Roma 1-2 Sampdoria
87.dk
Roma 1-0 öne geçtiği maçta 2-1 geriye düştü.
87.dk
Roma 1-0 öne geçtiği maçta 2-1 geriye düştü.
Sercan Özbek' Alıntı:Son 3 haftaya İnter 2 puan farkla lider giriyor.
1 Mayıs Cumartesi: Parma - AS Roma
2 Mayıs Pazar: Lazio - FC Inter.
-GOL KRALLIĞI-
25 Di Natale (Udinese)
20 Diego Milito (İnter)
17 Giampaolo Pazzini (Sampdoria) / Fabrizio Miccoli (Palermo)
15 Alberto Gilardino (Fiorentina)[/quote
Merak etmiştim iyi oldu.
Simone Tiribocchi'nin 11 golü var.Sercan Karabıçak' Alıntı:İtalya'da gol krallığı nasıl gidiyo? Kim önde? Atalanta'lı tribochi'nin kac golü var?
Sercan Özbek' Alıntı:İnter , Lazio karşısında Samuel'in golüyle 1-0 öne geçti.
Çok gol kaçırmışlardı ilk yarının bitmesine saniyeler kala attılar.
Lazio'lular çılgınlar gibi seviniyor.
Selim Aktepe' Alıntı:[quote="Sercan Özbek":1xunmkjw]İnter , Lazio karşısında Samuel'in golüyle 1-0 öne geçti.
Selim Aktepe' Alıntı:[quote="Sercan Özbek":r16sj7ox]İnter , Lazio karşısında Samuel'in golüyle 1-0 öne geçti.
Selim Aktepe' Alıntı:Ya ne rekabet be kardeşim.Adamlar son sürat düşman birbirlerine.
Eee şimdi bir tartışmaya mahal vermek istemem ama Laziolular böyle yapıyor ve yeniliyorlar diye tarihlerine kara leke mi düştü acaba merak ediyorum.Aynı bizim duruma benziyor.Tek fark Şamp.Ligi şansları yok o kadar.
bence düşerdi,gs'a sevgim,saygım bir kat daha arttı bursa maçından sonra,evet ben bu takımı bu yüzden bu kadar seviyorum dedimSelim Aktepe' Alıntı:Ya tabi bizim mücadelemiz Roma-Lazio'ya benzemiyor da abi yani şimdi eğer Bursa'ya hani kendimizi çok sıkmadan maçı verseydik sırf Fener ligi alamasın diye tarihimize ya da adımıza bir kara leke düşmezdi.Biraz abartıldı sanki o olay.