Sevilla önünde 3-0 öndeyiz.Konko k.k. ve Messi (2) attı.Dk. 88
Süper miyiz neyiz!
Süper miyiz neyiz!
ve maç 4-0 biter!Kerem SEÇER' Alıntı:Kılıçlar çekildi yalnız
Madrid'li olmadığımı, Barcelona nefreti olan bir insan olduğumu tekrar belirterek Madridli kardeşlerimin erken yazdıklarını düşünüyorum, haftaya Nou Camp'ta da maç var![]()
Tolga unutma bunu lafınıTolga Kaplan' Alıntı:mourinho langaspor'la çıksa sahaya barcelona'ya kaybetmez..
real madrid nou camp'tan en az beraberlikle ayrılır sahadan..
gerisi tefarruat..
Gazanfer, çok ciddiye alıyorsun bu başlığı, buraya yazmanı yasaklıyorum. : )Gazanfer Tosun' Alıntı:Takımın kilit oyuncularından birini kaybetmiş ve geçen seneden bir fazlası bulunmayan bir Sevilla'yı toplamda 5-3 geçmek mükemmel bir sonuç.
Bir de madem anlaşalım, deplasmandaki maçları 3-1 kaybedip evinizdekileri 4-0 alın sezon boyunca, ben memnun olurum..
Gazanfer, çok ciddiye alıyorsun bu başlığı, buraya yazmanı yasaklıyorum. : )Onur Yavuz' Alıntı:[quote="Gazanfer Tosun":kuut1ztp]Takımın kilit oyuncularından birini kaybetmiş ve geçen seneden bir fazlası bulunmayan bir Sevilla'yı toplamda 5-3 geçmek mükemmel bir sonuç.
Bir de madem anlaşalım, deplasmandaki maçları 3-1 kaybedip evinizdekileri 4-0 alın sezon boyunca, ben memnun olurum..
Tolga Kaplan' Alıntı:gazanfer
sonradan barcelona'lı olma konusunda sana katılmıyorum.
sonuçta burada yazanların yaş ortalaması 20-21 arası ve barcelona ortalama 4-5 senedir avrupa'nın hükümdarı konumunda..
bir oyuncudur,bir başarıdır bizim o takımları tutma sebebimiz..
ya da araştırırız tarihleri ilgilmizi çeker.
takım tutmak için illa en az 10 sene o takımı tutmak gibi bir kanun yok.
bu cruyf'lada başlayabilir,messi'ylede.bence bunun önemi yok![]()