R.Madrid 5-2 Villareal
dk 80

dk 80
Yanılıyorsun Şamil, La Liga iki takımlı bir lig değil. Yıllardır, Barcelona ve diğerleri var. : )Şamil Turançiftçi' Alıntı:Bu arada La Liga resmen iki takımlı bir lig oldu.
Yanılıyorsun Şamil, La Liga iki takımlı bir lig değil. Yıllardır, Barcelona ve diğerleri var. : )[/quoteOnur Yavuz' Alıntı:[quote="Şamil Turançiftçi"qbz7ds3]Bu arada La Liga resmen iki takımlı bir lig oldu.
 qbz7ds3]
qbz7ds3] (Biz der iken Galatasaray)
  (Biz der iken Galatasaray)  
Yanılıyorsun Şamil, La Liga iki takımlı bir lig değil. Yıllardır, Barcelona ve diğerleri var. : )[/quote:2lztt9s7]Onur Yavuz' Alıntı:[quote="Şamil Turançiftçi":2lztt9s7]Bu arada La Liga resmen iki takımlı bir lig oldu.
 . Yok o değil olmayanı olmuş gibi göstermekte de üstlerine yok. Neymiş Barça ve diğerleri. Koydurtmayın iki takımın La Lİga ve Avrupa başarılarını yanyana. O zaman görürsünüz hangi takım ve diğerlerini.
 . Yok o değil olmayanı olmuş gibi göstermekte de üstlerine yok. Neymiş Barça ve diğerleri. Koydurtmayın iki takımın La Lİga ve Avrupa başarılarını yanyana. O zaman görürsünüz hangi takım ve diğerlerini.
Onur Yavuz' Alıntı:Bir Fenerlilere benzetilmediğimiz kalmıştı, sağ ol Gazanfer. : )
Gazanfer Tosun: Üyelerin bir bölümüne hakaret ettiği için 1 hafta cezalıdır. : )

Bazı Fenerli arkadaşlar 6-0 lık maçı konuşuyor hala o günden fotolar paylaşıyor.Sühan Cem' Alıntı:Barcelona'nın başkanı Laporta'ya sormuşlar. "Real Madrid'in bu hafta oynadığı 6-2 lik maçı seyrettiniz mi? "
Laporta: "6-2 lik maçı seyretmedim ama geçen sene 2-6 lık maçı seyretmiştim"
 .
 .Bazı Fenerli arkadaşlar 6-0 lık maçı konuşuyor hala o günden fotolar paylaşıyor.Şamil Turançiftçi' Alıntı:[quote="Sühan Cem":dwc1obg5]Barcelona'nın başkanı Laporta'ya sormuşlar. "Real Madrid'in bu hafta oynadığı 6-2 lik maçı seyrettiniz mi? "
Laporta: "6-2 lik maçı seyretmedim ama geçen sene 2-6 lık maçı seyretmiştim"
 .[/quote:dwc1obg5]
 .[/quote:dwc1obg5] Zaten gerek başkanları olsun,gerek başarıları olsun Fenerbahçe'yle çok benzeyen yönü var Barcelona'nın.Sadece altyapı konusunda benzemiyorlar zaten.
 Zaten gerek başkanları olsun,gerek başarıları olsun Fenerbahçe'yle çok benzeyen yönü var Barcelona'nın.Sadece altyapı konusunda benzemiyorlar zaten.

.
 .