Itidal

forumu belirli bir sureden beri takip eden arkadaslar bilir, yazmak icin klavye basina gectigimde yeni bir konu acmam, baska bir baslik altina da yazmam, bana ayrilan bir kose vardir, nacizane yazarim soyut diyarlarda ve susarim.

dun gece eve geldigimde, sitede karsilasmis oldugum sahne beni herkesten farkli bir boyutta hayal kirikligina ugratti. cunku yazmaya yeni baslamalarina ragmen, daha once de takip ettikleri asikar olan arkadaslarimizin da bildigi uzere, bir hafta oncesine kadar forumda ozellikle bazi konularda hos olmayan tartismalar yasanmakta ve vazgecilmez tek degerimiz olan karsilikli saygi hususunda problemler yasanmaktaydi.

fakat ne yaptik, sorunlarimizi bu sekilde asamayacagimizin farkina vararak, yeni bir yol sectik kendimize, karsilikli diyaloglar kurarak, cabamizin adinin ortak oldugunu ve bu noktada bize dusen tek seyin, cabamizi zirveye cikarmak adina elbirligi yapmak oldugunu farkettik.

dune kadar da yolundaydi aslinda hersey, ve hatta, bir yazi tasarlamistim ben kafamda. dun gece calisirken sablonu olusturmus, sabirsizlik icinde cikis saatimi beklemekteydim, bu surecte uslubunu tatli sert bir noktaya getirmis arkadaslarimiza tesekkur etmek ve bu durumun bekaasini nasil arzu ettigimi belirtme niyetindeydim. eve geldigimde karsilastigim tablo ise gercekten uzuntu vericiydi.

nedir problemimiz, duygulariyla oynandigini dusunenler var, kendisine saygisizlik yapildigini dusunenler var. cevap vermeden once su noktayla baslamak istiyorum. bazi arkadaslarimizin aksine, benim dusuncem sudur ki, bu forumu okur olarak takip eden her uyenin, kayit olma tarihi ve ileti adedi ne olursa olsun, site yonetimini elestirme hakki vardir ve bu haklari saklidir. ancak gozonue alinmasi gereken bir nokta daha vardir ki, bu site herseyden once bir ailedir, ve bu aileyi elestirebilmek adina oncelikle bu ailenin bir parcasi olabilmek adina caba sarfetmek gerekmektedir, elestirilere karsi duranlarin da argumanlari budur.

yoksa zaten, bir organizasyonu, bir siteye yonetmeye talip olmus herkes, elestirileceginin bilincinde bu ise baslamis ve bunu goze alarak bu ise girmistir.

simdi konumuz cok basit, o veya bu sekilde, dikkat cekilmek icin tasarlanmis bir piyes var ortada, oyunu sahneye koyan kisiyi sanirim hepimiz taniyoruz bundan onceki olumlu icraatlari esliginde. kerem secer bu gune kadar verdigi hizmetler cercevesinde, bilgi acligi ceken, taraftar gruplarini bilgilendirmis, yeri geldiginde zor durumda kalmayi da goze alarak, kendisi de bir parcasi oldugu taraftar grubunun tarafinda yer almis, her zaman saygiyi hakeden bir parcamiz.

bir hayali var kendisinin, ki hayal kurmak sadece yonetici olmayanlarin da tekelinde degil hepimizin bildigi uzere, ve bunu paylasmis bizlerle. konumu geregi, kendisinin soylediklerine inanacak insanlarinda orani gozonune alindiginda, cok da dogru bir tercih degil belki, ancak kantara koydugumuzda dogru yanlis oraninini kendisinin oyle ufak bir tane ki kocaman okyanusta.

yapilan dogru veya yanlis olur, ki bunun muhasebesini buyuk bir galatasarayli olarak kerem kendi vicdaninda yapacaktir zaten, bize dusen, eger bir tepkimiz varsa bunu sade, duru ve saygili bir dille belirtip kenara cekilmektir.

ayrica sunu da soylemek isterim ki, forumun dun geceden itibaren aldigi hit sayisi, ve genc arkadaslarimizin foruma ilk defa katilmalarini saglamadigini gormek bile, bu olumsuz surecin bile aslinda iyi bir sekilde degerlendirilecek pozitif sonuclar dogurabilecegini gostermistir bizlere.

bu noktada bu genc arkadaslarimiza dusen, daha once kendilerinden cok daha sert bir cizgiye sahip olan mithat duran gibi bir buyumuguzun bile konu galatasaray olunca, kendisini butunun bir parcasi gibi hissetmeye basladigini gormek ve boyle kaliteli bir ortamin parcasi olabilmenin hakli gururunu yasamaya calismaktir.

evet belki ortada bir yanlis vardir, ama gsbasket ailesinin, gucu, dinamizmi ve birbirine bagliligi boyle kucuk bir hatayi en kisa zamanda asabilecek kudrettedir.

cabamizin adi ortak, GALATASARAY..

saygilarimla
 
Tam bir Galatasaylı yazısı olmuş tebrik ederim...Gerçek her şey çok güzel olacak buna inanıyorum ve buna inanan insanlar görmek çok güzel...
 
Tek düzeltme bu olay da Kerem i yazdı ve yönetti formatına sakın sokmayın. Bu sene transfer haberlerimizi o verdiği için o açtı başlığı sadece.

Forumda ki ve başka çevrelerdeki hareketi de pozitife dönüştürmek biraz elimizde. Elimizde olan kısım bize düşüyor. Gerisi ise..
 
biz bu renklere aşigiz kişilere degil.biz formaya armaya aşigiz biz metin oktay gibi bu formayi onurla şerfle haysiyetle giyenlere aşigiz bizi satanlara degil.hepimiz kardeşiz bu forum catisi altinda herkesi seviyor ve gercek yaşamlarinda başari ve mutluluklar diliyorum.hepimiz destek olmaliyiz bu renklere herkese iyi akşamlar
 
Çok doğru yazmışsın Savaş Abi.Herkes eleştirebilir ama biryere kadar,sınır aşmadan eleştirmek gerekir.O eleştiride ne terbiye sınırını aşmalı nede Galatasaray'a zarar vermeli.Lütfen eleştiri vs yaparken daha dikkatli olmalıyız.
 

Üst