• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

İspanya La Liga (Futbol)

Kupada yarı finalde Almeria'nın fişini 15 dakikada çektik. Sıradaki gelsin

Can Kırımlıoğlu' Alıntı:
Kupada yarı finalde Almeria'nın fişini 15 dakikada çektik. Sıradaki gelsin
Dk.36 4-0 :)

Kral Kupası Finali de belli oldu...

En son 1990 da final oynamışlar.

La Liga 32. Hafta

Real Madrid-Barselona

17 Nisan 2011

Kral Kupası Finali

Valencia, Mestalla Stadı

20 Nisan 2011

Tarihler çok yakın olduğundan Kral Kupası finali ertelenebilirmiş.

Umut Öncel' Alıntı:
Tarihler çok yakın olduğundan Kral Kupası finali ertelenebilirmiş.

Bu erteleme kararı ile endüstriyel futbol kazanacak her zamanki gibi.

Bu erteleme kararında federasyonun parmağı olduğu kadar kulüplerin para aşkı da ağır basıyor. Barselonanın göğüs reklamı almama hikayesi Uzakdoğu Turnesi ile çoktan bitmişti zaten...

Kısaca normal şeyler bunlar.

Sevilla Rakitic'i 2 milyon euroya almış inanmıyorum ya resmen bildiğin beleş bu keşke biz alsaydık.

Alison Sudol' Alıntı:
Sevilla Rakitic'i 2 milyon euroya almış inanmıyorum ya resmen bildiğin beleş bu keşke biz alsaydık.
Sene sonu sözleşmesi bitiyordu,biz de en azından ara dönemde sözleşmesi sezon sonu bitecek adamları araştırsak güzel olurdu.

Şampiyon koptu geliyor, teşekkürler Osasuna :)

10-11 sezonu şampiyonu barcelona olan ligdir.

KSK maçının devre arasında Guardiola´nın demlediği çaydan içtim. Aslında biraz bayatlamıştı -ne de olsa aradan 7-8 ay geçti- ama olsun.

Aslında gönül yemek üstüne çay içmeyi isterdi ama sırayı bozduk. Darısı Messi´nin şefliğini yaptığı restoranda yemek yemekte. : )

Son olarak bu sene La Liga´yla ilgili 3 kişiyle iddiaya girmek istiyorum.

Bu sezonki Barça-Real maçı bana bir Barça forması kazandırdı.Barnabeu'daki maç için de iddiaya girecek insan arıyorum ben de.:)

Biz birkaç maç kaybedelimde lige heyecan gelsin :)

Real Madrid transfer listesi:

Messi
Xavi
Iniesta

demekki olay mourinho da değilmiş...real madridin takım olarak bir sıkıntısı var..
en azından ligde artık işleri oldukça zorlaştı..aradaki fark 7 puan....

lig biter :) ama real madridin bu sene şampiyonlar ligini kazancagını dusunuyorum

Baskıyı maç boyuna yayma konusunda sıkıntısı var Real Madrid'in.Barca'yı hiç sevmem ama bu özelliklerini takdir ediyorum..Maçın başında kuruyorlar baskıyı,yarım saatte sonuca gidiyorlar.

Puan farkı da açıldı artık.Uzun bir zaman var belli olmaz hiçbirşey ama sakatlık ya da herhangi bir sorun olmadığı sürece Barca'nın zirveden kopacağını sanmıyorum.Herşeye rağmen Mourinho'ya da güvenimiz tam.En azından Kral Kupası ve Şampiyonlar Ligi hedefi de devam ediyor.

Barça maçını izledim de artık kasmıyorlar ya hele Messide hırs kalmamış e tabi doğal her sene aynı şey :) 13 top kaybı yapmıştı ama 2 dakkada 2 tane attı yine..

Real Madridin yenilmesi kötü oldu ya artık hiç kasmayacaz :) Üst oynayanlar dikkat artık alt sonuçlar gelebilir :)

Puan durumu ne alemde =)

Geri