İstifa Söylentisi !

Zorunlu Açıklama

Bugün yayınlanan çeşitli medya organlarında, Galatasaray Spor Kulübü Yönetim Kurulu üyesi Ahmet Dedehayır'ın basketbol şubesiyle ilgili görevlerini devrettiği yönünde bazı haberler yer almaktadır.

Söz konusu yayınlar kesinlikle gerçeği yansıtmamaktadır. Böyle bir görev değişikliği söz konusu olmadığı gibi, yayınlarda bahsedildiği gibi konu Yönetim Kurulumuzun gündemine de girmemiştir. Yönetim Kurulu üyemiz Sayın Ahmet Dedehayır, daha önce olduğu gibi basketbol şubesiyle ilgili tüm görev ve sorumluluklarını devam ettirmektedir.

Spor kamuoyuna duyurulur.

Galatasaray.org
 
Utku Çapan' Alıntı:
Tribünde Fenerbahçe'ye küfür eden insanların, Fenerbahçe'nin bir idarecisine küfür etti diye bir başkasının istifasını istemesi en kibar halimle söyleyim sahteciliktir. Başarısız diye istifasını isteyenler (ki gayet normaldir bu) başka bir sebebe sığınmasınlar, Mahmut Uslu'nun seviyesine düşmüşmüş.. Bak bak bak, Sanki tribünde biz (kişiye indirgemiyorum, genel yorumum) Mahmut Uslu'ya "Hoşgeldiniz Mahmut Bey" tezahüratı yapıyoruz.

önemli not: hayatımda ne toplu, ne bireysel olup başkasının duyabileceği şekilde fenerbahçe (yada başka takım) yöneticisine küfür etmedim, Mahmut Uslu'ya evde yalnız maç izlerken, ve Rasim Başak'a (ki sonra tanıma fırsatı buldum kendisini) GS-FB maçında basketinden sonra tribünümüze dönüp boğaz kesme işareti yaptığı zaman bir tane sallamıştım.

Özetle, istifa etmesi gerekenler, etsin, takımı sahipsiz bırakmayacak bir camia zaten var. ali gider veli gelir. cafe crown gider, Galatasaray kalır.




rasim başak ı tanıdığında o hareketini affettin mi?
 
konu dışına cıkacak bu konu, şahsi düşüncemi bu mesajdan sonra özel mesaj olarak söyleyeceğim, son seferlik fikrimi belirtiyorum buraya, Rasim yanlış bir hareket yapmıştır. zaman zaman bizim oyuncularımızında yaptığı gibi, sonuçta maç içinde dönem dönem küfür yiyen oyuncuların agresif tavırlar göstermesini ben anlayabildiğimi düşünüyorum. Verilen tepkiler tabiki insanın yetişmiş olduğu sosyo-kültürel ortamlara göre farklılık gösterebiliyor.
Bakınız fenerbahçe maçındaki arda turan...
neyse futbol forumu değil, başlık istifa söylentisi.
konu dışına cıktığım için özür diliyorum. daha sonra bu mesajı silerim sanıyorum.
 
O gün protokolde Fenerbahçeli yöneticilere çok ağır küfürler edildi hemde öyle böyle değil..
O kişilerin derhal ilişkileri kesilmelidir.

" Anca Caferağa'da ötersiniz oturun ... yerinize .... koduklarım " demek ne demektir ?

Senin boynunda Galatasaray SK akreditasyonu var. Taşıdığın kurumun, sembolün değerini bilmeyen altında ezilir tıpkı birileri gibi..
 

Üst