İşte Doğulu'nun Eurovision şarkısı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Herkes komşusuna oy atıyor. E tabi doğal olarak komşusu çok olanda kazanıyor. Her yerden puan gelmesi için süper bir şarkımızın olması lazımdı. Öyle bir şarkımızda olmadığına göre 4.lük çok çok iyidir bana göre. Ben Sırbistan'ı beğenmedim ama Taner'in de dediği gibi Yugoslav ülkelerinden gelen puanlar onları 1.yaptı.

"Shake it up şekerim" adlı parçayı beğenmesemde aldığımız 4.lükten dolayı Kenan Doğulu ve ekibini tebrik etmek gerekir.

Ayrıca bu yarışma bir dünya yarışması haline getirilecekmiş. Sakın öyle birşey yapmasınlar. Bugün bir kez daha anladım Eurovision'un çok saçma bir yarışma olduğunu. Dünya yarışması haline getirirlerse iyice zıvanadan çıkar.
 
Taner Tuna' Alıntı:
Eurovision'da bu sene Sırbistan siyeset ile 1.oldu...

Geçmişten günümüze hep öyleydi zaten Taner. Birinci olmadığımıza sevinmemiz lazım bu yarışma nedeniyle siyasi ödün istemeyecekleri için. Sonuçta orada yarışan sanatçılar piyon. Yapılacak siyasi hamlelere göre piyonlara değer biçiliyor (derece veriliyor).
 
Re:

Onur Yavuz' Alıntı:
[quote="Burak Barut":7fb17]Ben cok begendım ılk 3 garantı dıye dusunuyorum ;)
Burak Barut' Alıntı:
Ben hala ılk 5 garanti gozuyle bakıyorum :) Kımse kızmasın :)
Yavaş yavaş doğru yolu buluyorsun Burak.Yakında ilk 10´da yer alır dersin sonra böyle şarkı mı olur :)[/quote:7fb17]


3-5 arası olduk :):):):)
Demek ki bızım zevkımız yabana atılmazmıs Onur abi :):):):):)
 
Valla ablacım gıtmeyı ıstıyordum Ama Organık Kımya konusunu full tekrar etmem gerekıyo :?

Henuz net degılım :)
Yenge derken Yalnızlar kervanındayız ablacım :)
 
Re: Re:

Burak Barut' Alıntı:
3-5 arası olduk :):):):)
Demek ki bızım zevkımız yabana atılmazmıs Onur abi :):):):):)
Burak yarışma sırasında şehirlerarası yolculuktaydım ve hayatımda ilk kez Eurovision´un sonuçlarını merak ettim seninle olan diyalogumuz nedeniyle. Zevk açısından değerlendirecek olursam yeni nesil metal, rock hayranı ancak bana kafa şişirmeden başka bir anlam ifade etmiyor o tarz.

Benim en başından beri eleştidiğim iki nokta vardı biri böyle bir organizasyona kendi dilimizle katılmamamız (hani müziğin dili evrenseldi ! ) diğeri de organizasyonun buram buram siyaset kokması.
 
Eurovision şarkı yarışması, hiç zevk vermemeye başladı. Özellikle son iki senedir katılan şarkılara bakıyorum. Dereceye giren şarkıların çoğunda iş yok. Müzik dediğimiz olgu, artık sadece bir "gürültü" parçası oldu.

Kenan Doğulu'nun şarkısını çok fazla beğenmememe rağmen ilk 5 şarkı arasında bence en iyisi Kenan'ınkiydi. 5. Sıradaki Bulgaristan'ın şarkısı da fena değildi. Ancak O Sırbistan'ın birinciliğine ne demeli?

Her yıl şu oylamalarda her zaman gözle görülen bir şeyler var. Siyasetin Eurovisiona girdiğini zaten söylemeye gerek yok. Orta Avrupa ve Balkan ülkeleri bir ülkeye....Kuzey Bloku ülkeler yine o bölgedeki bir ülkeye oyları veriyor.. 2001'de Estonya 2002'de Letonya 2003'de Rusya(gerçi 3. oldu) 2004'de Ukrayna ve Sırbistan 2006'da Finlandiya ve son örnek 2007'de Sırbistan ve Ukrayna..... Kendi komşularından aldığı oylar sayesinde ayakta kaldılar.

