İspanya La Liga (Futbol)

Kerem SEÇER' Alıntı:
Kılıçlar çekildi yalnız :)

Madrid'li olmadığımı, Barcelona nefreti olan bir insan olduğumu tekrar belirterek Madridli kardeşlerimin erken yazdıklarını düşünüyorum, haftaya Nou Camp'ta da maç var :)
ve maç 4-0 biter! :)

Twitter'da yazdığımı burayada yazayım. Barcelona, "Geçen hafta bizim ufaklıkları dövmüşsünüz!!!" diyen babalar gibi Sevilla'ya kızdı ve epey dövdü :)

Takımın kilit oyuncularından birini kaybetmiş ve geçen seneden bir fazlası bulunmayan bir Sevilla'yı toplamda 5-3 geçmek mükemmel bir sonuç.

Bir de madem anlaşalım, deplasmandaki maçları 3-1 kaybedip evinizdekileri 4-0 alın sezon boyunca, ben memnun olurum..

David Villa daha takıma monte olamamış ama 4. golde verdiği pas iyiydi. Takım golcüsü olmayan bir takıma doğru yönelmiş. Villa orta sahada İniesta santrafordaydı bir ara. İnşallah Valencia ve Sevilla da toparlanır da geçen seneki gibi bir lig seyretmeyiz.

Gazanfer Tosun' Alıntı:
Takımın kilit oyuncularından birini kaybetmiş ve geçen seneden bir fazlası bulunmayan bir Sevilla'yı toplamda 5-3 geçmek mükemmel bir sonuç.

Bir de madem anlaşalım, deplasmandaki maçları 3-1 kaybedip evinizdekileri 4-0 alın sezon boyunca, ben memnun olurum..
Gazanfer, çok ciddiye alıyorsun bu başlığı, buraya yazmanı yasaklıyorum. : )

Biz istiyoruz ki insanlar geyik yapsın, "kırmadan" takılsın birbirine. Mesela o kadar hoşuma gitti ki Kerem´in yazdığı, ardından Şamil´in verdiği cevap... Yahu bizlerin rengi aynı, diğer takımları bu kadar ciddiye almaya ne gerek var.

Şu an dünyanın en sibir bozucu şeyi Real Madrid taraftarı olmak.
Öyle bir rakip varki karşında adamlar göstere göstere yeniyor herkesi.Seninse tek umudun Mourinho.
Ya tutarsa misali.

Hani İnter Barca maçında Etoo yu sol bek,Sneijder i sağ bek oynatıp 90 dakika 1920 lerin futboluyla tribünlere selam veren Mourinho.
Şimdiden kolay gelsin herkese.

Perşembenin gelişi çarşambadan belli olurmuş diye boşa dememişler

Skor 3-0, bir ara yedek kulübesini gösterdiler; Ibrahimovic, Villa, Iniesta, Puyol, Adriano... :)

Deplasmanda 3-1 yenilmişsin, hiç bir gerginlik yok, ilk yarıdan 3-0 tokatlamışsın rakibi. En güzel benzetme zaten Sühan Abi'den gelmiş.

Açık söyleyeyim, bu senenin yeni heyecanı Jose denen densize haddini bildirmek olacak. Yoksa son iki senedir canımız sıkılmaya başlamıştı :)

Barcelona'nın adının olduğu yerde rakibinin umudu bile olamaz bence. :) Sahaya çıkmadan umutları siliyorlar ayrı bir şeyler ve çok şanslıyım bu dönemi ve Messi'yi yakalayabildiğim için.

Onur Yavuz' Alıntı:
[quote="Gazanfer Tosun":kuut1ztp]Takımın kilit oyuncularından birini kaybetmiş ve geçen seneden bir fazlası bulunmayan bir Sevilla'yı toplamda 5-3 geçmek mükemmel bir sonuç.

Gazanfer, çok ciddiye alıyorsun bu başlığı, buraya yazmanı yasaklıyorum. : )

Biz istiyoruz ki insanlar geyik yapsın, "kırmadan" takılsın birbirine. Mesela o kadar hoşuma gitti ki Kerem´in yazdığı, ardından Şamil´in verdiği cevap... Yahu bizlerin rengi aynı, diğer takımları bu kadar ciddiye almaya ne gerek var.[/quote:kuut1ztp]

Onur Abi kimseyi kırmayı istemediğimi biliyorsundur :)

Barcelona'yı sevmem ama 2 yıl iyi top oynadılar diye Barcelona fanatiği olanları sevmiyorum asıl, diğerlerine saygımız sonsuz.

Neyse daha fazla uzatmayayım.

Daha önce Galatasaray-Real Madrid benzetmeleri yapmıştım birçok kere. Biz Galatasaraylılar neden Real Madrid'i severiz, şu resimde daha rahat anlaşılır sanırım.

albumpicgf0.jpg

gazanfer

sonradan barcelona'lı olma konusunda sana katılmıyorum.
sonuçta burada yazanların yaş ortalaması 20-21 arası ve barcelona ortalama 4-5 senedir avrupa'nın hükümdarı konumunda..

bir oyuncudur,bir başarıdır bizim o takımları tutma sebebimiz..
ya da araştırırız tarihleri ilgilmizi çeker.
takım tutmak için illa en az 10 sene o takımı tutmak gibi bir kanun yok.
bu cruyf'lada başlayabilir,messi'ylede.bence bunun önemi yok :)

Tolga Kaplan' Alıntı:
gazanfer

sonradan barcelona'lı olma konusunda sana katılmıyorum.
sonuçta burada yazanların yaş ortalaması 20-21 arası ve barcelona ortalama 4-5 senedir avrupa'nın hükümdarı konumunda..

bir oyuncudur,bir başarıdır bizim o takımları tutma sebebimiz..
ya da araştırırız tarihleri ilgilmizi çeker.
takım tutmak için illa en az 10 sene o takımı tutmak gibi bir kanun yok.
bu cruyf'lada başlayabilir,messi'ylede.bence bunun önemi yok :)

O konuda katıldığım yerler var ama asıl anlatmak istediğim şu. Burada Barcelona sempatizanlığı yapan adamlar, 5 sene sonra Barcelona ligi 3. 4. bitirse o zaman Real Madrid sempatizanlığına başlar.

Dönek olan insanları sevmiyorum, Galatasaray küme düşse biz onu desteklemeyecek miyiz? Aynı şekilde futbolu takip ettiğimden beri Real Madrid'i çok severim, çocukluğumda Galatasaray ve Real Madrid formalarını aynı anda aldırmıştım :)

Neyse bakalım, bu sene belli olacak herşey.