Söyle Barca söyle,söyle ne oldu ? 

.
 . .Bu kadar insanın bir anda mutlu olacağını bilseydim ben de dua ederdim Barca daha önce yenilsin diye
.Bu kadar insanın bir anda mutlu olacağını bilseydim ben de dua ederdim Barca daha önce yenilsin diye  .
.

Selim Aktepe' Alıntı:Maşallah 21 haftadır ortaya çıkmayan Anti-Barcalılar bir anda aynı sayfada görüntüleniverdi.Bu kadar insanın bir anda mutlu olacağını bilseydim ben de dua ederdim Barca daha önce yenilsin diye
.

Gazanfer Tosun' Alıntı:[quote="Selim Aktepe":2lzhhr5w]Maşallah 21 haftadır ortaya çıkmayan Anti-Barcalılar bir anda aynı sayfada görüntüleniverdi.Bu kadar insanın bir anda mutlu olacağını bilseydim ben de dua ederdim Barca daha önce yenilsin diye
.
 [/quote:2lzhhr5w]
[/quote:2lzhhr5w] .
. Coşkuya bakarsak
 Coşkuya bakarsak  Neyse bir kez daha alırız havanızı  Fossss Galacticosss
 Neyse bir kez daha alırız havanızı  Fossss Galacticosss 
Bağdat KAYNAK' Alıntı:Eskiden hafta içi maçlarımızı Barca ile oynar Barca'nın durumunu takip ederdik. O günler yeniden gelir İnşallah.

Tolga Kaplan' Alıntı:[quote="Bağdat KAYNAK":kv0p1btt]Eskiden hafta içi maçlarımızı Barca ile oynar Barca'nın durumunu takip ederdik. O günler yeniden gelir İnşallah.
 [/quote:kv0p1btt]
[/quote:kv0p1btt]

Tolga Kaplan' Alıntı:[quote="Bağdat KAYNAK":20zjkvom]Eskiden hafta içi maçlarımızı Barca ile oynar Barca'nın durumunu takip ederdik. O günler yeniden gelir İnşallah.
 [/quote:20zjkvom]
[/quote:20zjkvom] Çakma Barca'nın yorumcusu da çakma oluyor sanırım. Rıdvan Messi-Xavi-İniesta'dan başka topçu biliyor mu acaba. Çok merak ediyorum. Kewell'i bile tanımayıp "bu oyuncu iyi galiba Güntekin" diyen bir adamdan bahsediyoruz. Ben gerçeğini isterim Şampiyonlar Liginde isterim. 2002 yılıydı sanırım. Bir pankart açılmıştı. "Galatasaray-Real Madrid- Arsenal-İnter"-"Fenerbahçe- Pendikspor-Mersin İdman Yurdu-Çaykur Rize"(takımları tamamen attım) Herkes kendi ligine diye. Bu günler çok uzak gelmeye başladı. İnşallah bu yıl şampiyon oluruz ve Realleri, Barca'ları yenmeyi hedef ediniriz.
 Çakma Barca'nın yorumcusu da çakma oluyor sanırım. Rıdvan Messi-Xavi-İniesta'dan başka topçu biliyor mu acaba. Çok merak ediyorum. Kewell'i bile tanımayıp "bu oyuncu iyi galiba Güntekin" diyen bir adamdan bahsediyoruz. Ben gerçeğini isterim Şampiyonlar Liginde isterim. 2002 yılıydı sanırım. Bir pankart açılmıştı. "Galatasaray-Real Madrid- Arsenal-İnter"-"Fenerbahçe- Pendikspor-Mersin İdman Yurdu-Çaykur Rize"(takımları tamamen attım) Herkes kendi ligine diye. Bu günler çok uzak gelmeye başladı. İnşallah bu yıl şampiyon oluruz ve Realleri, Barca'ları yenmeyi hedef ediniriz. .
 . .
 .Şamil Turançiftçi' Alıntı:Valencia'yı da severiz unutmadan değilmi Tugay.
 Katalunya'ya karşı hepberaber omuz omuza.  8)
  Katalunya'ya karşı hepberaber omuz omuza.  8)