Dolayısıyla bu, yarışmanın zevkini azaltıyor. Her sene siyaset girdi ve bundan sonra da böyle olacak. Çünkü bunlar hiç değişmeyecek.

Dipnot: Bu arada Eurovision şarkı yarışmasını Dünya şarkı yarışması yapmayı planlıyorlar. O zaman Güney Amerika ülkelerinden Latin müzikleri dinleriz. Daha kaliteli şarkılar dinlemiş oluruz. Gerçi oradaki ülkeler, diğer kıtalardan oy alırmı o zor :)
 
Pekı benım bı sorum olack ?
Herkes komsusuna verdı dıkkat ettıysenız hıc bır komsumuz bıze vermedı burda cıkan bır sonuc Dıs sıyasette resmen dıpteyız .
 
Baltık ve Eski Sovyet ülkeleri de birbirne verdi. Şarkıları önemli değil komşuları diye onlara verdiler. Biz ise komşulardan zar zor puan aldık. Gittik Ermenistan'a tam puan verdik. Allah akıl fikir versin. :(
 
turkiyde yasayan ermeni sayisini,rum sayisini dusunun birde bunlara destek cikan kurtlerin sayisini ekleyin
ermenistanda'guney kibrista kac Turk yasiyordur?
Turkiye cografyasinda tek guclu ulkedir komsularida zamaninda Osmanlidan savasla ayrilmis devletlerdir,kendi dis desteklerinide alip hem dista hem icte guclu bir Turkiye komsularimizin ve onlari yonetenlerin(abd;ingiltre,fransa) isine gelmiyor.
zaten dikkat edin sadece vatandaslarimizn oldugu yerlerden tam puan aldik.
zira bu komsu meselei sadece bizim sorunumuz degil ilk 14te sadece 2 avrupa ulkesi vardi:Turkiye ve yunanistan
 
Burak Barut' Alıntı:
[quote="Uğur YILMAZ":852ff]Baltık ve Eski Sovyet ülkeleri de birbirne verdi. Şarkıları önemli değil komşuları diye onlara verdiler. Biz ise komşulardan zar zor puan aldık. Gittik Ermenistan'a tam puan verdik. Allah akıl fikir versin. :(


Sasırmadım acıkcası Hrant Dınk ın olumunde hepımız Ermenıyız dıyenler vermıstır . !!

Ama bızler Turkuz ve Ogun Samastız . . .[/quote:852ff]
Burak Saçmalıyosun!
 
Yoo siyaset öyle yapılmaz böyle yapılmalıdır diyorum .
Her ne kadar bir canın yok olmasına üzüldüysek o meydanlarda bagırılan bu söz de o kadar yanlıstur arkadaşım.
neyse biz bu konuyu msn de konuşuruz uzun uzun.
 
Burak Barut' Alıntı:
[quote="Uğur YILMAZ":9a78f]Baltık ve Eski Sovyet ülkeleri de birbirne verdi. Şarkıları önemli değil komşuları diye onlara verdiler. Biz ise komşulardan zar zor puan aldık. Gittik Ermenistan'a tam puan verdik. Allah akıl fikir versin. :(


Sasırmadım acıkcası Hrant Dınk ın olumunde hepımız Ermenıyız dıyenler vermıstır . !!

Ama bızler Turkuz ve Ogun Samastız . . .[/quote:9a78f]

Irkçılığın sırası değil LÜTFEN!!
 
Burak!
Yazdığın ifade sana yakışmamış.
Türkiye'de barış içinde yaşayan vergi veren askerlik yapan Galatasaray'ı tutan binlerce ermeni var.
Düşmanca yaklaşmak yanlış, burası insanların politik fikirlerini yaymaya çalışacağı bir ortam değil hepimizin belirli siyasi görüşleri var bunlarda işin içine girerse bu forum amacından uzaklaşır.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst