• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

İspanya La Liga (Futbol)

Ben böyle geyikler görmek istiyorum ya bu başlıkta. : )

Bu arada Şamil, sizdeki olumsuz havayı yumuşatmaya çalışıyoruz burada. Yoksa bilirsin bizim için Nou Camp, Barnebau fark etmiyor. : )

Geçtiğimiz sene gördük ki Morinho için de farketmiyor Onur abicim :) .

Bu maçtan tavşan çıkmaz ama tavşanın yarısı çıkar gibime geliyor. 3-1 biter:)

Hakemler maçı resmen katlediyor. Barca ikinci yarı maçı alır ama inanılmaz gerdi maçı siyah gömlekli. Zaten kalkan iki ofsayt bayragı var ki biri maçın gidişatını tamamen değiştirdi.

İlk yarı sonucu: 1-1

Maç kaybedilirse faturası yardımcı hakeme çıkacak, yüzde yüzlük pozisyonu kesti. :)

Kerem Seçer' Alıntı:
Maç kaybedilirse faturası yardımcı hakeme çıkacak, yüzde yüzlük pozisyonu kesti. :)

Dönen top 1-1 oldu zaten maçın kırılma noktası olabilir.

Bence Eyyam her yerde var. Hakemler şimdi girecek ofsayt pozisyonuna bakacaklar ikinci yarı eeyyam yapacaklar. Ama Barca'da uyuyan dev uyandı maçın devre arasında barcalıalrı hakemin cevresinde görmeyeli uzun zaman olmuştu:)

Villareal'de iyi oynuyor şimdi ama.

Orta hakem iyi maç yönetiyor bence. Yardımcısının o hatası ortamı gerdi. Diğer tartışılan pozisyonlar belki geçip giderdi ama o pozisyon akıllarda olduğu için seyirci ve Barcelona oyuncuları baskı kuruyor.

Hakem şaka gibi. Villa'nın düştüğü pozisyonda eğer müdahale topa ise korner. Villaya ise Penaltı. Hakem aut verdi:))) Ki pozisyon korner.

Ne paslaştılar helal olsun.

Messihh attı. İşin garip yanı gol esnası elini "ofsayt" diye havaya kaldıran Villa Real'liler vardı. Bu nasıl kafa anlamadım:)

Yalnız spiker sanki Barselona televizyonunda maç anlatıyor :) .

Başka bir takım olsa çoktan pes etmişti, helal olsun Villareal'e.

Şamil Turançiftçi' Alıntı:
Hakem gibi ikinci yarıda aklına başına almış da demek mümkün Şamil. : )

İlk yarıda bir penaltı pozisyonun ardından, tekrarında "David Villa´nın kendini yere attığı pozisyon" dedi.

Vallahi abi o kısımlar işime gelmediğinden midir ne o kısımlar dikkatimi çekmedi hiç :) .

Şamil Turançiftçi' Alıntı:

Yoo hatta Villa Real'in ofsayt pozisyonunu Puyol bozmuş ofsaytı diyerek söyledi çocuk. Ki genelde yorumu izleyenlere bırakır.

Messi 2 ledi. 3-1.

Siz de benim gibi işinize gelmeyen kısımları duymuyosunuz.

O evrenin kuralı değil mi Şamil? : )

Geri