Abicim saygı duyuyorum çok güzel anlatmışsın nedenlerini, fakat benim söylemek istediğim şu Messi Ronaldo'dan bir adım daha iyi olabilir ileri uçta belki, ama daha iyi futbolcu dediğin zaman ben o oyuncunun her şeyine bakarım. Mesela messi çok güzel kafa golleri atar ama Ronaldo gibi dan diye topa kafasıyla vuramaz. Lyon maçında adam defansın önünden gelip top alıyordu, kaç topu kesti bana kalırsa da Messi den çok fazla artıları var Ronlado'nun Lass ile Alonso ile oynamak var bir de Xavi İniesta ile oynamak var buna sende değinmişsin. Ronaldo Barselona takımında oynasa, o sistemle o orta saha ile oynasa yapabileceklerini hayal bile edemiyorum inan.
Maradona konusunda kesinlikle Ronaldodan daha iyi bir hücüm oyuncusu idi ama daha iyi Futbolcu demek çok başka birşey abicim. Daha iyi Futbolcu dedinmi sadece attığı golleri yaptığı çalımları düşünmemek gerekir bence.
Yani abartıyor olabilirim ama ihtiyaç olsun Kewell da olduğu gibi Ronaldo sıfır hata ile Stopper, sağ bek sol bek oynar gibi geliyor bana o ışık var Ronaldo da. Aynı şeyleri Messi için söyleyemiyorum mesela o yüzden Ronaldo diyorum ben.
Maradona konusunda kesinlikle Ronaldodan daha iyi bir hücüm oyuncusu idi ama daha iyi Futbolcu demek çok başka birşey abicim. Daha iyi Futbolcu dedinmi sadece attığı golleri yaptığı çalımları düşünmemek gerekir bence.
Yani abartıyor olabilirim ama ihtiyaç olsun Kewell da olduğu gibi Ronaldo sıfır hata ile Stopper, sağ bek sol bek oynar gibi geliyor bana o ışık var Ronaldo da. Aynı şeyleri Messi için söyleyemiyorum mesela o yüzden Ronaldo diyorum ben.