İspanya La Liga (Futbol)

Real Madrid bir ara şiir gibi oynadı baktı direnebilecek bir rakip yok rolantiye aldı, Mesut ilk yarı harika işler yaptı golu de bir o kadar güzeldi. Vel Hasıl-ı kelam Morinho ve Real Madrid dokusu çok iyi şekilde uyum sağladı.

Tuttuğum takım olmasının da etkisi ile Madrid'i izlerken keyif alıyorum.

Real Madrid-Atletico Madrid maçından...

Ultras Sur tribünü;

rmad.jpg

İspanya La Liga'da 10. hafta geride kalırken, 26 puanlı Real Madrid yenilgisiz liderliğini sürdürüyor. Madrid temsilcisinin hemen arkasında ise 25 puanlı Barcelona yer alıyor. İki ezeli rakibin şampiyonluk mücadelesinin ligin son haftasına kadar sürmesi beklenirken, "El Clasico" ya 3 hafta kala İspanya'da tansiyon yükselmeye başladı.

Bu hafta içinde Real Madrid ve Barcelona'nın Kral Kupası maçları öncesi iki ekibin teknik direktörleri basın mensuplarının sorularını yanıtladılar. Real Madrid'in teknik patronu Jose Mourinho daha çok yarın akşam oynayacakları Real Murcia maçı üzerine açıklamalar yaparken, Barcelona teknik direktörü Pep Guardiola kendisine yöneltilen bir soru üzerine çarpıcı bir cevap verdi.

Guardiola bugün yaptığı basın toplantısında basın mensuplarının kendisine 3 hafta sonra oynanacak Real Madrid derbisi ve Mourinho ile ilgili sorular üzerine şu ifadeleri kullandı.

"Bana her şey hakkında soru sorabilirsiniz. Soracağınız her soruya verecek bir cevabım olacaktır. Hatta Kuantum Fiziği ile ilgili soru bile yöneltebilirsiniz. Ancak Mourinho ile ilgili sorulara cevap vermem. Çünkü cevap vermeye değmez".

EL CLASICO'YA ÜÇ HAFTA KALA DERBİ TEKNİK ADAMLAR ARASINDA BAŞLADI

Guardiola'nın bu açıklamasının ardından Mourinho'nun ne cevap vereceği merakla bekleniyor. 3 hafta sonra Camp Nou'da oynanacak "El Clasico" öncesi bu açıklama ve Mourinho'nun vereceği cevap maçın atmosferini daha da üst noktalara taşıyacak.

"El Clasico" üç hafta öncesinden teknik adamlar arasında başladı. Şimdilik Guardiola 1-0 önde gözükor. Kuşkusuz Mourinho'da yapacağı kontra atak tadındaki bir açıklama ile skoru 1-1'e getirecektir

Guardiola akıllı olsun akıllı :)

Guardiola kaşınıyor ben olsam överdim Mourinho'yu maçtan 1 hafta önce. Biraz havalarda gezse iyi olur diye düşünürdüm. Şimdi tam konsantre ve kızmış bir Mourinho olacak. Ki o haldeyken çok tehlikeli oluyor.

Bu Madridlilerin sesi amma da çok çıkmaya başlamış ha. : ) Ben de sizin yerinizde olsam bugünlerde konuşmayı tercih ederdim, ne de olsa maçtan sonra konuşacak hal kalmıyor sizde. : )

Bu arada maç Barnebau´da mı yoksa Nou Camp´da mı? Gerçi fark etmiyor ki Barça için...

"Bana her şey hakkında soru sorabilirsiniz. Soracağınız her soruya verecek bir cevabım olacaktır. Hatta Kuantum Fiziği ile ilgili soru bile yöneltebilirsiniz. Ancak Mourinho ile ilgili sorulara cevap vermem. Çünkü cevap vermeye değmez".

ADamsın pep...Pep Guardilo biz BURALARDAYIZ merak etme koç . . .

Onur Yavuz' Alıntı:
Bu Madridlilerin sesi amma da çok çıkmaya başlamış ha. : ) Ben de sizin yerinizde olsam bugünlerde konuşmayı tercih ederdim, ne de olsa maçtan sonra konuşacak hal kalmıyor sizde. : )

Bu arada maç Barnebau´da mı yoksa Nou Camp´da mı? Gerçi fark etmiyor ki Barça için...

Nou Camp'ta.

Bu sefer olacak : )

Valla Mourinho son kurşundur ve onla da yenilirlerse bi haftalığına Terry , Rooney , Fabregas filan kiralasınlar seneye Fifa'dan özel talimat çıkarttırıp. Vallahi bu artık Real için son şansdır mutlaka bir puan alması lazım artık. Biz bile Saraçoğlunda puan almışız şurda :)

Ya bırakın bu işleri delikanlılar Fener bizi nasıl yeniyorsa Madrid'de Barça'yı yener her zaman. Son bi kaç senedir değişmeye başladı ama Morinho Reis'i yaban atıyosunuz hala. Aklınız başınıza gelmemiş anlaşılan :) .