İstedik Yaptılar Şimdi Sıra Bizde!

Yıllardır storelerde basketbol şubemizle ilgili ürünlerin olmamasından şikayet edip durduk.

Engelsiz aslanlar dünya şampiyonu oldu ve kulüpte sonunda hareket ederek onların adına bir ürün çıkardı.Ve biz o ürünlerden alabileceğimiz kadar alıp Kulübümüze ve şubemize katkı yapacaz.Böylece bizim gösterdiğimiz ilgiyi gören Kulüp bu ürünlerden daha fazla çeşit çıkaracaktır.

Şimdi sizlerden tek ricam şu ürünler Gsbasket.org olarak çökelim ve site olarakta nasıl birlik beraberlik içinde katkı verebildiğimizi gösterelim.
Ürünü altta bulunan Linkte bulabilirsiniz.

http://www.galatasaray.org/gspazarlama/haber/2782.php

Kesinlikle alacam. Herkeste almalıdır ki Amatör şubelere olan ilgi alaka görülmelidir herkes tarafından. Ürünelrin yapılması adına da vesile olacaktır.

Başlığı ilk okuduğumda Engelsiz Aslanlar´ımız adına atkı yapıldı sandım ama yanılmışım. Gerçi bu da büyük bir gelişme Pazarlama AŞ adına. Bu tür ürünleri almak, aldırmak lazım...

Umarım satışlar yetkilileri memnun eder de, ardından taraftar klasiği olan atkı çıkartılır.

Ben GS Store tırının çalışanına Çarşamba günü sormuştum bu ürünlerin olup olmadığını bana bu hafta Bayan Basketçiler için üretilen ürünlerle birlikte gelecek demişti.. Ama dün gittim gelmedi ve gelmeyecek dedi neden dedim kulüp üretimi durdurmuş zaten çok az sayıda üretilmişti dedi.. :( Ne diyelim kısmet değilmiş..