı olur.
 
Ali Emre' Alıntı:
1985 doğumlu derler ama işte aması var :) neyse 1985 li deyin siz gene anlayan anladı Tofaşın çok küçük yaşta Makedonyadan bulup getirdiği bir oyuncu kendisi ancak yinede alt yapılarda da bazı oyuncuların gölgesinde kaldı üst yapıdada kendisine verilen şansı malesef harcadı drivelerı etkili bir adamken gitti şut kullanmaya başladı e tabi direk benchin yolunu tuttu geçen sene bu seneki performansını izleyemedim gerçi bir yorum yapamiciiimm :)
Ali abi bu bahsettiğin oyuncu Uluğ mu?
 
malik dixon ve ismet hacıoğlu bu sene çok iş yaparlar bunun için kesinlikle guard pozisyonuna transfer yapmamalıyız
 
ben 2 sene önce adanada türkiye yıldızlar şampiyonasında karşı karşıya oynadım
tartışması bile gereksiz biraz güven verildimi a takımda 15 dk garanti oynar
 
AMA OYNATILMAYACAKSADA 2.LİG DE KİRALIK OYNATILABİLİR
 
2-3 senedir a takımda galatasaray için büyük yatırım
 
ben 2 sene önce türkiye şampiyonasında izledim adanada
tuborg a 40 sayı atmıştı felaket birisi biraz fiziksel eksiği var çok iyi olacak o turnuvada mehmet yağmura denize dökmüştü
 
Geçen sene İstanbul Şampiyona'sında benim eski okulumun grubunda ilk 16 da Selim Pars'da vardı ve de İsmet çoğunu Efes Pilsen altyapısının oluşturduğu o takımın guardıydı.Ben 2 maçını izledim ama vasattı orda belki de maçlar kolay diye öyleydi.Ama 3 senedir isminin üzerinde çok duruluyor,değerli bi oyuncu olma potansiyeli var.İnşallah iyi yerlere gelebilir.
 
Genç milli takımla Avrupa Şampiyonasındaydı ancak çok fazla süre almadı. Ama Mehmet Yağmur kadar iyi bir oyuncu. En az onun kadar süre alması gerekirdi. Ayrıca dış şutlarını daha iyi bir düzeye getirdiğinde Galatasaray' ın geleceği kurtulur.
 
Kerem Tunçeri'den sonra Altyapımızın çıkardığı önemli bir oyuncu olarak lanse ediliyor. İki sezondur kadroda fazla şans bulamadı oynadığı maçlarda ve Avrupa Şampiyonasında çok silikti sonu yıldızı parlamadan sönen yıldızlara benzemesin.
 
Çok sevdiğim bir oyuncu.
Klübün bir ayakkabı bile alamadığı genç yıldızımız.Adam her maça dandik bir ayakkabı ile çıkıyor.Gençlerimizin önünü kesiyoruz.Üst takıma çıkarıp harcıyoruz.Umarım düzelir.
Malik'in yedeği aranmasına gerek yok.İsmet,bence iyi hazırlanırsa Malik'in yerini bile alır.Ama sene başından beri bir set bile ögretemeyen adamdan bunu beklemek de ne kadar doru,onu bilemem.
 
Halil Hoca'ya maç girişinde YA İSMET,YA TERKET diyorum ama duymuyor.Zaten duysa İsmet oynardı.Büyük oyuncuyu harcıyoruz.Ancak Malik giderse zoraki oynayacak.GÖreceğiz artık..
 
bence daha uzun süre forma şansı bulmalı...ne olura olsun kötü oynasa bile oynatılmalı...


Cenk akyol gibi mesela...maçta kendini çok rahat hissedebilmesi için bu şart bence....
 
cok yetenekli iyi bi oyuncu ama bu sene skorer guardımızın olmaması nedeniylee dixona cok muhtac kaldıkk oyuzdenn ismet istedigi sureleri alamadı ama gelecektee cok iyi yerlere gelebilir
 

Üst